- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Evet öyle cok cok tarifsiz bir acı aslındaBenim eski eşim aldattı. Ben çok detayci biriyim makina mühendisiyim aynı zamanda hukuk fak.mezunuyum zerre kadar hisseemistim aldatildigimi çok acı öğrenince çok zor... Karnında yüzlerce bardak kırılmış ta her nefes alisinda camlar batıyor için kanıyor hissi
Aldatıldım hamileydim boşadım.Bayanlar eşinizin sizi hiç aldalabileceğini düşünen varmı? Benim aklımı bazen kemiriyorda.
Esimle affedersiniz o... Olacak kisiyle mesajlasma konusma var mı bilmiyorum beni aptal yerine koydu resmenArkadaslar aldatildim diyenler var ama nasil anladiginizi yazmamissiniz. Bence bu kisim önemli. Kendi adima belki de aldatilmaktan cok aptal yerine konmak canimi acitir.
bence her erkek evliliğinin bir zamanı öyle moklar yiyordur. yemese bile kur yapıyordur. bunu nerden çıkarttın diye sorarsanız, eski çalıştığım işlerde evli barklı adamlar bekar çalışanlara hep kur yapardı, telefonda karılarını azarlayarak konuşurlardı. bende hep içimden pezemenkler derdim. hatta aynı işyerinde karı koca çalışıp, sekreteri ayartan müdürüm olmuştu, Allah belasını versin karısının karşısında. şimdi geçmişi düşündümde daha neler neler var. bu erkekler çok fena....
Bence aldatilmayan kadin yok. Gozle bile dusunceyle bile milyonlarca kere aldatilmisizdir. Boylari devrilsin bu ara bütün erkeklerden nefret ediyorum.[/sana kesinlikle katılıyorum
bence kesinlikle her erkek aldatır ve asla onlara güvenim yok....ben eşimle severek evlendim hemde ne zorluklarla ya ölüm yada evlencez dedik ve evlendik ama ilk yılında aldatıldım affettim dün aynı kadının numarasını gördüm telde his edip baktım ve aldatılmaya devam ediyo beni kadın his eder canları cehenneme çocuklarıma bakarım ben ve bu arada hiç birşey söylemedim kendni bi bok sanmasın diye ayrıca 5 yıllık evliyimBayanlar eşinizin sizi hiç aldalabileceğini düşünen varmı? Benim aklımı bazen kemiriyorda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?