esiniz surekli kuserse

kikirikiri

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
69
31
8
Evet kizlar ayni basliktaki gibi esim en ufak tartismada kusuyor gunlerce konusmuyor.13 yillik evliyim 2 cocugum var.Bu kusup konusmama huyundan nefret ettigimi yillarca anlatmaya calistim ona.Biraz duzelir gibi oldu ama su son 1 aydir yine ayni. Bense tam tersi o haksiz bile olsa bir guleryuzune hemen yumusarim.Asla kin tutmam unuturum yoksa kendim mutsuz olurum.Ama esim dibine kadar suclu oldugunu bilse de birak ozuru gunlerce konusmaz.Boguluyorum artik tahammulum kalmadi.Her seferinde sirf kendim mutlu olayim diye ona sirnasip barismaktan yoruldum.Boylede cok mutsuzum.Oteki turlu gurursuz

Kustugu zaman hic tepki bile vermeyin. Normal konusma tarziniz normal yasam akisiniz nasılsa aynen devam edin. Yani onu takmayin. Takmayin derken sizde surat asıp oturun demek degil. Dedigim gibi normal zamanmis gibi devam esin. Guzel guzel nasil konusup davraniyorsaniz devam edin. Inanin bi ters tepki o kadar ise yarıyor ki bakiyor ki karsi taraftan kusmesine karsi bir tepki yok bir sey yok hee diyor ben artik kussem bile bir ise yaramiyor dikkat cekemiyorum boyle diyor ve bir daha yapmıyor. Tabi bunu anlamasi belki uzun surer belki ilk denemede anlar orasi ona kalmış.
Ama ne olursa olsun o Kustugu zaman ona o seyi yasatmayin. Oyle bir duygu haline girsin ki sanki onun kusmesinin bir anlami yokmuş gibi. Bunu anladığı an emin ol bu huyunu birakir.

Cocuklarda boyle degil mi ? Dikkat cekmek icin kuserler. Hic bir sey olmamis gibi davranmak tek çözüm bence denenmistir.

komşumuzda öyleydi buluttan nem kapar küserdi eşine dostuna çocuklarına. adam trafik kazasında öldüğünde eşine küs gitmiş

Bu erkeklerde son zamanlarda tegişik degişik hallere bürünüyo yaa. Kimi kendini kaf dagında görüyo kimin ego tavan kimi chat oladalarında .... ni ufalar. Kimi kadın parası yer. Bu arada son trend küsmeler. Oldu canım bide omuz silk.. yakındada aglayanıda görürüz. Ne sopalıksınız yaa ööggg geldi hee

Hiçbir şey yapmam. Umrumda olmaz.Konuyu okumadım ama sorunlar varsa konuşularak çözülür. Ergen gibi trip atmak nedir?

Dedem de böyle bi küssün evin kedisine kadar küser sonra kendi kendine barışır erkek milleti anam 7 de 70 de aynı.

13 yıl çok iyi bile dayanmışsın

Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…