Eşiniz telefonuna bakarmısınız ? başıma komik bi olay geldide yardım:)(

hergün bakıyorum birşey yakalamak için değil sırf onu gıcık etmek için yapıyorumsende açık açık al telefonu bak gizli saklı yapma insan kocasının teline niye bakamasın ki

Ben bakmam
Hatta bazen kayınvalidem filan arar
Ona bile bakmam

Eşim müsait olunca annen arıyordu , telefonuna bi bak istersen derim
O da alır bakar cevapsızlarda görür
Niye bakmadın ki der

Hatta bazen sadece sesini duyarım uzak olduğumdan ekranı bile görmem, kim aradığını bilmem biri seni aradı sanki derim..
Neden bakmadın der
Bi alışamadı bana

Herkes kendi telefonuna baksın derim

Son düzenleme:

eşim sevmez öle bkılması karıştırılmasını küfürlü msj oluyo

aramış beni diyoki bakcaksan doğru bak msjları silmişsin aypon tlf bankaya direk giriliyo para gönderirsin ama ben bakmadım dedim kedi gbi evde nie dolanıyodun dedi çorap dedim:)

ben esimin teline bakmayi severim,ama aldatiyormu falan diye degil, oylesine aliskanlik olmus. Ama simdi benimki teline sifre koymus simdi bakta goreyim diyordu. Ben o sifreyi bi sekilde ogrendim ama esimin totosundan haberi yok...

Benim telefonuma eşim bakabilir bende onunkine bakabilirim problem olmaz Her şey açık bizde

Bide eşiniz uyku sersemi napıyosun orda diye sormuştur telefonu için olacağını sanmıyorum.. Bende de olsa öyle bişey bende sorardım napıyosun orda diye. Sabah sabah telefon mu aklıma gelcek sanki yani eşin çoktan unutmuştur bile sabah ki şeyi. Ama sen genede çorap arıyodum dersin lafı geçerse

bende çoğu zaman karıştırıyorum,ama gözünün önünde karıştırma nedenim şüphelenmek değil.sadece gün içinde kimlerle konuşmuş bilmek istiyorum oda benimkine bakabilir hiç de kızmam eşler arasında gizli saklı olmamalı.senin konuna gelince çorap arıyordum demeye devam et bence de.

aramış beni diyoki bakcaksan doğru bak msjları silmişsin aypon tlf bankaya direk giriliyo para gönderirsin ama ben bakmadım dedim kedi gbi evde nie dolanıyodun dedi çorap dedim:)

Sen telefona dokunmadın bile mesajları silmişsin diyor :44: Ağzını mı aradı acaba Hiçte unutmuyomuş eşin yanılmışım

Sen telefona dokunmadın bile mesajları silmişsin diyor :44: Ağzını mı aradı acaba Hiçte unutmuyomuş eşin yanılmışım

evet cok takıntılı akşama kadr düşünür elime bile almadım ki nasıl silecem aslında otururken oratadaydı tlf süphelendiyden değil merak ettim sadece :)

haha akşam akşam güldüm valla.

nedemek telefonuna bakılmasından hoşlanmıyor bi sakladığımı var ben hep bakarım, oldu kocam benden tlfnunu saklıcak yok öyle evet merak ettim baktım sakladığın bişeymi varde bişey söylerse.

kızlar fazlada kurcalamayın . bilaf varya insanın başına ne gelirse ya meraktan ya .............................gelir diye hahahahahahaha bu arada bende acccccayip kurcalarım

Komiklik bunun neresinde anlayamadım???Eşinizin birşeylerinden şüphelenip telini kurcalamaya çalışıp yakalanmışsınız...Doğruyu söyleyin eşinize bence

erkeklerin bazılarının bu telefon takıntısını anlamıyorum...benim eşim gece çalışır onun yanındada alır karıştırım telini ama bişey bulucam diye değil gece müşteriler çok kullanır telefonu bende nereler aranmış diye bakarım çünkü biz gece işi yapıyoruz ve genelde adamlar konsümatrisleri falan arıyolar gel şu mekandayım diye
eşim işe giderken telefonu unutur bazen ne arayan olur ne soran benim numaralara bakma amacım kontrol değil...
soruyorum bunu kim aradı bunu kim aradı diye oda sıkılmadan anlatır...
genelde vermiyo telini kullanmaları için ama sürekli müşteri isteyince veriyo mecburen...

İçimde bir şüphe yoktur ama bende sevgilimin telefonuna bakarım sanırım bunda kötü bi taraf da görmem o da benimkine bakar sıkıntı yoktur yani

amaaaaan bundan kolay ne var canııım çoraplarımı arıyodum koltuğun altına bakarken gözüm telefona ilişti şarjı dolmuşsa çekeyim fişini dedim dersin yazık yahu aşkım de pili ölmesin diye düşündüm o arada zaten sen uyandın de bence

Bu konuyu okuyunca farkettim ben hiç eşimin mesajlarına aramalarına falan bakmıyorum. Telefon sürekli ortalıkta oyunda oynuyorum ama bi mesajlara bakmak aklıma gelmedi Hazar aldatan adam telefonunu ortalıkta bırakmaz hatta eve bırakıp maça falan gitmez. O yüzden uğraşasımda gelmiyo valla. Senin eşinde telefon konusunda rahatsa boşver iki saat mesaj okuyup napıcaksın.

ne varki bunda?? ben surekli esimin telini karistiririm o da benimkini alir..ortada durur yani telefonlarimiz..telefon bu kadar ozel birsey mi anlamiyorum esler arasinda :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…