Eşiniz veya sevgiliniz...

KarKralicesi

ATA BARIŞ (:
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2006
24.056
18.170
823
37
Diyelimki eşiniz yada sevgiliniz iki hat kullansa..Lakin bu hatlarda farklı olsa...Farklı operatörlerden olsa...

Tepki verirmisiniz...(Tepkiniz n eolur???)
Yada şüphelenirmisiniz aldatıyor diye...
:1closedeyes:

Onda 2 bende 3 hat var. Birbirimizden de şüphenelenmiyoruz. Halt yiyecek adam tek hatla da yapar yapacağını. :mymeka:

benden habersiz hat alırsa yakarım ben o adamı süprizzzzz tabi iş için olursa haberim olduğu taktirde sorun yok.

Benden habersiz 2.ci hattı alırsa ve bunu benden gizlerse çok kızarım.Ama eğer 2.ci hattından haberim varsa (ki var) o zaman sorun olmaz

benim eşimdede var ve bence hiç bi sorun yok.... hele şüpheye asla yer yok.... yerimseniben :asigim::asigim:

Diyelimki eşiniz yada sevgiliniz iki hat kullansa..Lakin bu hatlarda farklı olsa...Farklı operatörlerden olsa...

:1closedeyes: haberim olursa şüphelenmem ama gizliyse yol ver gitsinsırnaşık şey

Kocemin 3 hattı, 3 telefonu var.
Biri benle tanışmadan önce kullandığı ilk hat.
İkincisi flört zamanımızda ikimize de aldığı bedava konuştuğumuz hat.
Üçüncüsü; şirket hattı..
Haberim varken niye şüpheleneyim ayol!:asigim::asigim:

Sevgilimde iki hat var birisi benle tanışmadan önce diğeri de ikimizin konuştuğu hat ama 3.hattı alırsa şüphelenerim açıkçası çünkü gerek yok böyle bir şeye

benım farklı 3 operatörden 3 hattım var...

eşimin aynı operatörden 2 hattı var...

ama böyle olması gerektı neden sorun edeyım kı?

benim de iki hattım; iki telefonum var... birini annemle konuşmak; diğerini erkek arkadaşımla konuşmak için aldım... şüphelenmesi için bi durum yok çünkü ikisinin de varlığından haberdar... ama sizin bilmediğiniz sonradan farkettiğiniz bir hattı varsa şüphelenmeyi bırakın; bazı şeylerden emin olabilirsiniz... şakkıdı

tabiki şüphelenmem eşime güveniyorum ama tedbiri elden bırakmam
zaten haberim olur
eğer gizli alırsa bende bunu yakalarsam kıyamet kopar

tabiki şüphelenirim ama benim haberim varsa şüphelenmem aksi halde ona öyle oyun oynarım ki mahvederim valla.

bizde çift telefon kullanıyoruz... biri şahsi telefonlarımız diğeri şirket beni tek
rahatsız eden müştrilerin uygunsuz vakilerde arıyor olması...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…