- 13 Eylül 2014
- 1.320
- 2.521
- 138
eşin nereli canım ?hangi ülkeden merak ettim .
bizim erkekler rus kızlarına hasta . sen ters birşey yapmışsın iyi olmuş canım . mutluluğun ömür boyu olsun inşş...Rusya :)
bizim erkekler rus kızlarına hasta . sen ters birşey yapmışsın iyi olmuş canım . mutluluğun ömür boyu olsun inşş...
O zaman istiyorum hepsini istiyorum. Sevgilim olsun elele tutuşup romantik romantik yürüyüp romantik yemekler yiyelim. Öpücükler, aşk sözcükleri, danslar... Amin Allahım aminBenim bu söylediklerini samimi söyleyen bir arkadaşım var. Yani kız özeniyor sevgilisi olanlara ama hayatında erkek istemiyor hemen evlenmekten korkuyor hiç sevgilisi olmadı. O böyle dedikçe inadına olmuyor, arada hoşlandıkları oluyor ama öyle bi negatif enerji yayıyor ki sözleriyle gerçekten olmuyor.
Evrene olumlu mesaj göndermek gerek bence.
Ben vesile olayım tanıştırayım sizi :) bi tanıdığımda nasip diye diye soğudu evlilikten işine gücüne verdi kendini iyice garibim :)Hanımlar ben bu konuda muzdatibim...Belki kader nasip diyorum ama bu kadar nasipsizlik kismetsizlik mi olur ..... Bir yerler de mu yanlışım var ? 28 yaşındayım. Bugüne kadar sevgilim olmadı. O kadar ortamım oldu kadın nüfusu o kadar fazlaydı ki gittiğim ortamların ...kabus buradan başlıyor...Ünv hoşlandığım biri çıktı ama yakın arkadas olmamıza sen evlenecek kiz dediğin halde bir şey olmadı uzun zaman umit ettim bekledim....okul sonrası görücü usulleri çıktı ama öyle bir An masaya oturunca olmuyor ...Anasının zoruyla gelmiş evlatlar işte. ..Olan bende duygusal çöküntü ..gerileyen özgüven ....Şuan başka bir şehre atandım mesleğe girdim ikinci seneye girdim. Öğretmenlik malesef kadın ağırlıklı. ...Yok yani zaten küçük yerdeyiz....Gönlüme göre biride yok muhabere gireyim...Zaten düzgün biri olsa yar etmezler karaborsa olur ...öne atılan kızlar olur...Ben ya gelirse nasip gelir diye düşünüyorum....SİZİN GONLUNUZUN PRENSİ NASİL KARŞINIZA çıktı ☺☺
Canım ben sana kaynımı ayarlıyım.. Kumral, ela gözlü, foto çekmeyi ve gezmeyi çok sever, konuşkan, düzgün bir bayan arıyor.. Valla ciddi ciddi evlenecek kız arıyor. Sanırım 81 doğumlu olması lazım.. :)Hanımlar ben bu konuda muzdatibim...Belki kader nasip diyorum ama bu kadar nasipsizlik kismetsizlik mi olur ..... Bir yerler de mu yanlışım var ? 28 yaşındayım. Bugüne kadar sevgilim olmadı. O kadar ortamım oldu kadın nüfusu o kadar fazlaydı ki gittiğim ortamların ...kabus buradan başlıyor...Ünv hoşlandığım biri çıktı ama yakın arkadas olmamıza sen evlenecek kiz dediğin halde bir şey olmadı uzun zaman umit ettim bekledim....okul sonrası görücü usulleri çıktı ama öyle bir An masaya oturunca olmuyor ...Anasının zoruyla gelmiş evlatlar işte. ..Olan bende duygusal çöküntü ..gerileyen özgüven ....Şuan başka bir şehre atandım mesleğe girdim ikinci seneye girdim. Öğretmenlik malesef kadın ağırlıklı. ...Yok yani zaten küçük yerdeyiz....Gönlüme göre biride yok muhabere gireyim...Zaten düzgün biri olsa yar etmezler karaborsa olur ...öne atılan kızlar olur...Ben ya gelirse nasip gelir diye düşünüyorum....SİZİN GONLUNUZUN PRENSİ NASİL KARŞINIZA çıktı ☺☺
:)) en güzel zamanlar sevgili olduğun zamanlar ya ahhh ahh aklıma geldi şimdi her gelişte kocamı daha çok seviyorum o heyecan o utanma sıkılma karşısında falan seni çok sevmesiO zaman istiyorum hepsini istiyorum. Sevgilim olsun elele tutuşup romantik romantik yürüyüp romantik yemekler yiyelim. Öpücükler, aşk sözcükleri, danslar... Amin Allahım amin
Canım mutluluğunuz daim olsun. Rabbim tüm bekarlara nasip etsin inşallah:)) en güzel zamanlar sevgili olduğun zamanlar ya ahhh ahh aklıma geldi şimdi her gelişte kocamı daha çok seviyorum o heyecan o utanma sıkılma karşısında falan seni çok sevmesievlenince daha farklı tabi çok rahat oluolar hayat arkadaşı oluosun onun yeride ayrı bi güzel
Amiiin herkes mutlu olsun sevsin sevilsinCanım mutluluğunuz daim olsun. Rabbim tüm bekarlara nasip etsin inşallah
Piyangondan cikti benimkiHanımlar ben bu konuda muzdatibim...Belki kader nasip diyorum ama bu kadar nasipsizlik kismetsizlik mi olur ..... Bir yerler de mu yanlışım var ? 28 yaşındayım. Bugüne kadar sevgilim olmadı. O kadar ortamım oldu kadın nüfusu o kadar fazlaydı ki gittiğim ortamların ...kabus buradan başlıyor...Ünv hoşlandığım biri çıktı ama yakın arkadas olmamıza sen evlenecek kiz dediğin halde bir şey olmadı uzun zaman umit ettim bekledim....okul sonrası görücü usulleri çıktı ama öyle bir An masaya oturunca olmuyor ...Anasının zoruyla gelmiş evlatlar işte. ..Olan bende duygusal çöküntü ..gerileyen özgüven ....Şuan başka bir şehre atandım mesleğe girdim ikinci seneye girdim. Öğretmenlik malesef kadın ağırlıklı. ...Yok yani zaten küçük yerdeyiz....Gönlüme göre biride yok muhabere gireyim...Zaten düzgün biri olsa yar etmezler karaborsa olur ...öne atılan kızlar olur...Ben ya gelirse nasip gelir diye düşünüyorum....SİZİN GONLUNUZUN PRENSİ NASİL KARŞINIZA çıktı ☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?