- Konu Sahibi _WhitePearl_
-
Kararını vermiş evet canım bana da gitmeye yakın söylyüor. işten eve geldigimde sortlarını terliğini v.s. toparlayıp gitmiş işte . ne yapacağımı inanın bilmiyorum çok bulandı kafamın içi . Birde dişimi çektirmiştim onun ağrısı cabası yani
Canım takıldığı arkadaşları bekar mı?
Canım takıldığı arkadaşları bekar mı?
evli değilim ama evlenince öyle bişey yaparsa hayatının hatasını yapmış olur önce arkadaşlarıyla tatile gider stres atar eve döndüğündede o attığı stresin kat be katını yaşatırım ona (büyükde konuşmak istemiyorum ama gidemez)
Allah allah eşine sorsaydın ben kız arkadaşlarımla gitsem izin verirmiydin acaba diye??
işin o tarafı da var işte arkadslarımla gitmeme bişi demiyor .ama kimin eşi izin verecekte onlarla tatile gideceğim ki canım. beni hiç bir konuda sıkmaz.
peki normalde yapar mı böyle şeyler... eminim döndüğünde kendince geçerli bahaneleri sıralayıp senin bunları kabul etmeni ve hiçbirşey olmamamış gibi davrnamanı bekleyecek...
tartışma filan olmuşmuydu aranızda... onun arkasına sığınıyor olmasın?
yok canım hiç tartışma olmamıştı. sadece yaklasık 1 ay önce tatilden döndügümzde "erkekler arkadaslarıyla tatile gidebilir" ama sen buna kesin izin vermessin demişti .bende evet asla öyle bişi olamaz demiştim. demekki aklında uzun zamandır varmış böle bişi .
o zaman kendi başına git... ne olacak ki... kafanı dinlersin hihoyyyt
daha yeni tatilden döndüm sayılır canım, yıllık iznim bitti. ama haftasonu var 2 gün öyle bişi ayarlayabilirim. ders olur hem ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?