feryalcan, açtığın diğer konulara baktım da kaynanan hep senin evin de kalıyor gibi. üstelik k.pederinde hayatta. Kocasını bırakmış gelinin evine yerleşiyor. üstlik k.pederin de anladığım kadarı ile çok ılımlı bir insan.
hem sen daha yeni evlisin bu kadının kendi evi kocası, onu çok düşünen kızları dururken yeni evli oğlunun evin de ne işi var. Bunların derdi başka inat etmiş sizi ayırmaya karar vermişler galiba.
Üstelik yetmiyor bir de anneni falan aarayıp seni şikayet ediyorlar, annene gidince ne işin var annenin yanında diye bağırıp çağırıyorlar. Ne bunlar böyle korku kapanı diye bir film var bunlar o filmdekilerden biraz daha az vahişlermiş.
Bak evliliğini gözden geçir ve sakın hamile falan kalmaya kalkma . çocuk olursa düzelir falan diye düşünme. Eşinle konuş seni ne kadar savunuyor bu olaylardan sonra iyi gözlem yap.
Eşinde bu olaylardan sonra uzunca bir süre düzelme sana sahip çıkma diğerlerine ağızlarının payını verme gibi durumları varsa çocuk yapmayı düşün ama sakın şu durumda hamile falan kalma ve bu arada iş aramaya başla.
mrb arkdaşlar kusura bakmayın şimdi nete girdim çünük kayınvaldiemde dünkü olaydan sonra burda kalıyor ve bugün çıktım bütün şehri akşama kadar gezdim çalacak bi kapım yoktu eşim dostum kimsem annemi aradım annem hemen gel dedi tabi şekeri fırladı gititm otogara saati bekledim eşmi geldi çok dil dökktü bu şehirden igdeceğine söz verdi tayinimi isiyecem dedi,asılnda görümcemin biri hasta saldırgan tavırları var tabii caizse aklı dengesi yernide değil hiç elvnmemiş ona da kzıdum ama en çok dierine kızdım beni öyle ibr sarstı ki tabii bence refleksel olarka cvp verdim polisi arıyacaktım telfonumu aldılar dışarı çıkacaktım kapının önünde durdular,eşmin tabii hiç bi şeyden haberi yok akşam geldiğinde anallatım şok oldu inanmadı diyelbilirm kayınvaldiemde bizde dedim namaz kılıyosun kurana üzerine elini koy ve yemien et etmedi oldu ama bi yere kırmadılar morartmadılar vs vs....eşimde geldi kayınvaldiemin yanında bi daha kızkardeşin benim evime gelmicek bende ona kayınpederim çok iyidir onuniçn onun evine giderim ama bu kadar bi daha kapı bile çalsalar açmıcam dedim.....görümcen annelrde olduğu zaman gitmiyeceğiz ne kadar ciddi olduğumu anladı gitmeye kalkışmakla....umarum iyi olur ama bu travmaya ben nasıl atlatırm onu bilmem...
arkadaşım görümceler normal olsa böyle ucuz bir harekette bulunmazlardı bu durumda erkek kardeşi ne yapabilir adam psikolog değilya tayin isteyeceğini belitmiş daha ne yapabilir bütün ailesini toplayıp yakacak değil heralde ya neden empati yapmıyosunuz bunları yapan sizin ailenizde olabilirdi siz ozaman annenizi sokağamı atacaktınız insan ailesine ne kadar söz geçirebilir herkes ayrı düşüncede olabilir hemende boşanmanın yollarını göstermişsiniz bu kadar kolay yani bu seferde boşanmalar neden bu kadar arttı diye topic açarsınız değilmi arkadaşın başına gelenleri tasvip etmiyorum gerçekten çok üzüldüm sadece fevri davranmadan bu travma nasıl atlatılır bunu yorumluyorum siz onaylayın yada onaylamayın bu kişi ne olursa olsun anne ve babasına sırt çeviremez elbette gelin onlara bakmak zorunda değil istemiyorsa hizmetlerinide etmez ama kovamazda keşke bütün insanlar eğitimli olsa hak hukuk bilseler bu sorunlar yaşanmaz
mrb arkdaşlar bugün yine görümcem geldi kayınvlaidem evde bende alt komuşya gidp biraz oturayım dedim ama kayınvalideme kayınvalidemde duş almadan önce şu balkonunu sizlseydin dün balık yaptık dedi,ben yrn temizlik yapaprım dedim ben yapayım dedi yok dedim sen karışma ben çıktığmda gidip banyodan bez alıyordı iyi dedim sen bilirisn zaten iyice yüz göz olmuşuz büyük gib görmüyorum kovmuyorda bi haftadır burda dünde eşime dedim sen işten çıkıyosun geziyosun tozuyosun akça 9 da geliyosun 3 te çıkıyor işten gel dedim annnel sen ilgielnlen dırdırını sen dinle ben mecbur değilim dedim ....görümcem bugün geldi beni bulamıynca hemen alta indi geldi orda resmen terör estirdi tabii ben onu görümce resmen korkudan itiredim çünkü arkdşalr komşum bile korktu eşim yaptığı her şeyi benden biliyolar....eşimn evin camını kırdı kızıp sen kırdın dediler...bunun gibi bir dürü şey artık anne babam haber verdim onlar bu şehre gelicekler....ha bu arada eşimi çağırsım ablan yine geldi çabuk gel diye ben komuşdayım çıkıamıyorum yukarıya......eşim bana uğramadan evimize çıkıtı bağrış çağrışları geldi....sonra eşim sen yukarı çık dedi ben biraz dışarı çıkacam...yani son olanlar böyle ha bu arada ben yen bi işe başlayabilirm ama işyerimi basarsınız dedim dün kayınvaldieme bizi sinirlendirrseniz onu da yaparız dedi...yani arkdaşlar işin içinden çıkamıyorum eşimin tayin için burda iki yıl daha kalması gerek bilimyorum ne olacak.....
arkdaşlar eşim bi daha bizi rahatsız etmeyin demiş,biz mutluyuz deyince ablam daha çok sinirlendi eşim bunun derdi kıskançlık dedi....kıskanıyo ve ne yapacağını bilmiyo...ama yine görümcem boş durmuyo babamı aramış yine konuşmuş konuşmuş.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?