Eşiniz tanımadığı bir kızla instagramda takipleşse?

Yüzük meselesi halloldu,
size ettiği hakaret ve küfürleri sindirdiniz,
sıra eşinizin instagram takiplerini,
takibe mi geldi?
Gazanız mübarek olsun.
Ah güzelim neleri aştı bu güzel kardeşimiz bir bilsen!! Kendi kendine bir dünya kurmuş ....eşine de o dünyada bir rol vermiş ...adam aslinda kendi hayatını yaşıyor..konu sahibi kardeşimiz birlikte bir hayat yaşadıklarını hayal ediyor

Bir ömüre evet dediğiniz adama o kız kim diye bile soramıyor musunuz gerçekten? Kızı bilmem ama aranızda ciddi bir kopukluk olduğu belli.

Keske uyelerin konulari alinlarinda yazsa

Öyle mi?
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Bundan sonra yormayayım kendimi.
Alan memnun,satan memnunsa,bize ne?
Arkadaşım,senin de gözünden hiç bir şey kaçmıyor maşallah.
Bdv'nin Sherlock Holmes'u gibisin.

Bana göre evli bir erkek hiçbir kadınla takipleşmemeli... (Teyze hala hariç)
İster istemez sorunlar olabiliyor çünkü
Sen onun ne yaptığını gizlice takip et bence
İnşaallah yanlış işler yapmıyodur
Telefonunu neden yanından ayırmadığı da ayrı muamma

Ben genel de eşime istek atan kızlara niye kocamı takip etmek istiyorsunuz yazıyorum amacım eğlence adı altında (biz eşimle buna gülüyoruz saçma bi şekilde) evli bu adam hadsiz demek

Takiplesincde ne oluyor ki

Öyle mi?
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Bundan sonra yormayayım kendimi.
Alan memnun,satan memnunsa,bize ne?
Arkadaşım,senin de gözünden hiç bir şey kaçmıyor maşallah.
Bdv'nin Sherlock Holmes'u gibisin.
Üye arkadaşımız "daha bu kocayı bosamadin mi!" yorumunu almamak için yeni üyelik almış bu üyelikten gidiyor ama konuları burda da aynı guzargaha girdi...milletle cilvelesip, kendi maaşını iddiaya yatırıp karısının maasi ile de yatırım yapma fikrinde ki koca!! bir de bu kocadan çocuk yapmak için uğraşan konu sahibimiz

Bunu sorduktan sonra da kavga çıkcaksa çıksın yani.. bu ne her istedigini rahatca yapsın bende sesimi cikaramiyim patlarım valla ..

evli erkekleri kafese kapatalım mı bir de

Tontrikocum aslında Aysgullu nun alnında yazıyor ama A Aykilil diye arattirinca çıkıyor Konu sahibi kardeşimiz hayatına ,evliliğine sıfırdan başlamanın yolunu yeni üyelik almakta bulanlardan
Diğer üyelik adı aklıma geliyordu ama konu sahibinin konularını okuyunca hep eski üyelik aklıma geliyordu, dün inkar etti ben o üye değilim diye. Psikolojisi de hiç normal değil, çocuklarının olmaması da bir nimet şuanda ama tabi konu sahibi farkında değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…