esiniz yapmak istediginiz herseye engel olsa?

Depiedra

Hedef 60...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
1.871
1.148
48
35
pesimde kara bir golgesin benim icin...hislerimi bu hale o getirdi....30 yasina gelicem nerdeyse ve hic bir baltaya sap olamadim onun yuzunden...neye girissen fos cikiyor..biseye hevesleniyorum ona anlatiyorim sacmalama ne alaka diyor..eskiden dinlerdim sen oyle diyosan oyledir derdim ama simdi goruyorumki bu yasima kadar onu dinledim ve bir sigortam bile yok ...halk egitim kursuna gitmek istiyorum tercih ettigim bir bolume...hayir diyor ne sacma bolum su bolume git ben ugrasamam senle hergun gotur getir...ama kendi istedigi is olsa yalvarir calis diye...ben kendi kararlarimi kendim veremeyecek yas da degilimki...kac kere krizler gecirdim anlamasi icin ..nezamsn sinir krizi gecirsem ozaman tamsm naparsan yap diyor..ama guzel guzel konusarak anlamiyor...biktim hic bir sey hissetniyirum ne cinsellik ne ask ne sevgi ne saygi....benim yapmak istedigim meslegin onune geciyor ama kendisi gunlerdir ders calisiyor bana verdigi cocugu elim kolum baģli ufacik girisimlerde bile bulunamiyirum...özgur degilim bu yasa geldim hala bu adamdan izin almak zorundamiyim...kim ki o ya..tamam soyadini aldiysam hayatimun her zerresini ele geciremezki yaa..burnumdan ameliyat olucam dedim kiyameti kopardi 1 sene beni nefesszo bekletti gecen ay tomografide vasat hali gordu ve suan destekcim..ama benim 1 senemi yemeye hakki varmiydi? éş demek bu mu demek...yanimdan geciyor yuzune bskmiyorim kac gundur yuzunu unuttum sanki o derece goresim yok...iyiyken iyiyiz severim sarilirim operim canim kaynar ama benim yapmak ustedigim.seyi engellerse kan kusacak kadar nefret ediyorum ...napicam ben...

Boşan bence
Ayrıca bir bireysin ne bu izin alma meselesi burun ameliyatın için de izin alamamıştın kocandan ki o bir de sağlığın içindi...

Burun ameliyatı konusunda haklı olabilir belki.yani başta sağlık problemi için değilde estetik için mi yaptırmak istediğini sanmisti?yanı öyleyse ben yerine koydum da benim eşim estetik ameliyat istese ben de izin vermek istemezdim.ama diğer konularda bilemiyorum hep size engel oluyorsa sinir bozucu olmuş.peki siz o istemeyince niye vaz geciyorsunuz huzursuzluk mu cikariyor

Geçmiş olsun, benliğinizi eşinize teslim etmişsiniz

Paylaştığınız hiçbir şey yok.
Size karşı sağır olmuş eşiniz.

kolay degil
ailem cok seviyor onu en onemliside cocuugumda cok duskun...zoraki hersey ama..bilemiyorum
Hmm.Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin....
Adamdan izin istemen hoş değil bilgilendir tamam da izin almak neden?

nefes alamama problemimi anlatiyordum burun deligimin biri yok nerdeyse zaten gosteriyordum diger delikle nefes al diyordu ameliyata girmisken kemeride aldircam diyordum o yuzden kesinlikle karsiydi bende imkansiz sanip vazgecmistim ama gecende oyle bir kriz gecirdim ki korktu tamam beraber gidelim.gun alalim dedi kasimda ameliyat olucam.insalalh
.kemeri aldirmamada burnumun ucunu kaldirtmamada bisy demiuor suanda...ama benim sinirimi yipratti 1 senedir ve buz gibi oluyorum

Hem bencil hem otoriter.

İnsanlar nasıl iki kişilik bir hayat yaşarken böyle olabiliyorlar cidden anlam veremiyorum.

Sonuçta bunun bilincinde olarak evleniyorlar nasıl tek kişilik düşünerek hareket eder.
Nasıl sana saygı duymaz.

Adam anlamıyorsa çaresi yok.
Terapiste gidin diyeceğim ama adamın karakterinde yok sanırım.
Değişime açık değil.

Peki siz çalışıyor musunuz? Çalışmıyor musunuz?
Yani ara ara çalışıp çıktınız mi? Ben o.kısmı anlayamadım.

Ailenizin çok sevmesi sizin mutlu olmanıza yetiyor mu ?
yani şoyleki ortada siddet yok aldatma yok bu sebepler disinda bosanirsam keyfi bosanmaya girer eski buyukler icin ve ben bosandiktan sonra daha zor bir hauat yadayabilirim...birde duygularim inisli cikisli ...bosanirsam onu kaybettime uzulurum diye korkuyorum cunku ozunde sadiktir iyidir guven verir ama geri kafalidir iste

eskiden calismama da karsiydi ama ikna ettim simdi gir calis diyor ama benim istemedigim yerlerde ...ben yapmak istedigim.isleri yapamiyorum onun yuzunden..zaten cocuk engeli var bakcak kimse de yok oyuzden suan calismiyorum

Oturup konuşmayı denediniz mi peki ?

Oturup konuşmayı denediniz mi peki ?
kac kere hemde....iyilikle konusunca kendini bise zannedip boyle olucak der hepten nefret ettirtir..ama ben bi kac gub evde deli gibi gezerim konusmam yatama almam vekendi gelir konusallim mi diye ve ben patlarim krizler geciririm kirar dokerim ve haklilimi ancak oyle anlar...suanda da konusmuyorum gelir yakinda konusalim diye ama ven kriz gecirmekten biktim

eskiden calismama da karsiydi ama ikna ettim simdi gir calis diyor ama benim istemedigim yerlerde ...ben yapmak istedigim.isleri yapamiyorum onun yuzunden..zaten cocuk engeli var bakcak kimse de yok oyuzden suan calismiyorum

Siz ne alanda çalışmak istiyorsunuz, eşiniz nerde istiyor?

bu kadar içinizde biriktirmek bu kadar geç fark etmek neden lütfen bana anlatır mısınız ? kaç yıllık evlisiniz ? eşiniz kaç yıldır önünüze taş koyuyor neden şimdi bu sizi rahatsız ediyor ? sağlık alanında dahi bu kadar susmak neden ?bence elinizi bir kere masaya vurun sonra daha güzel olur herşey

erkek egemenliğine ataerkil topluma hayır ( feminist damarım kabardı babama sinir oluyorum bu aralar çok abartıysam kusura bakmayın )

neden biliyomusun
17 yasimdan beri hayatimda bu adam ve ben suan 26 yasindayim ..cahilligimi anca gideriyorum.galiba....22 li 23 lu yaslarda suanki yasima kadar diyim yada hep cahillikten pek onemsemedim gsliba isteklerimi...ama simdi cahil degilim...kafam kaldirmiyor hic.bir kuralini...

Siz ne alanda çalışmak istiyorsunuz, eşiniz nerde istiyor?
ya ben makyozluk alaninda kalici bir is bulup calismak istiyorum.makyouk kurslarina gitmek , part time makyozluk yapmak evde de bu isi ticarete dokmek ya neler yapasaim var neler...makyajima en baarili makyozler bile bayilirken bu geri kafali adam icin neden bu yetenekten vazgecimm..onun istegiyse gir adam gibi bi ise asgeri ucretle duzenli giris saatleriyle calis ..dusuncesi bu..mbana teklif ettigi islerse hic tecrubem olmayan isler..zaten herkez tecrube ariyor..sekreter bile olasim yok dusun...bu is ugruna...tabi alsalar belki giderimde pc yi anca acip kapiyom kim alsin beni ise...

eşiniz kaç yaşında ... bence bir kere kocanızı dövseniz bunların hiç birini bir daha gerçekleştiremez
Ben günümüzde sizin durumunuzda olan kadınların bir süre sonra elleri bellerinde yada elinde bir merdaneyle çeçeronca davranmalarını bekliyorum . Aileniz sizden yanaysa baba evine rahatça dönebilirseniz yada kendinize 0dan hayat kurabilirseniz eğer bence tehdit bile edebilirsiniz boşanmakla vs

tabii ben bekarım ve bekara karı boşamak çok kolay ama bu kadar ezdirmeyin kendiniz bir çeçeron olun bir yavru kedi dengesi şaşsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…