Eşiniz sizi gün içinde arar mı?

Merhaba bayan arkadaşlarım..eşiniz sizi gün içinde kaç kez arar? Bu konuşma nasıldır? Ne kadar sürer? Kaç yıllık evlisiniz? Biz eşimle 4 senelik evliyiz..ilk yıllar beni çok düşünür arardı..ama bu azaldı..Bu sizce sevgisinin eskisi gibi olmadığını mı gösterir?
Arar bazen biktirir isim gucum var diye kapattigim zamanlari bilirim 😂 8 senelik evliyiz. Muhabbette napiyosun ne ediyosun aksama ne yemek var coluk cocuk nasil diye normal bi konusmadir. Bazen isten cani skildigindan arar durumu anlatir oyle kapatir bazen aklina baska bisey gelirse arar. Bazen sadece arar napiyosun der ustune biri gelir veya telefon calarsa hemen kapatir. Bazen valla bikiyorum bos muhabbete ariyor 😆

Merhaba bayan arkadaşlarım..eşiniz sizi gün içinde kaç kez arar? Bu konuşma nasıldır? Ne kadar sürer? Kaç yıllık evlisiniz? Biz eşimle 4 senelik evliyiz..ilk yıllar beni çok düşünür arardı..ama bu azaldı..Bu sizce sevgisinin eskisi gibi olmadığını mı gösterir?

Tamamen iş yoğunluğuna bağlı bence. Belki gün içerisinde1 kere araması normaldir ama daha fazlasını beklemek bence gereksiz. Ya herkes işin de gücünde kaç kere araşacaksınız :)

5 yıllık evliyiz eşim yoğun mesaide çalışıyor
Sağolsun gün içinde 2-3 defa arar. Bazen görüntülü konuşuruz oğlunu görmek ister
Sanırım benden daha çok özlüyor onu☺️
Aramadı diye illa sevgisizlikten demek doğru olmaz belki arayamayacak kadar yoğundur iş stresi vardır. Eve gelince size karşı davranışı nasıl bu daha önemli bence😊

İşten güçten aranmıyor. Bence gerek de yok. Bir şey olursa, gerek duyarsak arıyoruz zaten. Akşam görüşeceksek gün içinde araşmak pek mantıklı değil bence.

Üç yıllık evliyiz evdeysem (nöbetle çalışıyorum) bir kez arar. Çalışıyorsam en az iki kez arar nasılsın diye. Ama o aramasa ben aramazdım. Gereksiz buluyorum.

Henüz evli değiliz(umarım evleniriz) genel de mesajlaşırız ve iş çıkışında ben ararım konuşuruz. Benim çalışma ortamım daha kalabalık çünkü. Akşam erken uyuduğumuz için çok fazla konuşmayız. Ama şimdi konuyu okuyunca geçmiş aramalara baktım hep önce ben aramışım🤔 bu adam beni sevmiyor mu yaaa😥

Telefon iletişim kurmak için var

Sevgi ilgi ölçer değil

Rutin bir hayatta evde olan birisi neden aranır

Yani bir şey olur ararsın da hergün ayy aşkım nasılsın iyiyim kadın programı izliyorum bitince koridoru süpürüp markete gideceğim mi denilecek arayınca

bu tarz bir konuyu okuyup eşimi aradım bir iki çaldı telefon sonra Watsap üzerinden ne oldu birime birşey mi oldu tepkisini aldım mesela

Hiç laf olsun diye aramadığımız, ben evde olduğum onun da işte olduğunu bildiğim için Adam birşey oldu sanmış

Özetle eşim beni ben eşimi gün içinde hiç aramayız birşey lazımsa ararız şunu al buraya git gibi

Beni araması için isten cikmasi gerekiyor bazen arar bazen aramaz çok seyapmiyorum ben .. :ıslık:

Ya benim sevgilim 3 günde bir falan telefonla arıyor beni. Mesajlaşıyoruz gün içinde ama çok sık değil. Bu adam sürekli de evlilikten bahsediyor. İşte ailem şehre dönünce istemeye gelmekten falan .
Adamın benden bir çıkarı da yok beni evlilik vaadi ile kandırıyor desem. Yani elele tutuşmaktan öteye de gitmedik. Konu benim değil konu sahibi arkadaştan özür dilerim ama böyle davranan bir adam gerçekten evlilik istiyor olabilir mi ya ?

Her dert böyle olsa keşke.O zaman sızı aramıosa gun ıcınde kımlerı aramış caktırmadan kontrol edın

Valla kuzum sen masallah 4 yillik evlisin. Ona bakarsan ben 6 aylik evliyim sadece gun icinde diyecegi bise yoksa aramaz buda beni uzuyor ama napalim kaderimiz boyleymis o aramazsa bende aramam

Benimki evde çalışıyor ama evden çıkınca 1 kez arar bisey lazımmı ben geliyorum diye:işsiz:bugun arkadasımla bulustum..bana diyor ki seni arayim mi zırt pırt. Bende ara dedim hemen sevindim:işsiz:
Aradı ama gülüyor telefonda :KK53:
Normalde gece 10 a kadar gelmesem de aramaz. Burcunu söylüyorum. Başak :KK53: dolayisiyla bizde durum böyle.

Eşim 2 haftadır iş yerinde şef pozisyonuna geçti..akşam bile arayanlar oluyor..bu gece tartıştım en sonunda ben eski seni istiyorum diye..ya ben ya iş dedim..evet çok yoğun çalışıyor artık..benim tavırlarım yanlış mı sizce @aselimmm97 ?

Tavırların bencillik bence ıssız adamı ne yapcan beraber evdemi oturcaksiniz ?

Back
X