- 3 Eylül 2015
- 3.746
- 10.085
- 408
- 33
Bence eşi arkadaşınıza saygı göstermiyor. Çok kötü bir durum. Sanki özel kölesi gibi kişisel ve kirli eşyalarını bile bile bırakması kötü bir durum. Bilerek gaz çıkarması da düşüncemi destekler nitelikte.bir süredir görmediğim bir arkadasimla bulustum utana sikila anlatti esinden bosanmayi dusunuyor esi yaninda rahat bir sekilde gaz cikariyormus defalarca uyarmis tartismis hic aldiris etmiyor dikkat etmiyor dedi uzerinden cikardigi ne varsa corap boxer tshirt yere atip gidiyormus toplamiyormus sence bunlar bosanma sebebi mi ben mi abartıyorum dedi suan bende bosanmayi dusundugum icin acikcasi ona fikir beyan edicek psikolojide degilim ondan sizlere danismak istedim
Esim daginik değildir ama bizde de gaz problemi vae malesef hic utanmıyorlarbir süredir görmediğim bir arkadasimla bulustum utana sikila anlatti esinden bosanmayi dusunuyor esi yaninda rahat bir sekilde gaz cikariyormus defalarca uyarmis tartismis hic aldiris etmiyor dikkat etmiyor dedi uzerinden cikardigi ne varsa corap boxer tshirt yere atip gidiyormus toplamiyormus sence bunlar bosanma sebebi mi ben mi abartıyorum dedi suan bende bosanmayi dusundugum icin acikcasi ona fikir beyan edicek psikolojide degilim ondan sizlere danismak istedim
Kılıfta uydurmuslarEsim daginik değildir ama bizde de gaz problemi vae malesef hic utanmıyorlaro kadar da kızıyorum ama bilimsel sacma bir arastirmsya göre esinin yaninda osuran adam aldatmazmis öyle diyolar
Uyduran uydurur tabi de cinsellik yasarken yapmasi igrendirir ama normalde esimden rahatsiz olmam çünkü bagirsaklarinda problem oldugunu raporlu biliyorum benim icin problem olmuyor evde ama belirli sinirlari var dediğim gibiKılıfta uydurmuslar
Bir aydınlanma geldi şu an banaEsim daginik değildir ama bizde de gaz problemi vae malesef hic utanmıyorlaro kadar da kızıyorum ama bilimsel sacma bir arastirmsya göre esinin yaninda osuran adam aldatmazmis öyle diyolar
Evet yan odaya gitsin. Baskasinin yaninda osurmak nedir ya? Alti ustu tuvalete gideceksiniz, ne bu tembellik. Bi de cok anormal biseymis gibi yan odaya mi gitsin demissinSevişme sırasında olmadığı sürece eşim yanımda gaz çıkarabilir, bende onun. Bu vücudun doğal bir olayı. Film izlerken kalkıp yan odaya mı gitsin adam? İçinde mi tutsun rahatsız olup. Kokunca dalga bile geçiyoruz birbirimizle.
Dağınıklık konusu ise boşanma sebebi olmasa bile çok rahatsız edici. Konuşup karşılıklı anlaşmaları lazım. Konuşmaktan anlamıyorsa, arkadaşınız almasın bıraktığı yerden kıyafetleri. Sürünsün yerde. En son giyecek çorabı, kıyafeti kalmayınca anlar.
Eşiyle baska sorunu yoksa dağınıklığı için karşısına alıp konuşsun .
Böyle pis pis inadına eder gibi çatır çatır burnunun dibinde yapıyorsa ahlaksızlık bu saatten sonra eğitilmez o
İstem dışı olan bişeyse o an lavaboya yetısemeyıp üşüttüyse tutamayıp salıverdiyse yapacak bisey yok ama buda her zaman olacak bisey değil zaten birinde kacırsa birinde yetişir lavaboya
Benimki kıyafetlerini oraya buraya atmaz.Temizse dolaba kirliyse sepete ertesi gün giyecekse kapının arkasına asar beni uğraştırmaz .Yanımda gaz çıkarıyor ama ben rahatsız olmuyorum.Mide problemi var.Olmasa da sorun etmezdim.Boşanma sebebi değil.Sabah akşam duş alıyor temizlik sorunu yok.bir süredir görmediğim bir arkadasimla bulustum utana sikila anlatti esinden bosanmayi dusunuyor esi yaninda rahat bir sekilde gaz cikariyormus defalarca uyarmis tartismis hic aldiris etmiyor dikkat etmiyor dedi uzerinden cikardigi ne varsa corap boxer tshirt yere atip gidiyormus toplamiyormus sence bunlar bosanma sebebi mi ben mi abartıyorum dedi suan bende bosanmayi dusundugum icin acikcasi ona fikir beyan edicek psikolojide degilim ondan sizlere danismak istedim
Siz şikayetcı değilseniz kime neBenimki kıyafetlerini oraya buraya atmaz.Temizse dolaba kirliyse sepete ertesi gün giyecekse kapının arkasına asar beni uğraştırmaz .Yanımda gaz çıkarıyor ama ben rahatsız olmuyorum.Mide problemi var.Olmasa da sorun etmezdim.Boşanma sebebi değil.Sabah akşam duş alıyor temizlik sorunu yok.
Peki gece yatarken aniden gelse kalkıp wcye mi gidecek yine uykulu?Evet yan odaya gitsin. Baskasinin yaninda osurmak nedir ya? Alti ustu tuvalete gideceksiniz, ne bu tembellik. Bi de cok anormal biseymis gibi yan odaya mi gitsin demissinsanki bana himalayalara gidecek de daga bayira karsi salacak ahahahha
Uzaklaşınca yapıyor demek ki.Eve girer girmez tuvalete koşar ben duymayayım diye yanımda da mecbur kalıyor çoğu zaman.Gayet doğal bir durum ben hiç rahatsız olmuyorum.Siz şikayetcı değilseniz kime ne
Peki bu mide sorununu başkalarının yanında nasıl hallediyor
Osuruktan teyyare selam söyle o yare diyerekten esas sebeplerin bu olmadığını düşünüyorumbir süredir görmediğim bir arkadasimla bulustum utana sikila anlatti esinden bosanmayi dusunuyor esi yaninda rahat bir sekilde gaz cikariyormus defalarca uyarmis tartismis hic aldiris etmiyor dikkat etmiyor dedi uzerinden cikardigi ne varsa corap boxer tshirt yere atip gidiyormus toplamiyormus sence bunlar bosanma sebebi mi ben mi abartıyorum dedi suan bende bosanmayi dusundugum icin acikcasi ona fikir beyan edicek psikolojide degilim ondan sizlere danismak istedim
Bence bu biraz saygıdan.Bu tarz şeylerin yeri lavabodur.Çamaşırları da toplamasın yerden arkadaşınız.Bence boşanma sebebi değilbir süredir görmediğim bir arkadasimla bulustum utana sikila anlatti esinden bosanmayi dusunuyor esi yaninda rahat bir sekilde gaz cikariyormus defalarca uyarmis tartismis hic aldiris etmiyor dikkat etmiyor dedi uzerinden cikardigi ne varsa corap boxer tshirt yere atip gidiyormus toplamiyormus sence bunlar bosanma sebebi mi ben mi abartıyorum dedi suan bende bosanmayi dusundugum icin acikcasi ona fikir beyan edicek psikolojide degilim ondan sizlere danismak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?