Eşiniz ve ailesiyle yaşadığınız kavgalarda komşulara çevreye rezil oldunuz mu?

Hayır bir aileyi saç saça getircek kadar kavgaya iten sebep nedir ? bende merak ettim açıkcası çok çirkin bir şey bu ayrıca bende eşinin tavrını çok merak ediyorum

mrb arkdaşlar kusura bakmayın şimdi nete girdim çünük kayınvaldiemde dünkü olaydan sonra burda kalıyor ve bugün çıktım bütün şehri akşama kadar gezdim çalacak bi kapım yoktu eşim dostum kimsem annemi aradım annem hemen gel dedi tabi şekeri fırladı gititm otogara saati bekledim eşmi geldi çok dil dökktü bu şehirden igdeceğine söz verdi tayinimi isiyecem dedi,asılnda görümcemin biri hasta saldırgan tavırları var tabii caizse aklı dengesi yernide değil hiç elvnmemiş ona da kzıdum ama en çok dierine kızdım beni öyle ibr sarstı ki tabii bence refleksel olarka cvp verdim polisi arıyacaktım telfonumu aldılar dışarı çıkacaktım kapının önünde durdular,eşmin tabii hiç bi şeyden haberi yok akşam geldiğinde anallatım şok oldu inanmadı diyelbilirm kayınvaldiemde bizde dedim namaz kılıyosun kurana üzerine elini koy ve yemien et etmedi oldu ama bi yere kırmadılar morartmadılar vs vs....eşimde geldi kayınvaldiemin yanında bi daha kızkardeşin benim evime gelmicek bende ona kayınpederim çok iyidir onuniçn onun evine giderim ama bu kadar bi daha kapı bile çalsalar açmıcam dedim.....görümcen annelrde olduğu zaman gitmiyeceğiz ne kadar ciddi olduğumu anladı gitmeye kalkışmakla....umarum iyi olur ama bu travmaya ben nasıl atlatırm onu bilmem...

gecmis olsun.. neden o kavga cikti sana neden saldirdilar elinden telefonu alacak kadar zorbami bunlar yaaa
esin bir sey demedimi onlara? ne dedi ne tepki verdi
valla cok sinirlendim esine soyle tayini istesin gidin uzaga yoksa bir kac zaman sonra tekrar bir araya gelmek zorunda kalirsin ayrica neden hala kaynananam giderim ama kizkardesin olmayacak diyorsun ki
bu olay olmusken hepsini red etseydin
dag basimi orasi neresi yaaa

gecmis olsun.. neden o kavga cikti sana neden saldirdilar elinden telefonu alacak kadar zorbami bunlar yaaa
esin bir sey demedimi onlara? ne dedi ne tepki verdi
valla cok sinirlendim esine soyle tayini istesin gidin uzaga yoksa bir kac zaman sonra tekrar bir araya gelmek zorunda kalirsin ayrica neden hala kaynananam giderim ama kizkardesin olmayacak diyorsun ki
bu olay olmusken hepsini red etseydin
dag basimi orasi neresi yaaa

saol cnm eşimde artık bi odada ben bi şeyler söylüyorum diğer odaya gidiyo kayınvalidem kızıyor söylüyo ama laf analmıyolar ki ..... problem onlaraın evine 3 haftadır gitmemem kendi bildiğmi yaptığımı düşnüyolarlsr eşimde gitmek siteimyorum ama benim göndermediğimi düşünyorlar....ya çok cahiller kendileri konuşrlar fırsat vermezler kimseye bilimyorum cnm kayınpederim içn gideyim diyorum yanlış mı düşünyorum....bugün kendime çok acıdım sokaklarda öyle amaçsız amaçsız saatlerce yürüdüm hep yürüdüm evimle otogar rarası araçla 1 saat hep yürüdüm yani hala kötüyüm ve kayınvaldiem burda onu kovup suçul duruma düşmek isteimyorum....yrn gidecek zaten....

gecmis olsun canim ne diyecegimi bilemdim

pek içimden geçeceğe benzemiyo....annm babam bakmaya kıyamazlar ama onlar resmen saldırdı....

dayak mi yedin aman allahim. onlar kim oluyor nasil vurabilirler kocaman kadina yuh be pes yani pes!!

bunca şeyden sonra o kadın nasıl oluyoda senin evinde durabiliyo pes yani.sizin yapacağınız tek şey bir an önce onların bulunduğu şehirden uzaklaşmak.allah yardımcın olsun canım.

bunca şeyden sonra o kadın nasıl oluyoda senin evinde durabiliyo pes yani.sizin yapacağınız tek şey bir an önce onların bulunduğu şehirden uzaklaşmak.allah yardımcın olsun canım.

evet cnm bide bugün iki gün olucak ben aslında kovulmayı da haketti ama şimdi suçsuzken suçlu durumuna düşmek istemedim...allaha havale ettim onları eşimde ailesine ya iyi olursunuz yani tayinimi isterim diyor...yani sanki değişşecekler iste ve git demi?

yaşadıklarınız çok acı gerçekten tamamen cahillik fakat siz onların seviyesine düşmeyin kayınvalidenizi kovmak gibi bir yanlış yapmayın bence ne olursa olsun aynı durumda eşiniz sizin annenizi evden kovsa ne hissederdiniz onu düşünün siz nezaketinizi kaybetmeyin ne olursa olsun anne baba hakkı çok büyüktür saygıda kusur etmeyelim sadece size değil önerim bütün arkadaşlarıma görümcelerinizle görüşmeyin eşiniz sizi buna zorlayamaz zaten yeterince yüz göz olunmuş görümceleriniz sizin hayatınıza müdahale hakkı yoktur komşularınız düşün bence yardıma ihtiyacı olan sizdiniz yardımcı olmayanlar onlardı komşununda komşu üzerinde hakkı vardır komşuluğu gözetmeyenlerden gün gelir hesap sorulur siz rahat olun geçmiş olsun

aman çok kızdım. deli mi bunlar diye sormuyorum. akli dengesi yerinde olan insanlar bunu yapmazlar bir de hiçbir kan bağlarının olmadığı abilerinin ya da erkek kardeşlerinin eşlerine bir fiske bile vuramazlar hakları yok.

aaa milletin el bebek gül bebek büyüttüğü davulla zurnayla evlendirdiği kızını sen gel hırpala git. Allahın dengesizleri.

kızım senin elin ayağın yokmu sen de saçlarını başlarını yol saydın, yüzlerine tırnaklarını geçirseydin. bir kere evi basılan kendi evinde saldırıya uğrayan sensin. inşallah tekrarı yaşanmaz ama yine saldırmaya kalkarlarsa sen de bir güzel tekme tokat giriş hatta dışarı falan kaçmaya çalışma özellikle git dış kapıyı kilitle anahtarını da al gir bi odaya odanında kapısını kilitle polisi ara. polisler alsın götürsün.
bak bakalım bir daha yanaşabiliyorlar mı?
ya da dışarı çık dış kapıyı dışardan kilitle kalsınlar içerde polisler gelince açarsın.

pardon ama ananın babanın hakkı kendi evladı üzerindedir. başkasının evladının üzerinde değil. madem ana baba hakkı sayılacak insanlardı neden kızlarına gelinlerini dövdürtüyorlar. buna izin veren gider o iki akli dengesi yerinde olmayan kızlarının yanında kalır. ne işi varmış dayak attırdığı gelinin evinde

öncelikle geçmiş olsun canım
eşinin tayin durumu varsa hiç durmayın o şehirde ve mümkün olduğunca uzağa taşının canım
bu insanlarla aynı şehirde kaldığın sürece sorunlar yaşayacağın kesin.
hazır eline fırsat geçmişken eşini uzağa taşınmak için zorla

geçmiş olsun.
böyle saldırmak yüz göz olmak bana göre şeyler değil şaşırdım açıkcası.
gerçekten eşinin ailesiyle fazla yüz göz olmuşsun ki sana saldırmaya cesaret edebiliyorlar.
sana tavsiyem araya bir sınır koy ve o sınırdan hiç kimsenin sana geçmesine izin verme...

geçmiş olsun.
böyle saldırmak yüz göz olmak bana göre şeyler değil şaşırdım açıkcası.
gerçekten eşinin ailesiyle fazla yüz göz olmuşsun ki sana saldırmaya cesaret edebiliyorlar.
sana tavsiyem araya bir sınır koy ve o sınırdan hiç kimsenin sana geçmesine izin verme...

canım zaten sorun sınır koymamdan kaynaklandı...eşimn evlerine gitmedği içn benden bildiler....aman canım hangi derdimin neresni söylim....

Hangi yüzle senin evinde kalıyor aklım almadı valla bu kadar yüzsüzlük olmaz

komşulara rezil olmadınız ! polis diye bağırdınız ama polis gelmedi değil mi? gelip size yardımcı olmak ya da polis çağırmak yerine sessizce sizi dinlediler. rezil olan onlar aslında.. birde size saldıranlar .. şaka gibi .. konuyu okumadım o yüzden bilmiyorum ama size saldıradak kadar ne dediniz bu insanlara?

Bir şey demesine gerek yokmuş. görümcelerinden birinin aklı noksan mış :) diğeride dengesiz. Anneleri onlardan dengesiz. arkadaşın diğer konularına bakınca arkdaş için dua etmeye karar verdim. onlardan bir kaçan bir de ölen kurtulur. Ama ben olsam önce bir güzel döver sonra oraları terkederdim. öylleri iyilikten anlamazlar

feryalcan, açtığın diğer konulara baktım da kaynanan hep senin evin de kalıyor gibi. üstelik k.pederinde hayatta. Kocasını bırakmış gelinin evine yerleşiyor. üstlik k.pederin de anladığım kadarı ile çok ılımlı bir insan.

hem sen daha yeni evlisin bu kadının kendi evi kocası, onu çok düşünen kızları dururken yeni evli oğlunun evin de ne işi var. Bunların derdi başka inat etmiş sizi ayırmaya karar vermişler galiba.

Üstelik yetmiyor bir de anneni falan aarayıp seni şikayet ediyorlar, annene gidince ne işin var annenin yanında diye bağırıp çağırıyorlar. Ne bunlar böyle korku kapanı diye bir film var bunlar o filmdekilerden biraz daha az vahişlermiş.

Bak evliliğini gözden geçir ve sakın hamile falan kalmaya kalkma . çocuk olursa düzelir falan diye düşünme. Eşinle konuş seni ne kadar savunuyor bu olaylardan sonra iyi gözlem yap.
Eşinde bu olaylardan sonra uzunca bir süre düzelme sana sahip çıkma diğerlerine ağızlarının payını verme gibi durumları varsa çocuk yapmayı düşün ama sakın şu durumda hamile falan kalma ve bu arada iş aramaya başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…