esiniz tatilde farkli olmanizi istermi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi benim_dunyam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
B

benim_dunyam

Ziyaretçi
kizlar benim esim tatilde farkli olmami ister iste daha acik kiyafetler alir kendi secer kimse tanimiyor ya oralarda sizinde eslerinizin boyle istekleri olurmu yoksa benim esim numunemi :)

Tatilde zati bikini neyin giyiyoz daha açık ne olucak :))

Onu giyince de, plaj dışındaykene açık giyinmekte sorun olmiyir.

Biz de beraber yaparız alışveriş, düşündüm şimdi evet, normalden daha cesur seçimler oluyor :)

kaydirigubbakcemile5

nişanlımın hiç boyle yapacağını sanmıyorum normal sınırlarım vardır ki o koymadı bı sınırları benim kendi seçimimdir kapalı değilim ama asla çok acık giyinmem nişanlımda zaten baska yerdeyız seni burda kimse tanımıyor deyip daha açık giyinmemi istemez orda erkek yok mulmaz:

Eşimle bu tür şeyleri hiç konuşmadık.Tatile gideceğimiz zaman minilerimi,bikinilerimi,şortlarımı koyarım valize sonra ver elini deniz,güneş...opuyorumnanaktan
Allah'ın sıcağında rahat giyinmek kötü bir şey değil ki...:sinifsinif:

seninki numunekaydirigubbakcemile3

heh işte aynı böle kuzum :))

ama kimse tanımıyor diye değil, yaz tatilinin giyim kültürü böyle zati
kaydirigubbakcemile2 :1rolleyes:

bizde tatile gidermiyiz acaba bilmiyom valla askerden gelsinde bir evimiz olsun da oooooooo:sinifsinif:

ulkenın iç kesımlerınde oturuyorsanız ve denız kıyısına tatıle gıdıyorsanız bu gayet normal.. iç kısımalrdakı sehırler halıyle denız kıyısındakı sehırlere gore biraz daha serin ..gıysenızde usursunuz zaten..
lafı çok uzattım sanırım , sıcakta bıkını mini sort yada etekkten baska ne giyilebilinirki.. insan pişer normal gıyındıklerınızı gıydıgınızde sonucta a.s.

valla arkadaşım ben burda şortla mini etekle gezmem ama bizde tatile giderken oranın ortamına göre herşeyi alırız daha dogrusu eşim seçer bikinimi almaya bile onu yollarım zevklidir eşim 20 güne kadar gidecez

Demek ki tanıdıklarından kıskanıyor tanımadıklarından kıskanmıyor..
ya da söyle düşünleim eşini her gün görenler acık görmesin istiyor yazlık yerlerdekileri de nasılsa görmicez açılalım sacılalım diyor...
numunelik ama..çünkü benim eşim ne tanıdık ne tanımadık kimse yanında açılayım saçılayım istemez...
kişiye göre değişir yani canım takma kafana iyi tatiller..

bu dünyadaki sıcaklık cehhennem scagından daha sıcak degil cicim. Allahın sıcagında rahat giyinmek kötü bişemi iyi bişemi bir daha düşünkaydirigubbakcemile3

bu dünyadaki sıcaklık cehhennem scagından daha sıcak degil cicim. Allahın sıcagında rahat giyinmek kötü bişemi iyi bişemi bir daha düşünkaydirigubbakcemile3

Ne alaka yaaaaaa

yasakkelime

butun arkadaslara yorumlari icin tesekkurler kismetse haftaya carsamba antalyadayiz :)

erkekler genelde kıskanır kapatmaya calısırlar sennkı nasılsa bunları tanımıoz foraaaa:)
ben numune ve ilginç biri

kndı nısanlıma gelıncede benmkı elınde olsa haşema gıydırcek bana :)kısa etek gıymeme dekolte gymeme bıle kızar çok kıskanr bırının bakmasna bıle tahammul edemez sahsen bende benı kıskanmayan ben acık sacık dolaşırken elımı tutan yada koluna alan bı adamda istemezdm dengmı bulmuşum şutarafagitti

bence de numune olabilir canım

ayrıca tatile gidildi diye illa da açık giyinmek gerekmiyor
benim eşim asla kim ne diyecek diye düşünmez
burada ya da tatilde sadece kendisi için açık giyinmemi istemez
yani burada kapalı giyinilir tatilde açık
öyle bir kural yok

yani normalde bikini ile markete gidilmeyeceği gibi
plajdada kot pantolonla oturulmaz
normal bir davranış eşininki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…