- 30 Ekim 2018
- 377
- 165
- 18
- 36
- Konu Sahibi Kalenderender
-
Tanıyormuş ya bi saat önce baktim. Dedim dunden beri bunu mu dert ettim. Uykum kaçtı resmen ya.Tanimadigina eminsem direk misillemebende isler boyle yuruyo
Bu kadar kıskanclık şüphe psikolojinize sorun verirTanıyormuş ya bi saat önce baktim. Dedim dunden beri bunu mu dert ettim. Uykum kaçtı resmen ya.
Ah güzelim neleri aştı bu güzel kardeşimiz bir bilsen!! Kendi kendine bir dünya kurmuş ....eşine de o dünyada bir rol vermiş ...adam aslinda kendi hayatını yaşıyor..konu sahibi kardeşimiz birlikte bir hayat yaşadıklarını hayal ediyorYüzük meselesi halloldu,
size ettiği hakaret ve küfürleri sindirdiniz,
sıra eşinizin instagram takiplerini,
takibe mi geldi?
Gazanız mübarek olsun.
Keske uyelerin konulari alinlarinda yazsaAh güzelim neleri aştı bu güzel kardeşimiz bir bilsen!! Kendi kendine bir dünya kurmuş ....eşine de o dünyada bir rol vermiş ...adam aslinda kendi hayatını yaşıyor..konu sahibi kardeşimiz birlikte bir hayat yaşadıklarını hayal ediyor
Öyle mi?Ah güzelim neleri aştı bu güzel kardeşimiz bir bilsen!! Kendi kendine bir dünya kurmuş ....eşine de o dünyada bir rol vermiş ...adam aslinda kendi hayatını yaşıyor..konu sahibi kardeşimiz birlikte bir hayat yaşadıklarını hayal ediyor
Takiplesincde ne oluyor kiSorum tam olarak başlıktaki gibi. Tanımadığını düşündüğüm bir kızla takiplesiyor. Bu durumu sorsam su an kavga çıkacak beni takip ediyorsun diye diye baslayacak. Biraz önce ortada sebep yokken kavga ettik zaten. Telefonunu hep ortada bırakırdı. Şimdi yanından ayırmıyor.
Üye arkadaşımız "daha bu kocayı bosamadin mi!" yorumunu almamak için yeni üyelik almış bu üyelikten gidiyor ama konuları burda da aynı guzargaha girdi...milletle cilvelesip, kendi maaşını iddiaya yatırıp karısının maasi ile de yatırım yapma fikrinde ki koca!! bir de bu kocadan çocuk yapmak için uğraşan konu sahibimizÖyle mi?
Bilgilendirme için teşekkür ederim.
Bundan sonra yormayayım kendimi.
Alan memnun,satan memnunsa,bize ne?
Arkadaşım,senin de gözünden hiç bir şey kaçmıyor maşallah.
Bdv'nin Sherlock Holmes'u gibisin.
Bana göre evli bir erkek hiçbir kadınla takipleşmemeli... (Teyze hala hariç)
İster istemez sorunlar olabiliyor çünkü
Sen onun ne yaptığını gizlice takip et bence
İnşaallah yanlış işler yapmıyodur
Telefonunu neden yanından ayırmadığı da ayrı muamma
evli erkekleri kafese kapatalım mı bir de
Diğer üyelik adı aklıma geliyordu ama konu sahibinin konularını okuyunca hep eski üyelik aklıma geliyordu, dün inkar etti ben o üye değilim diye. Psikolojisi de hiç normal değil, çocuklarının olmaması da bir nimet şuanda ama tabi konu sahibi farkında değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?