Eşiniz sizi hiç aldattimi

Benim eski eşim aldattı. Ben çok detayci biriyim makina mühendisiyim aynı zamanda hukuk fak.mezunuyum zerre kadar hisseemistim aldatildigimi çok acı öğrenince çok zor... Karnında yüzlerce bardak kırılmış ta her nefes alisinda camlar batıyor için kanıyor hissi
Evet öyle cok cok tarifsiz bir acı aslında :(

Aldatma yorumlarının genelinde, bu iş erkeğin cinsiyet özelliği gibi yansıtılmış.

Kadınlar da aldatıyor. Kadınlar da çok eşli olabiliyor, bunu seçebiliyor. Sadece ataerkil toplum yapımız gereği bu işi çok dikkatli yapmak zorunda, ya da çok korktuğu için vazgeçiyor ki bence farketmez; aldatmış sayılır.

Tabi tüm aldatmalar çok eşlilik üzerine olmuyor. Evliyken de insanlar başkasına aşık olabiliyor. Evlilik cüzdanı kalbe söz geçiremiyor.

Kocam da insan; beşer de şaşar da derim ben. Ancak başkasına aşık oldu diye burnundan fitil fitil getirmeyecek, haklarını da teslim ederek ama haklarımı da koruyarak boşanacak bir kadın olduğum için beni aptal yerine koymasın yeter.

Hic aldatmadi. Ama kimse bunun garantisini veremez.. Sadece aldatirsa sonucunu bilir.

hayir televziyonda en basiti survivor da kadinlar yarisiyor atiyorum tugbayi tutuyo ismini bile sayamaz saymiyo disarda benim kendi annem doguran kadin kiskancligimi biliyor su kiza bakin ne guzel diyor hic bakmaz elimden tutar kafasini benden baska yone cevirmez DIPNOT; BIR INSANIN ICINDE VARSA, NE YAPARSAN YAP KILIDE BAGLASAN BILE TUTAMAZSIN.

Arkadaslar aldatildim diyenler var ama nasil anladiginizi yazmamissiniz. Bence bu kisim önemli. Kendi adima belki de aldatilmaktan cok aptal yerine konmak canimi acitir.

Arkadaslar aldatildim diyenler var ama nasil anladiginizi yazmamissiniz. Bence bu kisim önemli. Kendi adima belki de aldatilmaktan cok aptal yerine konmak canimi acitir.
Esimle affedersiniz o... Olacak kisiyle mesajlasma konusma var mı bilmiyorum beni aptal yerine koydu resmen

aslında eşime çok güvenirim, ve beni aldatması pek ihtimal dahilinde değil, hani yaşantımız buna izin verecek zeminde değil zaten.

ama nedense rutin olarak arada eşimin beni aldattığına dair rüyalar görürüm, ay tüm gece uğraş dur.
sabah da eşime triplenirim, artık saba tribi yapıyorsam hemen sorar rüyanda ne gördün gene diye :rolleyes:

Kimseye yüzde yüz güvenilmemesi gerektiği kanaatindeyim.Sonra kırgın çiçeklerdeki gibi ''kemalim yapmaz''lardan olmamak için :))) bazen durduk yere yapmışmıdır acaba diye düşünmekte bence normal.Garipsemedim.Durduk yere beni aldatıyo kesin denmezde, aldatmışmıdırki diye düşünmek yani normal.

bence her erkek evliliğinin bir zamanı öyle moklar yiyordur. yemese bile kur yapıyordur. bunu nerden çıkarttın diye sorarsanız, eski çalıştığım işlerde evli barklı adamlar bekar çalışanlara hep kur yapardı, telefonda karılarını azarlayarak konuşurlardı. bende hep içimden pezemenkler derdim. hatta aynı işyerinde karı koca çalışıp, sekreteri ayartan müdürüm olmuştu, Allah belasını versin karısının karşısında. şimdi geçmişi düşündümde daha neler neler var. bu erkekler çok fena....

Ağzınıza sağlık olay bu kadar güzel anlatılabilir..

Kocam sali gecesinden beri yurt disinda.
Telefonu cogunlukla cekmediginden aktif sekilde irtibatta kalamiyiruz ve ben bir kez bile aklimdan gecmedim acaba beni aldatir diye..
Olumsuz dusuncelerle kendimi bunaltip mutsuz etmek yerine onu ne cok sevdigimi ve ozledigimi düşünüyorum.

Hislerim çok kuvvetlidir.aldatsa kesin hissederim.ayrıca eşim kurnaz biri değildir.öyle bişey yapsa beni kaybetcenide bilir.onun için öyle bişeyi aklından bile geçiremez.

Tüm yorumları da okudum.
Genelde aldattı bosadim diyen çok. Erkek milleti sonucta ciğ sut emmis derler ya Suphelenmeden de yaşanmaz ama şüphe diye diye de kendini yemekle zaman geçmez, arada tabiki öyle rüyalar görüyorum ben de.

Aldatsa kesin hissederim diyenler olmuş bir zamanlar bende derdim☺ eski eşim sabah sekizde evden çıkıp akşam altıda evde olan biriydi. Telefonda değil şifre sürekli ortada olurdu ne mesaj geldi ne arama şüpheye sokacak. Her cumartesi yakın yerlerden bir yere haftasonu tatiline giderdik. Kendimi prenseslsr gibi hissettiğim günlerdi. ..
Derken bir gün işyerine gittim toplantısı vardı odamda bekle dedi peki dedim. BBilgisayari açıktı müzik dinliyordum. İşletme ilgili bir mail yollamam gerekliydi o an yollayım dedim bilgisayarda mail yazayım derken nasıl oldu bilmem masaüstünde bir yere yanlışlıkla tuşladim herhalde ki sib..alem çıktı. Eşimin profili telefon nosu verilmiş adamın işyerinde çalışan üzerine kayıtlı hattı varmış. O yazışmalar o cilvelenmeler o resimler vs vs vs.. Hamileydim ki o akşam Bebeğimi kaybettim boşandım gitti. Geriye kalan bir kucak dolusu aptal yerine konmak,güvensizlik ve insanlara inançları yitiren oldu....

Bazen ben de annemle bu konuyu konuşuyorum .
30 yıllık evli annemle babam.
Ve annem bana şunu diyor.bir şeyleri çok kurcalamala, üzerine düşünme ,üzülürsün..
Benim anladigim erkekler nane yemeyi seviyor. Rahat olmak lazim . Eğer olur da öyle bi durumla karsilasirsaniz gereğini yaparsınız...
Eşiniz vazgeçilmez olduğunu düşünmediği sürece bi sıkıntı olmaz bence.

Her sey insanlar icin. Dusunmedim ama hic,yakalarsam da artik esim olmayacagi icin kafama takmam. Baskalari tarafindan aldatilmis biri olarak ah vah etmenin kar olmadigini biliyorm cunku

Bayanlar eşinizin sizi hiç aldalabileceğini düşünen varmı? Benim aklımı bazen kemiriyorda.
bence kesinlikle her erkek aldatır ve asla onlara güvenim yok....ben eşimle severek evlendim hemde ne zorluklarla ya ölüm yada evlencez dedik ve evlendik ama ilk yılında aldatıldım affettim dün aynı kadının numarasını gördüm telde his edip baktım ve aldatılmaya devam ediyo beni kadın his eder canları cehenneme çocuklarıma bakarım ben ve bu arada hiç birşey söylemedim kendni bi bok sanmasın diye ayrıca 5 yıllık evliyim

Back
X