ben kendimi yalnız sanıyordum değilmişim sevineyim mi bilemiyorum
Benim eşimde aileme karşı çok resmi...
Biraz bunda aileminde belki etkisi oldu ama bu kadar tavır alacak kadar değildi yaaa...
bende daha 1,5aylık evliyim ikimizde gurbetteyiz ve ailelerimiz aynı şehirde bu bayram ilk defa gidecez iki gece 3 gündüz kalacaz
utana sıkıla annemlerdede kalırız değil mi diye bi laf arasında sordum ben çeknirim filan dedi ama bu sadece bir kılıftı
dün gece tekrar sorduğumda kalamayız zor filan dedi üsteleyincede kavga ederiz bu konuda diye beni tehdit etti
Ailemde bu duruma çok üzülüyo hele babam kahroluyo..İlk damadı...Aileye giren ilk damat amcalarımın, filan...hepsi çok seviyorlar ama eşim işte ahh ahh..
Çok takıyorum bende bu konuda aşırı bir hassaslığım var öyle eften püften şeylere takılıp pire için yorgan yakmam ama bazen bu sebepten evililiğimi bile bitirmeyi göze alabiliyorum
hıc umrunda degıl kı ona sorarsan bır sey yapmıyo gayet her sey yolunda..halbukı surat asar tersler....annem cok saka yapar onu bıle ters anlıyo..ozellıkle bu sene cok fazla gosterdı bana utanmadan yanı benım yanımda terslerdı bende annem sakalar yapıyo neden oyle yapıyosun dedıgım zaman tartısma cıktı..bende saka yapıyorum bana ne dıyosun gıt baskalrına de falan fılan sacma sacma konusmaya basladı..gozumun ıcıne baka baka yalan soyluyo 4yıllık esım tanıyorum onu.saka yaptıg zamnaları da anlıyorum gercek soyledıgı zamanları daBak cnm benimm bende kaynanamla kaldım taa ki bu seneye kadar..
eşim ozamanda öyleydii
peki senin umrunda olması eşinin umrundamı? hayır..
niye kendini üzüyorsunda yıpratıyosun
Eşim eve geliyodu bi s.a diyip hemen annesinin yanına odaya gidip oturuyor onla sohbet ediyordu..
İster istemez sende soğuyorun kısasa kısas diyorsun ama adam değişmiyor kii..
Ailen alınıyormuş üzüldüm o konuda..
benim annemde pek sallamaz ondan umrumda değil..
Eşin hatalı tabiki senede bi kaç gün idare edicek tabiki ailenii ama değiştir işte bak değişmiyolar kii:44:
Mukayese etme gereği duymadım hiç açıkcası.
Hepimiz kendi ailelerimize karşı daha sıcak,samimi,sevecen ve rahat (vb) davranırız.
Dolayısıyla saygı dışında bir beklentiye girmek manasız.
Zaman içinde,kişiler birbirini tanıdıkça,paylaşımlar arttıkca,zaten ilişkiler,duruma göre şekillenir...
somurtkan ,kalp kırıcı sozler,benı umursamamazlık...bunun gıbı bır suru seyler....annemlerın geldıgı zaman bır sey bulup kavga sorun cıkatır hıc dıkkat etmez laf sozlerıne...onlar gelıyo dıye sevınmem gerekırken uzuluyorum bıle cunku dıken uzerınde gıbıyım her an bır bomba patlıcakmıs gıbı..benı gercekten yoruyo artık.ve ben o kadar dıkkatlı davranırım kendı aılesıne karsı kalp kırmayayım dıye..artık karsılıksız olsun ıstemıyorumm
Hepimiz kendi ailelerimize karşı daha sıcak,samimi,sevecen ve rahat (vb) davranırız.
Zaman içinde,kişiler birbirini tanıdıkça,paylaşımlar arttıkca,zaten ilişkiler,duruma göre şekillenir...
henüz eşim değil ama başkalarının ve ailesinin yanında çok utangaçlaşır.. normalde ismim dışında sevgi sözcükleriyle hitap eden insan birden resmileşir onların yanındayken..bende bunu sevmiyorum işte.. sevmek ,sevgi sözleriyle sevdiğine seslenmenin nesi ayıp nesi utanılır.. hadi ailenin yanınd bi derece. bende babamdan çok çekinirim. ama hiç değilse bi canım der insan... yok ,illaki ağır abi takılacak.. neyse beterin beteri vardır diyorum ,saygısızlık etmediğine şükrediyorum artık ne diyim.. inşallah sıkıntılı aile ilişkisi olanlar da en yakın zamanda feraha erer.. çok önemli böyle durumlar...Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın inş.
Amin..
Hakikaten Erkekler Neden Bir Ortama Girdiklerinde Geneli İsimle Hitap Eder..
Çok Garip Yahu..
Erkek Ya Hanii
Hay Allah'ım Ya..
Light erkek derler diye korkuları bence... Bizim ki bizden başka herkesi pek bi önemser.Millt ne dermiş ,sanki küfret ya da başka bişi yap diyoruz yahu.Milletin bize ne faydası varsa
Boşver, Allah Başka Dert Vermesin..
henüz eşim değil ama başkalarının ve ailesinin yanında çok utangaçlaşır.. normalde ismim dışında sevgi sözcükleriyle hitap eden insan birden resmileşir onların yanındayken..bende bunu sevmiyorum işte.. sevmek ,sevgi sözleriyle sevdiğine seslenmenin nesi ayıp nesi utanılır.. hadi ailenin yanınd bi derece. bende babamdan çok çekinirim. ama hiç değilse bi canım der insan... yok ,illaki ağır abi takılacak.. neyse beterin beteri vardır diyorum ,saygısızlık etmediğine şükrediyorum artık ne diyim.. inşallah sıkıntılı aile ilişkisi olanlar da en yakın zamanda feraha erer.. çok önemli böyle durumlar...Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın inş.
sanirim bu herkesin yasadigi bir sikinti.benim esimde bnm aileme farkli davraniyor.bizimkilerden biri gelse dogru durust sohbet etmez bir kosede olec oturur.aynisini bn yapinca solenir.surekli ailesi haklidir her zamn bn haksiz olurum hakli oldugum konularda bile.esimin ailesi mukemmeldir butun ii huylar onlarda toplanmis kotu huylarda bizimkilerde.bunu butun erkeklermi yapior bilmiyorum ama cevremdeki butun erkekler ozelliklede evli olanlar eslerinin kendi ailesine mukemmel davranmasini,onlari el ustu tutmasini bekliyorlar.ama is karsi tarafa gelince durum degisiyor.ama sevdigin insani doguran onlar.biraz olsun saygi gosterilebilir.gercekten hic anlamiyorum.ne diyimRabbim bu konudan muzdarip olanlara yardim etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?