eşiniz ya da sevgiliniz ile nasıl tanıştıniz?

Konunun amacı ne?
Dert kısmı ne?
Mutlaka ki herkesin bir tanışma hikayesi var.

O zaman istiyorum hepsini istiyorum. Sevgilim olsun elele tutuşup romantik romantik yürüyüp romantik yemekler yiyelim. Öpücükler, aşk sözcükleri, danslar... Amin Allahım amin

Ben vesile olayım tanıştırayım sizi :) bi tanıdığımda nasip diye diye soğudu evlilikten işine gücüne verdi kendini iyice garibim :)

Canım ben sana kaynımı ayarlıyım.. Kumral, ela gözlü, foto çekmeyi ve gezmeyi çok sever, konuşkan, düzgün bir bayan arıyor.. Valla ciddi ciddi evlenecek kız arıyor. Sanırım 81 doğumlu olması lazım.. :)

O zaman istiyorum hepsini istiyorum. Sevgilim olsun elele tutuşup romantik romantik yürüyüp romantik yemekler yiyelim. Öpücükler, aşk sözcükleri, danslar... Amin Allahım amin
:)) en güzel zamanlar sevgili olduğun zamanlar ya ahhh ahh aklıma geldi şimdi her gelişte kocamı daha çok seviyorum o heyecan o utanma sıkılma karşısında falan seni çok sevmesi evlenince daha farklı tabi çok rahat oluolar hayat arkadaşı oluosun onun yeride ayrı bi güzel

Canım mutluluğunuz daim olsun. Rabbim tüm bekarlara nasip etsin inşallah

Ders var diye yanlis sınıfa girip siz burda ne yapıyorsunuz diye atar yapınca tanıştık ilk görüşte aşk

Ben de öğretmenim Cnm . Eltim ile aynı okulda çalışıyorduk . Eşimle o tanıştırdı . Yani nasip bu işler ortamda çok kadın olmasıyla alakası yokki .

Üniversitede münazara kulübünde tanıştık...
Tam iki yıl platonik takıldım bir de... Mezun olacağımız yıl flört etmeye başladık, sonra da birkaç yıl içinde evlendik. Hey gidi günler be... :)

Gercek olan sevgi bulsun insallah..
Klise herkes soylemis cidden nasip kismet..ben unv 1.siniftayken hic aklimda hayalimde yokken bi arayis icinde degilken tanistim esimle..
Sinif arkadasim(erkek)fotograf cekmistik..oda esimin arkadasiymis..esim baska sehirde unv okuyordu fakat memleketi benim unv okudugum sehirdi...tesaduf fotografimi goruyor ve beni sorusturuyor.
Sonra okuluma geliyor..esimi unv kapisindan iceri girdigim anda uzaktan gordum benim icin geldigini bilmeden..ve icim bi hos oldu onu uzaktan gorunce..hissettim biseyleri o an..
Sonra yaklasinca arkadasim cagirdi masaya..oturduk sohpet ettik..arkadasca basladik...ve buralara geldik cok sukur:)

Eski esimle internette tanistim.. hayatimi maf oldu.. toparlandim yine internetten biriyle tanistim .. su an konusuyoruz 3 aydir sevgiliyiz yani.. benim kaderimde internet yaziyo arkadas ama saklimda o benim kimse bilmiyo.. herseyin zamani var.. artik adimlarimi saglam atiyorum.. O benimle daha cok ilgilenir mesela eskiden ben oyle degildim ben cok ilgilenirdim hep kaybeden ben olurdum simdi akillandim..

Piyangondan cikti benimkisaka saka kiz,valla benim hayatta olmaz dedigim,ve hayatima artik erkek sinek bile giremez diye soylendigim bi anda cikti karsima,ilk esimden ayrildiktan tam 1 sene sonra arkadasimin sozlusunun,en yakin arkadasiydi ve ilk o beni gormus arkadasimin sozlendigi aksam hep beraber resim cekilmistik,buda o sirada turkiyedeymis geldiginde fotoyu gormus,ve ilk gordugunde bu kiz benim karim olacak demistabi benim bosandigimi,2 cocuk annesi oldugumu bilmiyodu bileislarla haber gonderip,bulusmak,gorusmek istiyordu bende kabul etmiyodum tabi,sutten agzim yanmis bikere,ve ben bunsurecte onu hic gormedim en son arkadasim kiz bi gorus ne olacak adam kendini harap etti dedibende olur ama sadece bi kere,oda senin hatirin icin dedim bi kere gordum,bidahada ayrilamadimve 3 ay icinde de evlendiksimdi 6 sene bitti,2 de cocgumuz oldu,2 cocukta ilk evliligimden tabi toplam 4 cocukama allah yukarda esim kendi evlatlarindan ayirt etmez allah bin kere razi olsun ee valla bu arada da hayat hikayemi anlattim laarabbim sizde gercek bi ASK nasip etsin insallah,unutmayin her nasip,vaktine esirdir.sizide bi yerlerde bekleyen biri var

uzun zamandır takip ediyomuş beni hiç farketmedim. bi gün pat diye krşıma çıktı, seninle tanışmak istiyorum dedi. bide numarasını yazmış bi kağıda onu uzatıyo. tesrledim gönderdim bende o zamanlar çok üzülüyodum senin gibi benim hayatıumda kimse olmucakmı diye ama sokakta gördüğüm elin adamınada hemen tamam diyemezdim ama kafaya koymuş vazgeçmedi, bi şekilde buluştuk biz 11 ay sonrada evlendik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…