- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Telefonu yanından ayırmadığı için ortak tanıdığı var mı yok mu bakamadim henüz. Ama büyük ihtimalle tanımıyor.tanımadığına emin misiniz? belki siz tanımıyorsunuz o tanıyor?
Sorum tam olarak başlıktaki gibi. Tanımadığını düşündüğüm bir kızla takiplesiyor. Bu durumu sorsam su an kavga çıkacak beni takip ediyorsun diye diye baslayacak. Biraz önce ortada sebep yokken kavga ettik zaten. Telefonunu hep ortada bırakırdı. Şimdi yanından ayırmıyor.
Karıştırdım tanıyormuş liseden.Uyuduğunda telefonunu karıştırın. Hemen sorun çıkarmayın. Eğer bir şeyler varsa sorun çıkarırsınız haklıyken haksız duruma düşmeyin.
Evet evet birlikte birçok fotoğrafınız varSenle fotosu var mı
Evli olduğu anlaşılıyor mu yani
Sizde dert çok valla Allah sabır versinSorum tam olarak başlıktaki gibi. Tanımadığını düşündüğüm bir kızla takiplesiyor. Bu durumu sorsam su an kavga çıkacak beni takip ediyorsun diye diye baslayacak. Biraz önce ortada sebep yokken kavga ettik zaten. Telefonunu hep ortada bırakırdı. Şimdi yanından ayırmıyor.
Liseden tanıyormuş. Ortak çok arkadaşları var. Ayni liseden mezunuz biz ama ben nasil taniyamadim onu anlamadim. Biraz erken hüküm verdim bu sefer.Eşiniz tanıyordur onu ortak arkadaşı olsun olmasın tanıyordur hatta üzgünüm ama aralarındaki şeyin takipleşmeden ilerisi olabileceğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?