Eşiniz sizi hiç aldattimi

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Bayanlar eşinizin sizi hiç aldalabileceğini düşünen varmı? Benim aklımı bazen kemiriyorda.

İnsanlar için herzaman herşey için bir olasılık vardır. Hickimseye yüzde yüz güvenilmez. Ama sürekli bunu düşünerek te hayat geçmez. Temkinli olacak ama çok takmayacaksin.
Ayrıca aynı durum sizin için de geçerli. Eşiniz de sizin için bunu düşünebilir.hayat bu..

Aldatmadı.
Şu anda çok güveniyorum ama burada okuduğum konular kimseye %100 güvenilmeyeceğini öğretti bana. Yine de aklımdan senaryo üretmiyorum.

Aldatmayan erkek yok yakalanmayan erkek var diye bir soz vardi . Kendi esimden sonra bu soze inaniyorum . Ne suphe ne endise verecek hicbir hareket yok telefonlar ortada sifreler biliniyor evden ise isten eve hafta sonlari beraber ayri bi yere gittigi olmaz gitse bizide goturur oyle arkds ortamida yoktu aksam gecte gelmez ev islerinde yardim eder yemek yapar 4 4 luk koca kim suphe ederki ? Ama sonuc yapti ve yakalandi . O yuzden ben yakalanmayan erkek var diyorum . Aldatmayanda cok nadirdir.

Bayanlar eşinizin sizi hiç aldalabileceğini düşünen varmı? Benim aklımı bazen kemiriyorda.
Bir ara suphelendim. Çocuğumuz oldu adam bir garip oldu. Telefon sesi kısık önceden telefonu rahatça elime alırken birden hayır falan demesi ki kurcalamak maksatlı değil. Ne bileyim sarjım bitti mesela o zamanlar kullandığım telefon tekrar açılınca saat kurmak gerekirdi tekrar. Yada dakikam bitti birini arıycam falan. Birde çok agresif olmaya başlamıştı. Daha sonra anlaşıldı ki dikkat çekmeye çalışıyor. Bütün ilgi çocuğa gidince lohusa depresyonuna girmiş benim koca. Ama sonsuz güvenirim dersem yalan olur.beşer şaşar demişler. Ha yaparsa da kendi kaybeder.

Aldattığına dair bir şüphe veya harekete tanık olmadım. Aldatirsa da ölecek halim yok ya koyarım kapının önüne yoluma bakarım. Bana adam mı yok. Allah'tan bulsun cezasını der def ederim hayatımdan bitti gitti. Çok ta dert değil yani

Back
X