Eşiniz ve ailesiyle yaşadığınız kavgalarda komşulara çevreye rezil oldunuz mu?

bencede olay sadece rezil olduk eyvah meselesi değil. daha büyük sorunlar var. ama konu sahibi yok.

Katılıyorum.

Şu saatten sonra önemli olan , komşular değil. Senin psikolojın ve eşinin ailesiyle iletişimin, eşinin bu olaylara nasıl tepki vereceği. Önceki konulardan da bildiğim kadarıyla senin yanında pek olacak gibi değil. Bu durumda komşulardan önce sorgulamak gereken sizin bağınız. Bu sefer bayağı ağır olmuş çünkü. Ne olursa olsun , gelinini dövmeye kalkacak kişilere ne denir bilemiyorum. Umarım bu sefer eşin senin yanında olur, oda yanında olmazsa, insanı bu yuvaya bağlayanda birşey olmaz.

Sizin birçok konunuzu okudum.
Gerçekten eşinizin ailesinin size kötü davrandığı aşikar
ama bu dayak olayına şok oldum.
Bu kadar sıkıntı çekiyorsunz ama neden ısrarla bu evliliğe devam ediyorsunuz.
Boşanın demek haddim değil ama eşinizde sizin tarafınızda değil bildiğim kadarıyla
daha çok ailesine gebeliği var gibi.
Yani nedir bu çileleri çekemnize sebep? Nedir tamam bu evlilik herkes yoluna dememenin sebebi?
Allah yardımcınız olsun ne diyelim
Geçmiş olsun çok ...

Ne münasebetle size saldırıyorlar canım,dağ başında mı yaşıyorsunuz siz yoksa...

Sizin komşularınızdan değil,komşularınızın sizden utanması lazım ! İmdat diye bağırmana rağmen kimse çalmamış kapınızı bile.

Hem komşuları ne diye düşünüyorsunuz ki daha mühim bir mesele varken ortada.

Eşiniz ne tepki verdi bu duruma.

Benim eşim dayak yediğim ailesiyle birdaha görüşseydi ben boşardım o adamı açık söyleyim.

Birdaha almayın evinize.Zaten hangi yüzle gelcekler ki.

Ne rezillik Bu yaa.. Nasıl yüz göz olunmuş Böyle.. Evet eski konularını da biliyorum orda da yorum yapmıştım, dış kapının mandalları demiştin görümcen için, anneni arayıp hakaret etmişlerdi falan.. o zaman Belliydi sizin yüz göz olduğunuz.. Arada Ne mesafe kalmış ne saygı kalmış hala neyi zorladığınızı anlayamıyorum Ben Yani Baştan Böyle bi rezillik yapaBileceklerinin sinyalleri verilmiş, ilişkiler vıcık vıcık olmuş, seviyeler yerler altında taBi, ne küçüğün Büyüğe ne Büyüğün Küçüğe saygısı kalmamış,, eeee neyi zorluyosunuz? neden görüşüyosunuz ? Bunların olacaği Belliydi yüz göz olunmuştu, ya eşinizi Bırakıp gideceksiniz, ailesiyle otursun tepe tepe kullansınlar oğullarını, ya da hiç i şekilde görüşmeyeceksiniz.. olmuyorsa olmuyor...

üzüldüm canım
içindeki sıkıntıyı anlıyabilirm senin bende aynı şeyleri yapaşadım hatta görümcemle idi kavgamız
sen utanacak bişi yapmadım bırak onlar utansın
eşin nerdey idi bunlar yaşanınca yada bunları yaşadığı duyunca tepkisi ne oldu acaba

benim eşim susmuşduuuu

vay anam vay ne günlere kalmışız yaaa daha neler duycaz acaba lmaz: böyle bişeye nasıl katlanılır yaaa ben olsam yıkardım heralde ortalığı o kaynana olcak cadıyla görümce olacak küçük cadılarıda alırdım altıma yermisin yemezmisindelikafadulden ayyy çok kötü oldum duyunca yaaa arkadaşım hiçmi karşılık vermedin böyle insanların ölüsünün arkasından fatihada okunmaz yaa tövbe tövbe durduk yere günaha girdim yineeeyasakkelime

güne cok kötü baslamıssın canım büyük geçmiş olsun allah bölelerinin serrinden ve beterinden korusun seni elbette endiselenmekte haklısın cünki elin agzı torba değik büzemezzsin komsu deyip gecme istedigi gibi konusur senin ciddi bir tavır takınıp sana sorduklarında komsuların bir kac kelime özet halinde anlatıp unutmak istiyorum diye konuyu kapatmaya calıs cünkü ne kadar cok acılır ve anlatırsan az degil cenesi hiç susmuyo haklılar böle yapmakta derler sen sessizliğinle unuttur her seyi tüm cevrene

benimde kaynanam durup dururken kavga çıkartmıştı bende cevabımı verdim altta kalmadım. kaynanam sanki ben suçluymuşum gibi yaptı eşim fenaklaştı ben eşime sarılınca kaynanam bena vurarak bir ittirdi bende onu ittirdim tabiiki. ben neden ittirmişim onu üzerime yürüdüler. bende ortalıkta duran sehpayı aldım yere çarptım kafanıza atmadığıma dua edin dedim. hadi bir fiske vurun yakarım tüm sülalenizi dedim. beni sahipsizmi sandınız felan vurdurmadım kendime. vall rezil olan biz değiliz onlar güzelim neden bakamıyacaksın ki yüzlerine. sorarlarsada anlatırsın manyaklıklarını onlar dahada rezil olurlar. hem kendine neden vurduruyorsun sen. sakın kendinizi ezdirmeyin. bir kere yüz buldularmı bir daha hep ezmeye çalışırlar. sen ne kadar susarsan o kadar üzerine gelir bu tipler. yaşamayan anlamaz.

kesinlikle sikayet et..ne demek ev basmakk..bu suctur,birde dayak olayi var..susma,pasif kalma sakiin..cok sinir oldum..ne bicim insanlarmis..esin cok cok suclu..

Son düzenleme:
Benim merak ettiğim konu eşinizin tavrı. Eşiniz bu duruma ne dedi merak ediyorum. İkincisi ise nasıl böyle bir duruma düştüğünüzdür. Açıkcası tabiki birinin üstüne yürümek dövmeye çalışmak falan bana ters ama açıkcası bu duruma nasıl geldiğinizide merak etmiyor değilim.
Yani biraz karşılıklı hatalar var gibime geliyor. Bence en iyisi hemen başka bir yere taşınmanızdır.

Canım konu komşuyu bırak sana nasıl böyle bir rezillik yaparlar ...
Ne biçim insanlarmışş yahuu

komşu duysa nolur, o önemli değil..
nereden buluyorlar bu cesareti...

konuyu açan sizsiniz altında yorum yapan ve yaptıgınız yorumada cvp veren sizsiniz çok ilginç geldi bana düzmece bir konumu bu yoksa

komşular yardıma gelmediler mi?
ya daha kötü şeyler gelseydi başınıza,ya dışardan biri size zarar veriyor olsaydı?
komşuluk bu olmamamlı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…