Eşiniz ve ya sevgilinizin aldığı begenmediginiz hediyeleriniz oldumu?

eşim zevklidir onunkileri beğenirim de.mesela bir doğum günü yapıyorum öyle hediyeler geliyor ki aman Allahım.ya beni tanıyorsunuz bana alınabilecek o kadar çok hediye var ki kullanabileceğim.ama yok bana alnınan hediyelerin %90ı ya borcam ya fincan takımı.evim borcamdan geçilmez oldu.ben de naaptım aldım bu beğenmediğim hediyeleri bir güzel paketleyip kaldırdım.anneler günü mü geldi çıkar bi tane,ev görmesine mi gidiyorum çıkar ordan bi tane.böylece hem onlardan kurtulmuş oluyorum.hem millete hediye vermiş oluyorum hem de para harcamıyorum.

Benim eşim de zevkime alıştı artık. Güzel hediyeler alıyor. Geçen gün gümüş işi markazit bir takı seti almış, çok güzel. Geometrik desenleri beğendiğim için düşünerek öyle seçmiş. Çok seviyorum eşimi...

çok akıllıca...

evet oldu, sürekli peluş oyuncaklar alıp duruyodu. 1 değil 3 değil 5 değil.. ilk başta sevimli geliyordu da bir zaman sonra sıktı artık her buluşmadan sonra elimde kocaman bir ayı,köpek veya ördek oyuncağı ile dönüyordum.. neyse ki ayrıldıktan sonra hepsini toplayıp attım ev epey boşaldı

sevgilim genelde her buluşmamıza kıyafet tarzı şeyler alarak gelir..
zevkini beğeniyorum şuana kadar hiçbirini kullanmamazlık yapmadım..
hatta bir sonraki görüşmemize aldığını giyerek giderim hep
ama son aldığı botlar nedense içime sinmedi..
ben biraz topuklu giymeyi severim..giymeyeyim diye
sanırım inadına gidip mini yumurta topuklu olanından almış:76:
birkez giydim duruyor evlenince hamilleğimde giyerim diye düşünüyorum

ooo olmaz mı
mesela bir keresinde öyle bir kolye-küpe takımı almıstı ki.
her yeri taşlı kocaman bir kolye.
bülent ersoy olsa takamaz yani o derece

bir keresinde de bir ayakkabı-çanta takımı almış.
çantayı kullandım ama ayakkabı öyle bişey ki ayağımda durmuyordu.
yürürken ayağımdan fırlayıp gidecek diye kullanamıyorum :82:

ama en son aldığı saate aşık oldum

Bir karikatür vardı 1950 lelerde bir seri borcam ürettik piyasada hala onlar dolaşıyor diyordu adam Kimse kullanmaz o borcamları cidden hep hediye verilir.

eşimle çıkarken,daha ilk aylarımızda bir saat almış bana,bayağı da pahalı bişey,saat takıntım olduğunu biliyordu ama garibim tarzımı anlayamamış.çok kötüydü,hiç kullanmadım,borçla falan almış bir de yazık üzülmüş baya.
ondan sonra tövbe etti zaten birlikte beğeniyoruz herşeyi, habersiz almıyor,aslında çok istiyorum almasını ama çok kırmışım hevesini

Yazık ya. Taksaydın keşke zorla da olsa.

Genelde aldığı hiçbir hediyeyi beğenmem..
Zevklerimiz oldukça farklıdır.
Bu nedenle özel gün hediyelerini tatile çevirdiği zamanlar en büyük hediye oluyor bana:)

Yazık ya. Taksaydın keşke zorla da olsa.

o dönem ayrı şehirlerdeydik,zaten görmüyor dye takmamıştım..sonra döndüğünde zorla itiraf ettirdi,değiştirelim dedi,olmaz falan dedim ama takmadıktan sonra bi anlamı kalmadı zaten.kutusunda durduğundan daha saatçi de sorun çıkarmadı benim seçtiğim başka bi saatle değiştirmiştik.

çok fenasın

şükür ki hiççççç olmadı
ben takı hastasıyımdır üç yılda birçok takı aldı bana ama zevklerimiz o kadar uyuyor ki
her aldığı hediyeye aşık oluyorum yaa
mesela geçen bir kuyumcunun önünde durduk model model taktaşlar
ben de dedim k iaskım seç bakiim birini bnm begendinmmi mi begeneceksin
baktı baktı tarif etti bir baktım bnm begendiğim tektaşş
bu konuda şanslıyım galiba

cok tatlısınızz cnmm

bana hırka aldı bu yılbaşında durdum durdum bikaç gün sonra beğenmedim dedim kalbini kırdım keşke demeseydim sonradan pişman oldum söz ağızdan bikere çıkıyor işte anladım hatamı aldım gönlünü

ot getirse çul getirse o bile kıymetlidir benim için..beyenmemezlik etmem..o baktığı o beğendiği için zaten altın değerinde olmuştur benim için..

ben eşimin aldığı hediyeleri beğeniyorum zevklidir ve genelde benim isteklerimi ve zevklerimi göz önünde bulundurarak alır hem kötü bişeyde alsa benim için çok değerlidir fakat evime yeni taşındığımda evime gelen üç ayrı kişide farklı renklerde kocaman meyve tabağı benzeri bişey getirdi hayatta kullanmayacağım bişeydi ve üç tane çok zevksiz bir seçim zaten ikisini attım biri hala duruyor belki lazım olur diye

Son düzenleme:
Hiç birini hepside çok iğrenç hayattta görsem magazada dönüp bakmam getirip heyecanla gfösteriyo bide hıı çok güzel desemde insanın ifadesinden anlaşılıyo kazak etek bloro almış bana giymedim hiç etiketleri bile hala üstünde 2 senedir veremiyorumda iisimi almasın hiç daha iii...

eşim çoğu zaman zevklidir.bazende beğenmediim şeyleri alabiliyor...ama ne olursa olsun önemseyip alması benim hoşuma gidiyor o yüzden kesinlikle beğenmediğimi belli etmem.beğenmesem bile takarımda giyerimde ki hevesi kırlmasın...çünkü bir kere istemeden beğenmediğimi anlamıştı sonra bir süre hadi gidelim sen seç diyordu öylede yaptığımız oluyor ama sürpriz daha güzelll...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…