Eşiniz telefonuna bakarmısınız ? başıma komik bi olay geldide yardım:)(

ben de karıştrırım arada bir rutin kontrol ama onun telefonlarından daha çok internete giriyorum onunki daha tatlı geliyor kendi telefonum dururken

o benimkini karıştırır durur hatta derim sen beni sa..k mı sanıyosun bi halt yesem sence silmezmiyim ne karıştırıyosun diyorum olsun diyo hoşuma gidiyo, bende hiç karıştırmam ona dediğim gibi bişi yapsa zaten ortada bırakmaz , hoş zaten telefonu hep ortadadıre , şüpheli bir hareketini görsem o zaman karıştırırdım büyük ihitmal

ben de karıştrırım arada bir rutin kontrol ama onun telefonlarından daha çok internete giriyorum onunki daha tatlı geliyor kendi telefonum dururken

ben de senin gibiyim..arada bir bakarım..hatta bizimki dağınıktır azcık..ordan burdan gelen reklam mesajlarını silerim,klasörünü düzenlerim falan ..o da bilir zaten

hahahaa:)) ay inanmıyorum ya:) kabuuss... bence itiraf etme canım sabah panik olursun diye söyleyemedim birden basım döndü sersemledim o yüzden vs felan de o an çorap aklıma geldi saçma bir bahaneydi dimii felan de şakaya vur:) takipte oldunu bilirse oda ona göre tedbir alır:)

biz esimle herseyi birbirimizin biliriz evliligimizin ilk 2 senesi bilmiyorduk birgun esimle konusurken askim sen koskocaman fabrikanin hesaplarini tut sonra banka kart sifresi,kredikart,msn ,ceptel,internetten alisveris yapiyordu uyelikyine sifre valla sen cok zekisin heee ben hic aklimda tutamam bu yuzden kendimi ezik hissediyorum dedim oda yok beee askim nerde surda duran deftere kaydediyorum tek tek not tutuyorum dedi anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam o ise gidince bana is cikmisti tek tek giriyordum ne var ne yok bakiniyordum birgun msn acik unutmusum oda acmis is yerinden 2 ayri yerde actiniz yazisi gelince eve nasil kizgin geldi biri benim msn ele gecirmis diye benim adima birseylerde yazmis gecen arkadas partiye gel hafta sonu demis bu bibbbbbbbbbbbbbbbbbbletiyoruz burayi yok gelemem askimla evde kalcagiz demis gidip sikayet edecem deyince benim toto tutustu itiraf ettim bu coooooooooooook kizdi ogunden sonra ben onun o benim herseyimizi biliriz ama bu benim msn profil ve diger yerlerin profil resimlerini hemen degistirir batiyor ya beyimize sanane beeeee sen niye karisiyon yok catlar pisman oldum o derece evde sirf o yuzden tartisiriz cevapida hazir askim orda kilolu cikmissin ben zayif fotalarini koydum der dengesiz halbusem hamile fotolarimi koyar deluuuuuuuuuuuuuuuuuu

Evet durum komik olmuş biraz ama ilk niyet çorap arama olduğundan bence de telefona bakacaktım deme. Eğer hiç olmayacak gibiyse telefondan saate bakacaktım da diyebilirsin:))
Telefon karıştırma konusunda eşimin telefonunu karıştırmam, hayatımda bir kere yıllar önce bir telefona baktım, gördüğümün etkisiyle bayılacaktım, daha da bakmam:))))

vala çorap diyecem gerçkten corap arıyodum yemin etsemde yalan olmaz :)

Madem çorap arıyorum dedin konu açılırsa yine çorap arıyordum de bence.

Eşimin telefonunu kurcalama konusuna gelince, telefonu çok dağınık ne biliyim mesaj gelir nereden gelirse gelsin silmez, son arama kayıtları listesi durur ve ben bu durumdan acayip rahatsız olurum, bana abartmıyorum evin dağınıklığı ile eş değer gelir.

Evde mesaj vs. gelirse kalkıp bakmaz, baksana bi kimden der, bende bir elime alınca telefonunu mesajlarını, arama kayıtlarını vs. temizler, tertemiz teslim ederim.

Ama amacım kurcalamak değildir, eve yıllardır dökümanlarımız gelir ne eşim benim dökümanımı kontrol eder, nede ben eşiminkini.

Ha bu arada amacım cidden kurcalamak olsada gizli saklı yapmam, alırım elime telefonunu bir kurcalayım da derim.

Gizli gizli yapmam, bana kızamaz, kızmayada hakkı yok. Benden gizli ne işi olabilir ki?

tel $ebekesinin internet sitesinden hep takip ediyorum saniyo benimki
hiç aklima bile gelmiyo, onlami ugra$icam

bende esım uyudugunda telefonunda
whatsappa
mesajklara
arama ayarlarına
ınt gecmısıne
youtube gecmısıne
maıllerıne
talk gecmısıne bakarım :)
ve hıc yakalanmam :)

tebrıkler gızlı ajan gıbısın

konu sahıbının durumunda yakalansaydım eger telefonu kurcalayacak halım yokya corabımı arıyorum derdım

Bizim telefonlar hep ortadadır hiç gizlemeyiz ve eşimin telefonunu kendi telefonumdan çok kullanırım yani elinede alsan telefonu neden kızsın ki..?

bende esım uyudugunda telefonunda
whatsappa
mesajklara
arama ayarlarına
ınt gecmısıne
youtube gecmısıne
maıllerıne
talk gecmısıne bakarım :)
ve hıc yakalanmam :)

Aynen ben de her sabah banyoya girdiğinde uyuyomuş gibi yapar şarjdaki telefonunu gizlice kontrol ettikten sonra yatağıma tekrar kıvrılırım:) hiç bakmamış uyuyomuş gibi. Ama bakmak istediği de gösterir de böle si daha zevkli :)

Eşimin teli ortadadır, arada meraktan bakarım ne var ne yok diye öyle "bakalım kimlerle konuşmuşsun" diye değilde Telefonu karıştırınca surat etme gibi bir durum olmaz. Aksi halde kan çıkar

bakmaya üşeniyorum valla kim ugraşacak mesajlara bak aramalara bak
benim kocam saklamaz daha dogrusu saklayamaz kadının biri asılsa gelir hemen söyler
numarasınıda yeni degiştirdi
yurtdışından fazla arama geliyordu buda benim korkuma hattını degiştirdi
bu sebeplerden kurcalamaya gerek duymuyorum

ben eşimin telefonunu nadir bakarım çünkü ona güveniyorum hiç kızmaz benimkisi niye kızsınki hatta sürekli telefonundan oyun oynarım gece uykum kaçınca yanından alırım telefonu amaaaa sadece kızdığı tek durum sabah uyandığında işe gidecek bi bakar şarjı bitmiş yine bitirmişsin şarjını bari şarja tak der başka telefon olayı yaşamıyoruz

aldatmak meselesine gelince

eşim ve herzaman dediği cümle merak etme ben önce ALLAH'tan korkarım öyle bişey yapmaya der...

ya yaklandığıma göre bakabilseydim bari off ya

arkadaşım sen kocana güvenmiyormusun neden gizli gizli bakma gereği duydun asıl şüpheli haraketi sen yapmışsın o yüzden eşininde tuhafına gitmiştir... direk telefonuna bakıyorum öylesine deseydin ya barim.... kendi kendini ele veriyorsun

Tabi ki bakarım senin paniklemen gereksiz olmuş, o benim telefona bakar ben onunkine zaten eşimi çok kıskandığımı her fırsatda belirtirim telefonu ortadadır yanında alır bakarım o hiç umursamaz bile hatta teli çalar mesaj gelir sen baksana der üşendiği için kalkmaya bir şey karıştıran saklayan kişi köşe bucak saklar telefonunu yanında taşır, hatta benimki neriye koyduğunu unutuyor:) birde mesela bir bayan ismi varsa aramışsa falan hemen bu kim neci niye aradı derim işinden dolayı çok kişiyle görüşüyor:) söylesem tanıycakmısın der tanıştır o zaman derim tamam iş yerime gelince tanıştırırım der..tayinimiz çıktığı çin yeni işyerindekileri henüz tanımıyorum ama ordaki bayanlar beni tanımış gıyaben kocaım bana olan aşkını anlatmş nasıl tanıştığımızı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…