Eşiniz yada Sevgiliniz sizden nasıl özür diler??

yanyanaysak belli bi süre küs dururuz sonra gelir başını göğsüme dayar başımı okşa der
ben de salak hemen okşarım ama tribe devam ederim

yanyana olmadığımız zamanlarda da hatalı olduğunu 40 kere başına kaktıktan sonra 'haklısın ne desen haklısın çok özür dilerm' falan der ama kırdıktan sonra anlamı kalmıyo ki

Okuyunca sanki deja-vu gormus gibi oldum delikafadulden
Ama ben bi kere yaparim o ayak uzatma isini, pek uzatmam
Artik elimi op deriz :mymeka:

Saka maka bi yana, bizde acik acik ozur dileriz..
O gun tartistiysak, ve unutulup gitmis olsa bile..
Hatirlayip ozur dilemesini de bilir..

ayy kizlar gercektn yatin kalkin dua edin yani sunlari okuyunca gercktn duygulari alinmis biriyle birlikte oldguumu bikez daha onayladim yaniii ....ozur muu?? o da ne ??((

benim eşim hemen özür diler bıraz sesini yükseltse bile yanıma gelir kendini affettirmeden yanmdan kalkmaz sarılır öper ama ben de cok naz yaparım yinede katlanır canım kocam benim onu cok seviyorumŞeniz

ay bizde kustguumuz zaman aradan biraz zaman gecer.. yanıma sokulur kedi gibi. tatlı sesıyle birazdan mıymıy yaparak neden kusustumuz hakkında acıklama yapar.sonrada barıstıkmı der.. bende kusmuydukkı derım.. oylece sarılır bırbırımızden ve ozur dılerız.

ben kafasına kakmaya başlarım..
o üste çıkmaya çalışır..
ben kafasına kakmaya devam ederim..
o özür dilerim der..:1closedeyes:
yanyana ya da tel de çok güzel kafaya kakarımmirmirmirmir

.. simdiye kadar bir kere özür dilemesi gerekti sadece
ama kabahati büyüktü

normal bi sekilde özür diledi hatta hakkini helal et dedi

ben kabul etmedim

yalvararak uzun süre özrünü beyan edince hem telefonla hem mesajla

bende kabul ettim

bizde genelde hatayı yapan taraf eşim olduğu için özrüde o diler sarılır surat yaparsam marketten bütün tatlı çeşitlerindenn alır benim tatlı manyağı olduğumu bildiği için bi biskirem versem beni affedermisin der bende affederim

Bugune kadar hicbir erkek benden ozur dilemedi ki..hos, hicbir zaman da beklemedim..bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
ciddi bir hata yaptıysa özürün ardından en zayıf noktamdan vurmaya çalışır beni :))
Haksız olduğu durumlarda ise direk özür diler, bende aynı şekilde.
Gerçi benim öyle ciddi bir hatam olmadı, onunkide doğum günümü unutmaktı zaten :))
Neredeyse iyiki unutmuş dicem :))

küçük bişeyse özür diler nazikçe
ama baya tartışmışsak ve o haksızsa hediye alır bana
ee benimde eccik işime gelmiyo değil aklinialirimsmile

gerçekten beni haklı buluyosa Özür dilerim haklısın der
bn ağlarıım özür dilerim ağlama aşkım der
ve ben yine ağlarım kaydirigubbakcemile3
susturana kadar artıkk .. ama nedense hep ben onu tetiklemiş oluyorum

bu ayak öptürme numarası bende de var bnm ki büyük bi hata yapmıstı diz çökmüştü kalabalık durakta gözleri dolmustu özür dilemişti ben affetmedim biraz süründürdüm ertesi gün sahilde kalabalkta o zman yazdı sandalet vardı beni seviyosan ayagımı öpersin dedim direk eğildi öptü ayagımı herkesin icinde biraz igrenc ama ben çok sasrmıstım. o zmanlar daha 8ay falan olmustu şimdi 3yıl olacak yine öper ama söylemeden zorlamadan yapmaz. şimdi sırnasır hatalıysa uzatmayalım askım kapatalım hadi der bende birsey bekliyrm derim o da anlmazlıktan gelir bni sinir etmk icin sonra ksık sesle özr dilerim der hele msj yazıyosa ö.dilrm kptlm yazar...ah ah özledim eski günleri şimdi..

ay aynı bizim şimdi ki durumumz:)

sonraki zamanını benimle ilgilenmekle geçirir.tam bir iyilik meleği kesilir başıma:1rolleyes: taki ben normale dönene kadar.

yanyanayken hic hatasi olmadi o yüzden o zaman nasil özür diler bilmiyorum ama
su an mesafe var arada mecburen telefonla oluyor ve benimkisi normal bi sekilde özür diliyor.
heeec bi espirisi yok boshayallersmile
yanyanayken belki degisir

ben bu ayak öpme meselesini anlamadim adamlara neden ayaklarinizi öptürüyorsunuz yaw :kedi:

Benim aşkımda çok zor özür diler tabi ciddi birşey oldumu farklı o zaman ne yapar eder ikna eder ama kücük bişelerde hiç bişe olmamış gibi davranıyo sanki ben kendi kendime kavga ediyorum

bilmem ben o an beni sevdigi kanıtla mesela ayagımı öptüm demiştim sakasına o da öpmüştü:):)

benimkide sırnaşır yoksa özür dilerim demez kolay kolay..ben barışana kadar sırnaşınca sinir oluyorum sinirimden barışıyorum onun sırnaşıklıkllarına katlanmım diye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…