Eşiniz telefonunu aldığınız zaman rahatsız oluyor mu

YUh mu??? O konuşmalarda hangi kadınların göğüsleri popoları konuşmuyor bir bilseniz! Benim eşimin arkadaşları cıplak kadın fotosu atmıştı. Hatta bir tanesi kız arkadaşının banyodaki görüntüsünü atmış gruba. Öyle bir durumda olsanız yine yuh diyebilir öisiniz? Bazı erkekler beyinsiz davranıyor evli bekar farketmiyor üstelik.
Ben bakınca atmayacaklar mi? Ben mesajlarını okuyunca çay saati sohbeti mi yapacaklar. Bir de ne diyecekler eşim okuyor düzgün yazın mi? Böyle yazan insanlar sosyal hayatta da böyle konuşur birbiriyle, orda da foto gösterir içi pisse... Hem mesela siz ister misiniz eşiniz kız arkadaşlarınızın attığı mesaji okusun? Dediğim gibi bütün mesajlari w.up yazışmalarını okuyanlar varmış sözüm onlaraydi.

Ben bakınca atmayacaklar mi? Ben mesajlarını okuyunca çay saati sohbeti mi yapacaklar. Bir de ne diyecekler eşim okuyor düzgün yazın mi? Böyle yazan insanlar sosyal hayatta da böyle konuşur birbiriyle, orda da foto gösterir içi pisse... Hem mesela siz ister misiniz eşiniz kız arkadaşlarınızın attığı mesaji okusun? Dediğim gibi bütün mesajlari w.up yazışmalarını okuyanlar varmış sözüm onlaraydi.

İşte bütün mesele güvende bitiyor mesela benim kocam bu arkadaşlarına prim vermese atmazlar bende sinirlenip kavga çıkarmam dimi? Durduk yere asla telini karıştırmadım. Ama her bakmamda da bir haltını yakaladım. Mesela kız kardeşi benim icin üzülme adam olacak yazmış eşime. Okumak ister miydim hayır video atmış onu izlemek icin alınca denk geldim. Patladım tabi. Ama ortada birley yokken tel karıştırmak konusunda haklısınız.

Ben de o da telefonumuzu ortada bırakırız. O benim telefonumdan bir şeye bakmak isterse alır ben de aynı şekilde. Bazen kız grubumuzda özel durumlar oluyor o zaman uyarıyorum.

Eşinizin arkadaşlarıyla muhabbetini nasıl okursunuz ben anlamıyorum.. yani tesadüf olur, bir şeye bakarken onu görürsünüz de neyse.. küfür de edildiğini bile bile hemde.
O da sizin arkadaşlarınızla konuşmalarınızı okuyor mu? Benim arkadaşlarıma yazdıklarımı eşleri okusa gerçekten çok çok bozulurum bir daha da mesaj falan atmam.
Maalesef herkesin karakterleri farkli ikimiz de rahatlikla okuyoruz esimle birbirimizden cekinmiyoruz dürüst oldugumuzdan olsa gerek küfürlü konustular diye beni rahatsiz etmiyor bende kendi yakin arkadaslarimla sakadan küfür edebiliyoruz dedigim gibi herkes ayni degil siz rahatsiz olabilirsiniz o da sizin karakteriniz saygi duymak gerek degil mi :)

Maalesef herkesin karakterleri farkli ikimiz de rahatlikla okuyoruz esimle birbirimizden cekinmiyoruz dürüst oldugumuzdan olsa gerek küfürlü konustular diye beni rahatsiz etmiyor bende kendi yakin arkadaslarimla sakadan küfür edebiliyoruz dedigim gibi herkes ayni degil siz rahatsiz olabilirsiniz o da sizin karakteriniz saygi duymak gerek degil mi :)
Yani arkadaşlarınız sizin eşinizin mesajlarını okuduğunu biliyor, eşinizin arkadaşları da eşinize yazdıkları mesajı sizin okuduğunuzu biliyor öyle mi? Demek ki hepinizin karakteri aynı.

Yani arkadaşlarınız sizin eşinizin mesajlarını okuduğunu biliyor, eşinizin arkadaşları da eşinize yazdıkları mesajı sizin okuduğunuzu biliyor öyle mi? Demek ki hepinizin karakteri aynı.
Hayir bu sadece esim ile ben biliyoruz arkadaslarimiz bilmiyor ki yanlis anladiniz galiba :) hayir yani buraya yazmak da kötü mü olduk onu da anlamadim? :)

Hayir bu sadece esim ile ben biliyoruz arkadaslarimiz bilmiyor ki yanlis anladiniz galiba :) hayir yani buraya yazmak da kötü mü olduk onu da anlamadim? :)
Yoo kötü olmak değil de eşinizle size garip gelmeyebilir bu ama karsidakilere öyle gelmeyebilir. Özel bir şey yazar falan ne bileyim, ya da kız kıza erkek erkeğe konuştuğunu sandığı için rahat olur... Yani bu sadece sizi ve karakterinizi ilgilendiren bir şey değil ondan dedim.

Değil telefon, bilgisayarına bile dokunmam. Özel eşyadır, izinsiz kullanılmaz bence telefon, bilgisayar vs.

Başkasının yazısını okumak dürüstlük değil ki.. Özel günlük okuyorsunuz sanki. bakalım karşıdaki mesajlarının okunmasını istiyor mu? Çok şaşırtıcı böyle düşünmeniz gerçekten..

Yoo kötü olmak değil de eşinizle size garip gelmeyebilir bu ama karsidakilere öyle gelmeyebilir. Özel bir şey yazar falan ne bileyim, ya da kız kıza erkek erkeğe konuştuğunu sandığı için rahat olur... Yani bu sadece sizi ve karakterinizi ilgilendiren bir şey değil ondan dedim.

Bende şaşırdım.. hemde çok. Eşim oturacak kadın muhabbetimizi okuyacak. Olacak şey değil.

Back
X