- Konu Sahibi cayvekahve
-
çok akıllıca...eşim zevklidir onunkileri beğenirim de.mesela bir doğum günü yapıyorum öyle hediyeler geliyor ki aman Allahım.ya beni tanıyorsunuz bana alınabilecek o kadar çok hediye var ki kullanabileceğim.ama yok bana alnınan hediyelerin %90ı ya borcam ya fincan takımı.evim borcamdan geçilmez oldu.ben de naaptım aldım bu beğenmediğim hediyeleri bir güzel paketleyip kaldırdım.anneler günü mü geldi çıkar bi tane,ev görmesine mi gidiyorum çıkar ordan bi tane.böylece hem onlardan kurtulmuş oluyorum.hem millete hediye vermiş oluyorum hem de para harcamıyorum.
eşim zevklidir onunkileri beğenirim de.mesela bir doğum günü yapıyorum öyle hediyeler geliyor ki aman Allahım.ya beni tanıyorsunuz bana alınabilecek o kadar çok hediye var ki kullanabileceğim.ama yok bana alnınan hediyelerin %90ı ya borcam ya fincan takımı.evim borcamdan geçilmez oldu.ben de naaptım aldım bu beğenmediğim hediyeleri bir güzel paketleyip kaldırdım.anneler günü mü geldi çıkar bi tane,ev görmesine mi gidiyorum çıkar ordan bi tane.böylece hem onlardan kurtulmuş oluyorum.hem millete hediye vermiş oluyorum hem de para harcamıyorum.
eşimle çıkarken,daha ilk aylarımızda bir saat almış bana,bayağı da pahalı bişey,saat takıntım olduğunu biliyordu ama garibim tarzımı anlayamamış.çok kötüydü,hiç kullanmadım,borçla falan almış bir de yazık üzülmüş baya.
ondan sonra tövbe etti zaten birlikte beğeniyoruz herşeyi, habersiz almıyor,aslında çok istiyorum almasını ama çok kırmışım hevesini
Yazık ya. Taksaydın keşke zorla da olsa.
Genelde aldığı hiçbir hediyeyi beğenmem..
Zevklerimiz oldukça farklıdır.
Bu nedenle özel gün hediyelerini tatile çevirdiği zamanlar en büyük hediye oluyor bana:)
evet oldu, sürekli peluş oyuncaklar alıp duruyodu. 1 değil 3 değil 5 değil.. ilk başta sevimli geliyordu da bir zaman sonra sıktı artıkher buluşmadan sonra elimde kocaman bir ayı,köpek veya ördek oyuncağı ile dönüyordum.. neyse ki ayrıldıktan sonra hepsini toplayıp attım ev epey boşaldı
şükür ki hiççççç olmadı
ben takı hastasıyımdır üç yılda birçok takı aldı bana ama zevklerimiz o kadar uyuyor ki
her aldığı hediyeye aşık oluyorum yaa
mesela geçen bir kuyumcunun önünde durduk model model taktaşlar
ben de dedim k iaskım seç bakiim birini bnm begendinmmi mi begeneceksin
baktı baktı tarif etti bir baktım bnm begendiğim tektaşş
bu konuda şanslıyım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?