• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esiniz sizinle oturup dizi izler mi ?

evet beraber izleriz daha doğrusu ben izlemeye çalışırım ben çünkü dizi boyunca komiklik yapar dalga geçer

tabiki izler sarılır birbirimize yatarak izleriz yada çay koyar ohhhhh ne güzel oluyor hemde...

her diziye bakmayız çok seçiciyiz ..

hafta da bir zorla ama zorlaaaaaaaaaaa aşkı memnuyu izlettiriyorum başka da yok.
o kadar izledi izledi işte yorumu:
bi ben aşık değilim behlüle heeeeeeeee oldu :roflol:

sadece yaprak dökümünü oda aile bağlarını anlattığı için sanırım alirıza beyi beğeniyor.bir baba olarak çocuklarına ve ailesine bağlılığını seviyor sanırım.onun dışında izlemiyor zati ben bitek aşkı memnuya bakıyom.her perşembe tartışıyoruz o dizi yüzünden.'bunu niye seyrediyon sana yakışıyomu'habire hakaret ediyo behlülle bihtere.ama zar zorda olsa izliyorum.yakalanacakları günü bekliyorum.bizim dizi kültürümüz pek yok genelde yabancı film ve belgesel seyrederiz.

beraber izlediğimiz bir iki dizi var canım ailem birde avrupa yakası gerçi avrupa yakasını pek beğenmiyorum son zamanlarda izlemiyorum salı günleri sadece beraber dizi izleriz perşembeleri onundur kurtlar vadisini izler bende onunla oturup izlerim iğğğğğğ derdim ilk zamanlar şimdi oturup izliyom valla hoşuna gidiyor onunda yorumlar yapmam onun dışında çok dizi izlemem sevmiyom yaw eşim zaten aşk-ı memnu tarzı hayatta izletemem yaprak dökümü felan gerçi bende merak etmiyom ya :) böyle geçinip gidiyok

Evet arkadaslar. esiniz oturup sizinle dizi izlermi? yoksa offf bu yine mi bu dizi diyip baska seylerle mi oyalanir?

benim aşkım oturur benle aşk-ı memnuyu izler bende onla kurtlar vadisini izlerim, ama ikimizinde severek izlediği dizilerde var, ilk başlarda off puff etsekte ikimizde birbirimizin dizilerine alıştık, şimdi kaçırdığımız bölümleri birbirimize soruyoruz :)

biz eşimle oturu izlerir çokta keyif alırız çünkü zevklerimiz herşeyimiz aynı olduğu için eşimle sorun olmaz çokta mutlu oluruz

Back
X