- 16 Eylül 2016
- 69
- 31
- 8
- Konu Sahibi kikirikiri
-
iste ben dayanamiyorum kus kalmaya evde konusmamaya huzursuzluga boyle de icim icimi yiyor.Inanin ben de kussem aylarca konusuSizde kusun bakalim nasilmis. Adamin ustune dustugunuzden oluyordur belki ?
Koca koca adamlar ergen triplerine girmiyor mu hayret bisey yav
aylarca konusmaz dicektimiste ben dayanamiyorum kus kalmaya evde konusmamaya huzursuzluga boyle de icim icimi yiyor.Inanin ben de kussem aylarca konusu
evet artik patlamak uzereyim ama bazen cinnet gecirmekten korkuyorum13 yıldır değişmeyen hiç Degişmez. İlişki de alttan alan taraf sizsiniz
aylarca konusmaz dicektim
komşumuzda öyleydi buluttan nem kapar küserdi eşine dostuna çocuklarına. adam trafik kazasında öldüğünde eşine küs gitmişEvet kizlar ayni basliktaki gibi esim en ufak tartismada kusuyor gunlerce konusmuyor.13 yillik evliyim 2 cocugum var.Bu kusup konusmama huyundan nefret ettigimi yillarca anlatmaya calistim ona.Biraz duzelir gibi oldu ama su son 1 aydir yine ayni. Bense tam tersi o haksiz bile olsa bir guleryuzune hemen yumusarim.Asla kin tutmam unuturum yoksa kendim mutsuz olurum.Ama esim dibine kadar suclu oldugunu bilse de birak ozuru gunlerce konusmaz.Boguluyorum artik tahammulum kalmadi.Her seferinde sirf kendim mutlu olayim diye ona sirnasip barismaktan yoruldum.Boylede cok mutsuzum.Oteki turlu gurursuz
13 yıl çok iyi bile dayanmışsınEvet kizlar ayni basliktaki gibi esim en ufak tartismada kusuyor gunlerce konusmuyor.13 yillik evliyim 2 cocugum var.Bu kusup konusmama huyundan nefret ettigimi yillarca anlatmaya calistim ona.Biraz duzelir gibi oldu ama su son 1 aydir yine ayni. Bense tam tersi o haksiz bile olsa bir guleryuzune hemen yumusarim.Asla kin tutmam unuturum yoksa kendim mutsuz olurum.Ama esim dibine kadar suclu oldugunu bilse de birak ozuru gunlerce konusmaz.Boguluyorum artik tahammulum kalmadi.Her seferinde sirf kendim mutlu olayim diye ona sirnasip barismaktan yoruldum.Boylede cok mutsuzum.Oteki turlu gurursuz
13 yil dayandim cunku isim yok ailem asla bosanmami kabul etmez onlara gore hep erkek haklidir.Esimin iyi bir isi var ve 2 cocukla ayakta duramam.Ailemle de yapamam esim de bunlari cok iyi biliyor13 yıl çok iyi bile dayanmışsın
Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?