eşiniz ya da sevgiliniz ile nasıl tanıştıniz?

Nişanlımla iş yerinde tanışmıştık bizde :) Takip edilmişim haberim yoktu Nasip kısmet bazı şeyler :)

Ah ah belkide böylesi hayırlı senin için yani ben nişanlıyım çok ama çoook seviyoruz birbirinizi fakat tartışmalar mahvediyor herkesi en doğru kişi çıkar inşallah karşına güzellik

B
bizde unv en gergin vize sinavindan bi sinirle cikinca arkadaslarla gittigimiz parkta tanismistim. Megerse ayni kampusteymisiz ama 2 yil hic karsilasmamisiz :) dost olarak basladi ge sevgili olma teklifi bilie olmadan bigun bi baktim el ele geziyoruz kampuste :) sonrasi evlilik ve iki bebek :) umarim sende gonlunce birini bulursun. Ya nasip diyelim

İngiltere' de dil okulunda tanıştık. İkimiz de toefl sınavına hazırlanıyorduk.
Baktım ki iş ciddiye biniyor, eşime onun ülkesine gelemeyeceğimi, ideallerim olduğunu söyledim. Eşime sen gel illa Türkiye' ye de evlenelim diye bir şey demedim, sonradan pişman olursa sebep olmak istemedim.
Kurs bitti, ikimiz de kendi ülkemize döndük, eşim her şeyi geride bırakıp tamamen kendi isteğiyle Türkiye' ye yerleşti ve evlendik :) Düğünden bir gün öncesine kadar tüm yakın çevrem emin olup olmadığımı sordu, kimse 21 yaşında evlenebileceğimi düşünmüyordu ben dahil Artık 3 kişilik bir aileyiz, bir de kızımız var

Biz esimle 30 dan once evlenmem diyenlerdeniz :) arkadas vasitasiyla tanisip sozde evlilige uzak bakan biz 8 ay icinde evlendik suan tam 8 yillik evliyiz ve bir kızımız var.Allahima şükürler olsun ben ondan raziyim Rabbimde razi olsun.herseyin hayirlisi esin de tabi.

Benim bu söylediklerini samimi söyleyen bir arkadaşım var. Yani kız özeniyor sevgilisi olanlara ama hayatında erkek istemiyor hemen evlenmekten korkuyor hiç sevgilisi olmadı. O böyle dedikçe inadına olmuyor, arada hoşlandıkları oluyor ama öyle bi negatif enerji yayıyor ki sözleriyle gerçekten olmuyor.
Evrene olumlu mesaj göndermek gerek bence.

Bence herşey nasipte bitiyor canım. Ben memlektime 8 saat uzakta biryerde tanıştım eşimle bundan 7 yıl önce Hiç ummadığım bir arkadaş ortamında Ve memleketlerimizin arasında tam 16 saat uzaklık vardı. Oldu bir şekilde evlendik 15 ay önce rabbime binlerce şükürler olsun eşimi karşıma çıkardığı için

Tatlım emimin bunu duymaktan sıkıldın ama kader kısmet gerçekten. Beklemeyi bırakınca çıkıyor bence insanın karşısına.
Bak benim ablam 30 yaşında evlendi. o yaşa kadar gelen kısmetlerini beğenmedi onun beğendiklerinde hep sorun çıktı olmadı. Sonra eşi çıktı karşısına... inan Rabbim 2 karakteri öyle bir dengeliyor ki anlatamam..
onda olan artılar,eksiler sende olmuyor sende olanlar onda olmuyor. yani birbirini tamamlıyor. Allahım her şeyin hayırlısını versin. bana gelince ben eşimle aynı iş yerinde tanıştım hala beraber çalışıyoruz şimdilik.

Ailemi birakip gurbette calismaya basladigim, Isyerimdeki ark.imin face'indeki videoya yorum yaparken esim dahil oldu konuya.. face,msn,telefon,bulusma derken tanistik ve evlendik

Nasip diyelimm.. ben ise girmesem,memleketimi birakip burada ise baslamasam o kisiyle arkadas olamayacaktim ve esimi de hic tanimayacaktim!
Soranlara arkadas tanistirdi diorum ama biz birbirimizi bile gormedik ki, face de tanistik..

Insallah gonlunuze goresini bulursunuz,

Son düzenleme:
Ben eşimle hiç aklımda yokken evliliği hiç düşünmezken bir aracı vasıtası ile tanıştım . Aracı çok samimi olduğum biriydi ve bana durmadan eşimi anlatıyordu (onun eşi ile ayni yerde Üniv okumuşlar ve 6 yıl beraber kalmışlar. . ) böyle iyi böyle ahlaklı falan . . Ben istemeye istemeye kabul ettim tlf da konuştuk farklı şehirlerdeydik bir dönem msjlastık çok iyi biri ama ben yine istemiyorum sonra bir anlık boşlukla geleyim mi teklifini kabul ettim . . annesini alıp geldi 10 saat uzaklıktan . ben görüştüm ama hala emin değilim evlilik istediğim den kayınValidem ben Yüzüğümü takmadan gitmem dedi . o sırada gizlice bizimkiler araştırmis bunları babam Üniv okuduğu yerden sormuş . Nasıl olduysa orasını bende bilmiyorum ertesi günü söz Yüzüğünü takıp gittiler . ben nasıl kabul ettim ailem nasıl böyle biricik kızlarının hemen evlenmesine razı oldu hiç bilmiyorum . . burda da kader kısmet diyoruz . . bir şekilde Rabbim kabul ettirdi sevdirdi . . suan 14 aylık evliyiz Allahıma şükürler olsun eşim den de ailesindende çok razıyım . Sonradan güzel birsey çıktı ortaya bizim binanın altındaki dükkan eşimin öz amcasının mış. bunu duyunca çok şaşırmıştım koca şehirde bizim apartmanın altında ki dükkan . . bide tamamen şehirler farklı . .

Yurt dışında bir kongrede tanıştık eşimle. Hem meslektaşım hem de aynı şehirde çalışıyormuşuz ve iş yerlerimiz arasında 15 dk lık mesafe var. 2 yılda çalıştığımız yerde denk gelemedik taaa dünyanın öbür ucunda tanıştık. Kısmet bu işler fazla kafa yormamak lazım.

bir şekilde tanışılır ya kısmetse bence .
kafa yormaya gelmez bu işler

eşin nereli canım ?hangi ülkeden merak ettim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…