konu sahibi yok mu ortalıkta?
daha kötü şeyler gelmiş olmasın başına!
yaşadıklarınız çok acı gerçekten tamamen cahillik fakat siz onların seviyesine düşmeyin kayınvalidenizi kovmak gibi bir yanlış yapmayın bence ne olursa olsun aynı durumda eşiniz sizin annenizi evden kovsa ne hissederdiniz onu düşünün siz nezaketinizi kaybetmeyin ne olursa olsun anne baba hakkı çok büyüktür saygıda kusur etmeyelim sadece size değil önerim bütün arkadaşlarıma görümcelerinizle görüşmeyin eşiniz sizi buna zorlayamaz zaten yeterince yüz göz olunmuş görümceleriniz sizin hayatınıza müdahale hakkı yoktur komşularınız düşün bence yardıma ihtiyacı olan sizdiniz yardımcı olmayanlar onlardı komşununda komşu üzerinde hakkı vardır komşuluğu gözetmeyenlerden gün gelir hesap sorulur siz rahat olun geçmiş olsun
mrb arkdaşlar kusura bakmayın şimdi nete girdim çünük kayınvaldiemde dünkü olaydan sonra burda kalıyor ve bugün çıktım bütün şehri akşama kadar gezdim çalacak bi kapım yoktu eşim dostum kimsem annemi aradım annem hemen gel dedi tabi şekeri fırladı gititm otogara saati bekledim eşmi geldi çok dil dökktü bu şehirden igdeceğine söz verdi tayinimi isiyecem dedi,asılnda görümcemin biri hasta saldırgan tavırları var tabii caizse aklı dengesi yernide değil hiç elvnmemiş ona da kzıdum ama en çok dierine kızdım beni öyle ibr sarstı ki tabii bence refleksel olarka cvp verdim polisi arıyacaktım telfonumu aldılar dışarı çıkacaktım kapının önünde durdular,eşmin tabii hiç bi şeyden haberi yok akşam geldiğinde anallatım şok oldu inanmadı diyelbilirm kayınvaldiemde bizde dedim namaz kılıyosun kurana üzerine elini koy ve yemien et etmedi oldu ama bi yere kırmadılar morartmadılar vs vs....eşimde geldi kayınvaldiemin yanında bi daha kızkardeşin benim evime gelmicek bende ona kayınpederim çok iyidir onuniçn onun evine giderim ama bu kadar bi daha kapı bile çalsalar açmıcam dedim.....görümcen annelrde olduğu zaman gitmiyeceğiz ne kadar ciddi olduğumu anladı gitmeye kalkışmakla....umarum iyi olur ama bu travmaya ben nasıl atlatırm onu bilmem...
komşulara rezil olmadınız ! polis diye bağırdınız ama polis gelmedi değil mi? gelip size yardımcı olmak ya da polis çağırmak yerine sessizce sizi dinlediler. rezil olan onlar aslında.. birde size saldıranlar .. şaka gibi .. konuyu okumadım o yüzden bilmiyorum ama size saldıradak kadar ne dediniz bu insanlara?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?