Eşiniz sizi gün içinde arar mı?

Vala aramak isteyen tuvalette bile arar benım eşimde çok yogun ama arar 20 sn de olsa konuşurx tuvalette sigara içmeye cktgnda falan arar aramıyorsa sevgiye baglamayın derim kimi zaman hiç aramaz eve gelecek zaman arar ne lazım der iş durumana göre değişir 1,5 yıllık evliyim

Valla 1 yillik evliyim bende oda ihtiyac disi birbirimizi aramayiz aksma ayni eve geliyoruz sonucta

2-3 kere arar.Bazen günde sadece 1 defa arar yoğunluğuna bağlı olarak.Ama ben dert etmem.

Yoğun çalışıyor. Bazen iki bazen beş. Tuvaletteyken mesaj yazar. S..ç.y.r.u.m sen ne yapıyorsun? Ciddiyim şaka değil:eek:
Edit;: ilk zamanlar her gün 1-2 saat telefonla görüşürdük...

her ilişkinin dinamiği farklı. günlük hayattada tempo her zaman aynı olmuyor. sevgilimle 2.5 senedir beraberiz. ilk dönemer hiçbir öğlen arası es geçmezdik. ama tabi cicim ayları. sonra işte farklı yoğunluklarımız oldu.
şimdi düzen; sesimizi duymak istediğimizde aramak.
bazen buluşacak olsak bile iş çıkışı, mekana gidene kadar arabalarda görüntülü de konuşuyoruz. bazen günde 1 bazen 10.
günün temposu ve ruh halimize göre değişiyor.
o aramıyorsa siz özledim diyip arayın arada. ev hanımıysanız belki zaman size daha ağır geçiyor olabilir, eşiniz iş yerinde meşgulken zamanı farketmeyebilir.
çok takılmayın. beraberken keyifliyseniz nema problema.

Merhaba bayan arkadaşlarım..eşiniz sizi gün içinde kaç kez arar? Bu konuşma nasıldır? Ne kadar sürer? Kaç yıllık evlisiniz? Biz eşimle 4 senelik evliyiz..ilk yıllar beni çok düşünür arardı..ama bu azaldı..Bu sizce sevgisinin eskisi gibi olmadığını mı gösterir?

3.5 senelik evliyim yoğun olmadığı sürece arar. Evlilik bizde birşey değiştirmedi Eskiye kıyasla. Birbirimizden fikir almayı sevdiğimiz için gün içinde gerekli durumlarda arar. Boşsa ne yapıyorsun diye sohbet için arar 1-2 dk konuşuruz. Eve gelirken de alışveriş için arar. Bu şekilde

Eşim beni aradığında mutlu olurum. Çok sevinirim. Tam aklımdan geçiyordun sen aradın nasılda anladım derim. Acaba sizdemi yapsanız ama kalpten sevindiyseniz yoksa laf soktu sanar 😂 Kimseyle kıyaslama evliliğinizi kendini. Hayatını güzelleştirmenin yollarına bak. Doyamıyorum sana sesini duymak bile güzel de 😂 biraz duygunuzu açınnn. Aşk yaşayın

3 buçuk yıllık evliyim. Önemli bir şey olmadıkça aramaz ben de aramam. Ne gerek var canım sabah gidiyor akşam geliyor zaten. Sevgi dediğin şey bu kadar basit değil. Maalesef biz kadınlar romantizm ya da ilgi gösterme adı altında erkekleri fıtratlarına uygun olmayan şeylere zorluyoruz onlar da bir süre yapıyorlar ama bir yerden sonra özlerine dönüyorlar e tabi sonra da üzülüyoruz

Boşanmak üzere olduğum eş kişisi ilk başlarda günde 3-5 arardı. Ben de fırsat buldukça. Sonra birden kesildi aramaları, ben aradığımda da ya açmaz, ya meşgule atar ya da çok işim var sonra ararım seni derdi. Aramazdı. Bazen iş yerinin kapısında arardım çok yoğunum derdi. İçeriye girdiğimde malum kadınla gülüş cümbüş muhabbetteler. Velhasıl bir şeyler değişiyor, değiştiriyor...Sonra şüpheci oluyorsunuz ve şüphelerinizde yanılmadığınızı size ispatlıyorlar.

Nişanlı iken her fırsatta konuşurduk ama evlendik aramalar kesildi :KK70:

2 aylik evliyim bazen arar arayamazsa mesaj atar. Ama hergun 2 dk da olsa konusmak lazim o aramazsa ben ariyorum illa esimden beklemiyorum ilk cagriyi.

13 yıllık evliyim ben aramazsan o hiç aramaz işi varsa anca

Nisanliydik günde en az 20 kez, 1.5 senedir evliyiz yine değişen birşey yok boş olsa aynı şekilde aricakta, çalışmak zorunda olduğu için ilk fırsatta arar. Sabah evden çıkıp is'e giderken yolda, iş başı yapmadan, yemek ve çay saatleri, iş çıkışı, eve yaklasirken 😂😂 Anlatacak çok şey buluyor, diyorum zaten eve geliyorsun hayatım gelince anlatsan olmaz mi 😂😂 tamam len kapat diyo eve gelince bitiyor aramalar 😂

Gün içinde mesaj atıyor, akşam da bir şey lazım mı diye arıyor 😁 Ama bazen mesaj atıp atmadığını bile fark edemiyorum yoğunluktan. İkimiz de çalışıyoruz. Ben çalışmadığım günler Ona daha çok yazıyorum falan. Eve geldikten sonra iletişiminiz iyiyse sıkıntı yok bence.

8senedir evliyiz.
İşinin yoğunluğu geçince mutlaka arar.
Birde eve gelmeden önce bişey lazmmı die arar.
Ben gerekmedikçe aramam.
Asla sevgi göstergesi değildir.
Normal olan budur.

Esim yogun calisiyor ama firsat buldukca arar. Zaten wp den surekli gorusuruz yazisiriz . Aramasada olur, calisan adamdan aramasini bekleyemem

Back
X