- Konu Sahibi ESMERSIRINE
-
ben de karıştrırım arada bir rutin kontrol ama onun telefonlarından daha çok internete giriyorum onunki daha tatlı geliyor kendi telefonum dururken
ben de senin gibiyim..arada bir bakarım..hatta bizimki dağınıktır azcık..ordan burdan gelen reklam mesajlarını silerim,klasörünü düzenlerim falan ..o da bilir zaten
merak ediyorum tamam eşinizi sevgilinizi cok sıkmak ii değil ama takipte olmakta gerekir mi dün akşam eşim tvnin karşısında uyumuş bende sabh kalktım kilotlu çorabımı aryodum. sonra dedim ki dün oturma odasına mı bıraktım koltuk arkasınamı düştü felan girdim baktım tlf sarda oda uyuyo ben tlf baktım tlf bana baktı halıya oturtum .tlf sarj aletini yavaşça çekmeye çalıştım sonra tabikide kabus uyandı hemn panikledim tamam tlf elimde dğildi ama yerde oturuyom tlf biraz yakınımda allahım hüsran ne yapıyosun dedi çorap arıyodum dedim :)yerdemi dedi evet dedim balıkmı tutuyon dedi ama sinirli adam evden cıktım ama sabah çorabıda bulamadım burada adamın gözündede ne oldum bilmiyodum. en son yerde beni katledecenmi felan diyodu düşünün artıkk yardımmm
Evet durum komik olmuş biraz ama ilk niyet çorap arama olduğundan bence de telefona bakacaktım deme. Eğer hiç olmayacak gibiyse telefondan saate bakacaktım da diyebilirsin:))
Telefon karıştırma konusunda eşimin telefonunu karıştırmam, hayatımda bir kere yıllar önce bir telefona baktım, gördüğümün etkisiyle bayılacaktım, daha da bakmam:))))
tel $ebekesinin internet sitesinden hep takip ediyorum saniyo benimki
hiç aklima bile gelmiyo, onlami ugra$icam
bende esım uyudugunda telefonunda
whatsappa
mesajklara
arama ayarlarına
ınt gecmısıne
youtube gecmısıne
maıllerıne
talk gecmısıne bakarım :)
ve hıc yakalanmam :)
bende esım uyudugunda telefonunda
whatsappa
mesajklara
arama ayarlarına
ınt gecmısıne
youtube gecmısıne
maıllerıne
talk gecmısıne bakarım :)
ve hıc yakalanmam :)
ya yaklandığıma göre bakabilseydim bari off ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?