- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
bizde unv en gergin vize sinavindan bi sinirle cikinca arkadaslarla gittigimiz parkta tanismistim. Megerse ayni kampusteymisiz ama 2 yil hic karsilasmamisiz :) dost olarak basladi ge sevgili olma teklifi bilie olmadan bigun bi baktim el ele geziyoruz kampuste :) sonrasi evlilik ve iki bebek :) umarim sende gonlunce birini bulursun. Ya nasip diyelimHanımlar ben bu konuda muzdatibim...Belki kader nasip diyorum ama bu kadar nasipsizlik kismetsizlik mi olur ..... Bir yerler de mu yanlışım var ? 28 yaşındayım. Bugüne kadar sevgilim olmadı. O kadar ortamım oldu kadın nüfusu o kadar fazlaydı ki gittiğim ortamların ...kabus buradan başlıyor...Ünv hoşlandığım biri çıktı ama yakın arkadas olmamıza sen evlenecek kiz dediğin halde bir şey olmadı uzun zaman umit ettim bekledim....okul sonrası görücü usulleri çıktı ama öyle bir An masaya oturunca olmuyor ...Anasının zoruyla gelmiş evlatlar işte. ..Olan bende duygusal çöküntü ..gerileyen özgüven ....Şuan başka bir şehre atandım mesleğe girdim ikinci seneye girdim. Öğretmenlik malesef kadın ağırlıklı. ...Yok yani zaten küçük yerdeyiz....Gönlüme göre biride yok muhabere gireyim...Zaten düzgün biri olsa yar etmezler karaborsa olur ...öne atılan kızlar olur...Ben ya gelirse nasip gelir diye düşünüyorum....SİZİN GONLUNUZUN PRENSİ NASİL KARŞINIZA çıktı ☺☺
hiç beklemediğin anda güzel şeyler gelirmiş ya. Ben beklemiyormuş gibi yapsam olur mu ki acaba
Bakınız:
Bu yaşta ne sevgilisi, hayatta işim olmaz flörtle falan. Zaten hiç hoşlanmam öyle sevgililik olaylarından falan.
Hele elele gezmek ne fena, ne berbat, ne pis birşey. Bir de o sarılmak yok mu o sarılmak olmaz olsun öyle şey.
Ay tövbe tövbe çarpılcam şimdi
eşin nereli canım ?hangi ülkeden merak ettim .İngiltere' de dil okulunda tanıştık. İkimiz de toefl sınavına hazırlanıyorduk.
Baktım ki iş ciddiye biniyor, eşime onun ülkesine gelemeyeceğimi, ideallerim olduğunu söyledim. Eşime sen gel illa Türkiye' ye de evlenelim diye bir şey demedim, sonradan pişman olursa sebep olmak istemedim.
Kurs bitti, ikimiz de kendi ülkemize döndük, eşim her şeyi geride bırakıp tamamen kendi isteğiyle Türkiye' ye yerleşti ve evlendik :) Düğünden bir gün öncesine kadar tüm yakın çevrem emin olup olmadığımı sordu, kimse 21 yaşında evlenebileceğimi düşünmüyordu ben dahilArtık 3 kişilik bir aileyiz, bir de kızımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?