İş yerinde tanıştık
Ben kadın müdüre hesap vermem deyip atar yaptı patronaüstelik müdür falan da değildim, yaşım 23 ne müdürlüğü =)))
14 yıl sonra da evlendik
İş yerinde tanıştık
Ben kadın müdüre hesap vermem deyip atar yaptı patronaüstelik müdür falan da değildim, yaşım 23 ne müdürlüğü =)))
14 yıl sonra da evlendik
en yakın kız arkadaşımın sosyal ortamlarda resim paylaşmak gibi hastalığı vardır. buluştuğumuz zamanlarda attığı resimleri kuzeni görüp beğenmiş. arkadaşım üç defa söyledi 2.sinde görüştüm olumsuz dedim. 3. kez tekrar görüşmeyi çok ısrar etmişti. İyi ki kabul etmişim gittim, başladı, nişanlıyım ve 23 Nisanda evleniyoruz Allahın izniyle :)
Facebookta tanistik vala alakasiz iki insandik:) ben mersinnn o istabbullll 1ay icinde nisanlandik 10ay icinde evlendik nerdeeennn nereye 1 yildir da evliyiz COK SUKUR yine dunyaya gelsem yine ona gormeden asik olurummmm...
denizde tanıstık. ben bır manyaktan kaçmaya çalısıyordum o sırada benı görmüş bir an göz göze geldık. aşk başladı.ve evlendık. 11. senemızı dolduruyoruz çok şükür.
Başka bir konuya da yazmıştım. Bu işler kade kısmet, şu an yaşadığım şehre 3.5 yıl önce geldim, üniversitede çalışıyorum, geldiğimden beri birileri beni sürekli birileri ile tanıştırmak ister ve çoğu kez o kişiden bir daha bahsetmezlerdi :) Nasıl oluyorsa tanışmadan kaçırıyordum milleti herhalde :) Oysa beklediğim insanla aynı binada imişim, 3. yılın sonunda bizi tanıştırdılar, ben binanın 2. katında o 4. katındaymış, 3 yıldır kimbilir kaç kez karşılaşmışızdır ama tanışmadan önce ne adını duydum ne de gördüm, o da aynen. Velhasılı tanıştıktan 5 ay sonra evlendik :)
Eşimle üniversitede bir arkadaş ortamınsd tanıştırıldık. Yani biraz mecburi bir tanışma oldu. Eşim benimle tanıştırıldığında nezaketen "ben sizi otobüse görüyorum sürekli." demişti. Ben de hiç nazik olmayan bir üslupla "hadi ya hiç farkında değilim." diyerek terslemiştim . Nerden bilecektim ki hayatımın anlamı olacağını. 10.yılımızı devirdik ve 1 yıllık evliyiz ve aşkımızın meyvesi geliyor 3 ay sonraa
Hiiiiçç beklenmedik bir zamanda...
Ablası ciddi bir sebepten mesleki yardım istemek için geldi. Ablasıyla muhabbetimiz 1 saat sürdü. Ablası evlenmeyi düşünüyor musun dedi. Karşıma çıkan kişiye bağlı dedim. Kardeşime kız begendiremiyoruz dedi. Kardeşi beni gördü vuruldu. İlk, ve inşallah tek olur.