Eşiniz tıpkı babası mı ?

Kızlar evlenmeden önce eltim eşim için sadece fiziği değil huyu da benziyor demişti. Ben de ne alaka ya demiştim içimden ve neyi benziyor mesela deme gereği bile duymamıştım.
Şimdi ona hak vermeye başladım ! Ve hala neyini benzettin diye sorasım var ama şimdi soramam tabi !
Kadın benden daha iyi tanıyormuş kocamı demekki !

keşke benzese:)
ama benım sevgılım annesı gıbı bıraz kırgınlıkları uzatır babası daha sakındır alttan alır uyumludur.
soylenenlerden etkılenır yola gelmesı daha kolay bı adam
benımkı annesıne cekmıs sanırım daha dık başlı:)

Kızlar evlenmeden önce eltim eşim için sadece fiziği değil huyu da benziyor demişti. Ben de ne alaka ya demiştim içimden ve neyi benziyor mesela deme gereği bile duymamıştım.
Şimdi ona hak vermeye başladım ! Ve hala neyini benzettin diye sorasım var ama şimdi soramam tabi !
Kadın benden daha iyi tanıyormuş kocamı demekki !

:53::53::53::53:

Daha çok dedesinin etkisi var üstünde .Tabi kayınvaldemin anlatığı kadar biliyorum .Babanesi ve dedesiyle birlikte büyümüş.küçük yaşta kaybetmiş ama çok etkileri var üstünde.Çok şükür onu çok seviyorum :52:

Son düzenleme:
Eşimin babasını çok severim. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan, hoşgörülü, anlayışlı, güler yüzlü, sakin, şakacı, babacan, zeki, becerikli, harika bir adamdır. Eşim de onun gibidir. Beni fazlasıyla mutlu eden bir durum... Ancak görünüş itibariyle annesine daha çok benzer.

Eşimin babasını çok severim. Kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan, hoşgörülü, anlayışlı, güler yüzlü, sakin, şakacı, babacan, zeki, becerikli, harika bir adamdır. Eşim de onun gibidir. Beni fazlasıyla mutlu eden bir durum... Ancak görünüş itibariyle annesine daha çok benzer.

Ne güzel ya böylesi de öven var mıydı ya ?
Nereliler ?

Benımkı tıpkı babası ama annesınınde kotu huylarından almıs malesef ortaya karısık yapmıslar:27:

"Birlikte olduğunuz insan(Her ne kadar eleştirse de) erkekse büyüyünce tıpkı babası, bayansa tıpkı annesi gibi olacaktır. Partnerinizin annesine ya da babasında bakıp "İlerde böyle bir insanla birlikte olabilir miyim ya da ona katlanabilirmiyim?" diye düşünün lütfen."

İnternette dolaşırken böyle bir yazıya rastladım.
Sizce bu ne kadar doğrudur ?
Yeni evlilerden evet benziyor diyen ve özellikle eski evli olanlardan evet öyle çıktı aynı babası diyen var mıdır aranızda ?
Ya da çevrenizde o şekilde tecramübe ettiğiniz...

12 yıllık evliyim canım.Kocamın babasıyla uzaktan yakından hiçbir ilgisi yoktur.Hatta her konuda zıt olduklarını söyleyebilirim.

Benimki babasına ne fiziken ne huy olarak benzemiyor.

Görünüşü ve bazı (galiba çoğu) huyları aynı annesine benziyor :)

benim eşim tıpatıp babası, hatta kendisi bile diyor
yaa bir insan babasına bu kadar benzermi herşeyimiz aynı diyor:))

biraz benziyo tabii ama tamamen değil...düşünce kafa yapısı onlardan biraz daha modern...zaten öyle olmasa şu an ne halde olurduk bilmiyorum:44: örn eşim bana çok yardım eder ev işlerinde çocuk bakımında ama ailesi bilse bozulur aslında tahmin ediyolar ve bi kaç kere annesi laf çarptı bu yüzden ...onlarda herşeyi kadın yapar erkek evde padişah konumunda biraz fazla ataerkiller..:19:

biraz benziyo tabii ama tamamen değil...düşünce kafa yapısı onlardan biraz daha modern...zaten öyle olmasa şu an ne halde olurduk bilmiyorum:44: örn eşim bana çok yardım eder ev işlerinde çocuk bakımında ama ailesi bilse bozulur aslında tahmin ediyolar ve bi kaç kere annesi laf çarptı bu yüzden ...onlarda herşeyi kadın yapar erkek evde padişah konumunda biraz fazla ataerkiller..:19:

Bizde de eşim evlenmeden önce yaparmış. Herkese hizmet edermiş. Evlenince belli bir süre sonra bıraktı. Artık yapma dinlen vs. bile dendi ailesi tarafından. (Ben çok yoğun çalıştığım sıralarda)
Normali hele çalışıyorsa yardım etmektir tabi eşe...

Back
X