Esiniz sizi gunde kac kez arar?

Kadro

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
202
1
68
Diğer
Slm kizlar, esiniz sizi gunden kac kez arar. Bu soru ozellikle 7 sene veya daha fazla evli olanlaradir. Merak ettim. Bir veya iki kez arayan es ilgisizmidir?

Defaeten....

Bu bazen 5 olur bazen 15 :)

İlişkinin getirdiği alışkanlınla ilgili bir durum bu.

Defaeten....

Bu bazen 5 olur bazen 15 :)

İlişkinin getirdiği alışkanlınla ilgili bir durum bu.

ay durun ben cvp vermeden geçemicem nerdeyse 6 senelik evliyim haftada bir geliyo eve işi nedeniyle tabi şantiyede kalıyo 2 günde 1 arar ama çagrı atar hani aklımdasın der gibi mesela bu hafta salı aradı daha başka aramadı face de de görse konuşmaz zorunlu bişi olmadıkça defalarca konuştum bu konuyu ama yok yk aramıyo napim zorla aradıktan sonrada anlamı kalmıyo benim yengem abimi günde belki abartmıyorum 30 defadan fazla arıyodur ama buda beni sıkar açıkcası ne o kontorol eder gibi ama eşimin günde 1 defada olsa aramasını isterim hele sabah mesajını görmek çok isterdim ama malesef:47::47::47::47::47::47:

9 yıllık evliyim akşama doğru arar bir şey lazımmı diye..:27::44:

10 yıllık evliyim.eğer işleri yoğunsa 1 ya da 2 kez arar.değilse 3-4 kez arar. arada bir iki ben de ararım.bazen kzım arar.babacım seni çok ösledim diye.yani biz araşıp dururuz maaile:1:

evlı degılım ama sevgılım gunde 5 6 defa arar ve msn den gorusuruz.sabahları ılk ben ararım.ama evlıykende 1 2 defa aranması bence normal.

12yıllık evliyim bazen 3 bazen 7-8 arar
hele canı sıkkınsa o kadar çok ararki daralırım
ama en az 3 kere arar

Son düzenleme:
Eşimle günde 3-4 kez konuşuruz.
Yoğun çalışıyor, sigara molasında ya da yemek zamanında arıyor.
Fazlasını ben istemem zaten.Gerek yok o kadarına bana kalırsa.
Gün içinde bir kaç kez birbirimizin sesini duymak yetiyor.
Sorunuza gelince günde 1-2 kez konuşmak ilgi eksikliği değildir bence.
Bazen öyle yoğun bir gün geçiriyorum ki aramalarına cevap veremiyorum.
Bu eşime olan ilgimin azaldığı anlamına gelmez ki.
Birbirimiz ve evimiz dışında da hayatlarımız var. Ve ne yazık ki birçok insan gibi biz de yaşamak için çalışmıyoruz, çalışmak için yaşıyoruz.
Özellikle de eşim.
Akşam eve geldiğinde ya da uygun zamanlarda ilgisini, sevgisini, şefkatini, aşkını yeterince hissediyorum zaten.
Yoğunluğu, yorgunluğu bazen engel olsa da bir şey söylemesine gerek kalmadan bakışından "eşim" olduğunu hissediyorum.Bu yüzden aramaması çok önemli değil...

akşamları gelirken arıyo işte ekmek su bişi lazımmı diyee..

ben sevmem telf yanımda sürekli taşımam aradığında çoğu kez duymamış oluyorum..

günde 3-4 kez aramasın zaten istemem

=Trebuchet MS]Bende 10 yıllık evliyim, eşim çok yoğun çalışıyor.Bunu biliyorum..aradığım zaman bile bazen telefonda görüşmelerini bitirmesi için bekliyorum yada daha sonra arıyorum.Genelde o akşam eve gelirken arar yada çok önemli bişey olursa arar:37:
Tabi yeni evliyken ve sorumluluğu bu kadar fazla değilken günde 3-4 defa aradığını bilirim...:1:
Bende bu duruma iyice alıştım, hata geçenlerde işlerin yoğunluğundan sıyrılınca sadece ne yapıyorsun diye aradı, şaşırmışım ne konuşacağımı bilemedim:40:
[/FONT]

nisanlim yogun calistigi icin duruma göre arar mesala 1 gün arar sonra 2 gün sonra bidaha arar, sikayetci degilim ama hergün cok cok mesajlasiriz, ve her gün bir siir yollar sevdigini özledigini anlatir :) bende aramaktan daha güzel :16::31: ama en az 1 defa aranir yani zaten 3-4-5 defa arayinca ne konusacanki :44:

Biz 2 yıllık evlıyız buna baglımıdır bılmıyorum saha cok eskımedık yanı o yuzden:))Gunde en az 10 kez arar sohbet etmek ıcın, nasılsın demek ıcın,gun ıcınde yasadıklarını paylasmak ıcın vs. vs. ama eskıdıkce azalır mı bılmıyorum:1:

17 yılımıza girdik :21::21:
günde bir bazende iki günde bir konuşuruz ama gün içinde bi kaç kez mesajlaşırız mutlaka
eşim başka bi şehirde çalışıyo bu arada duruma göre günün getirdiği biçimde bazen az bazen çok konuşuyoruz belli olmuyo yani

3 yıllık evliyim...
Gün içinde aramaz ben de aramam çünkü gerek yok özleyelim birbirimizi canım...
Ama akşama doğru birşey lazım mı diye arar, ya da ben birşey lazım olursa ararım...

bazen 2, bazen 3 kez arar.. arada mesajlaşırız. işe geldim.. çıktım aşkım gibi.. şuaraya gidiyorum gibi.. :3:

Sabah evden birlikte çıkarız,servise kadar sohbet ederiz.Şirkete gelirim saat 10 gibi arar günaydın demek için :)) Aklına birşey gelirse arar. Bir sıkıntısı, tartışması yada keyifli bir olayı olmuşsa anlatmak için arar. Akşam üzerine doğru iş durumum hakkında soru sormak için arar. Sonra hadi çıktım ben seni bekliyorum demek için arar. En az 5-6 kere arar. Bazı sabahlar dalgın yada yoğun olur aramaz. Beklerim saat öğleden sonra olmuş hala aramamışsa ''Unuttun beni zalimmmm'' diye ararım ben oda seni unutan taş olsun der gülüşürüz. Yani yeri gelir bazen saatlerce aramak aklına gelmiyr o zamanda ben arıyorum.Bu iş durumuna, kafa yoğunluğuna göre değişir yani. Çok kafanıza takılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum.İçinizden geliyor ise ondan beklemeyin siz arayın...

Son düzenleme:
7 SENEMİZ BİTTİ....

iLK ZAMANLAR Her öğlen aradı ''öğlendi ne yedin'' diye..

günde 2-3 kez...

şimdilerde aklına gelirse arar...:50:

Bense işim düşmedikçe hiç aramıyorum...:18::17:

offfff..Çünkü bazen çok kırıyor telde beni.....arayıp arayacağıma bin pişman ediyor ne yapayım....:26:

Back
X