- 24 Şubat 2012
- 5.339
- 396
- 363
- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
:)) orayı atlamışım tlfnuna baktığımı inkar edeyimmi hala çorap aradığımı söleyeyim mi erkekler pek hoşlanmaz ya tlf karıştırılmasından yalan sölenilmesinden hiç hoşlanmazlar ama
bide kimse eşinin tlf bakmıyomu? :)
ben ilk evlendiğimiz zaman çok bakıyordum hastalık derecesine gelmişti ama eşime güvensizliğimden değil, eşimin benden önceki kız arkadaşı sürekli msj atıyordu,adamın peşini bırakmıyordu, eşimde bana söylemişti bunu,
bende acaba bugün atmışmı diye karıştırıyodum telefonu,eşim mesajları falan hiç silmez, adamın bişey gizlediği yok yani:)) sonra baktım ki msj falan gelmiyor bende tlf karıştırmayı bıraktım:))
tel $ebekesinin internet sitesinden hep takip ediyorum saniyo benimki
hiç aklima bile gelmiyo, onlami ugra$icam
ben bakarim çokk nadirde olsaa , merakdan ama kotu bi$ey beklemem , adam bi i$ çevirse siler zaten direk aramayi mesajlari :)
bide paranoya derecesi olmadigi sureece kiskanilmak ho$larina gidiyor bence erkeklerin
o an yalan soyledigin için devam et tabide
telefonuna bakacakdim desende bi$ey olmazdi yani
ben bakmadigim halde takipdeyim diyorum bazen e$ime
bende esım uyudugunda telefonunda
whatsappa
mesajklara
arama ayarlarına
ınt gecmısıne
youtube gecmısıne
maıllerıne
talk gecmısıne bakarım :)
ve hıc yakalanmam :)
ben şuan bekarım sevgilimde olsa hiç öyle bir huyum yoktur alıp karıştırmak gibi eşim olursa ne olurdu bilemem ama bir şey karıştıracağımdan değil ama bende birinin telefonumu karıştırmasından hoşlanmam
şimdiden bir şey diyemem daha erken henüz evlenince göreceğimaynen bende öleydim ama evlilik başka bişi canım::)
Ben eşime uzun yıllar önce telefonun bakıcamı,onunda benimkine bakmasında bi sakınca olmadığını söylemiştim.Ogün bugündür arada rutin kontrol yaparım :) Bazen sinir olduğunu hissetsemde taviz vermiyorum bu konuda.Bence gizli saklı olmamalı.Sizde şakaya vursaydınız olayı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?