esiniz yapmak istediginiz herseye engel olsa?

Neden destek almıyorsun. Bu kadar uç duygularla yaşamak çok zordur.

boşan tabi ki. ama hemen bahaneler sıralanmış çocuğum var ailem seviyo. iyi katlan o zaman ne diyelim. belki sihirli değnek filan değer.

hayat felsefem :kova,eş, baba,anne ,çocuk vs gibi etkenlerle

isteklerimi ,dileklerimi birilerinin pençesine hapsetmemek,,,,,

eylemsel olarak bunu yapıyorum

sana boşan demiyorum sıkı bir posta koymaya ihtiyacın varr,
isteklerine sen bilirisin noktasında saygı duyacak kadar postaa

valla senın kocanı elıme bı versen oyle keyıfle agzını burnunu kırarım kı artık o evde tek senın borun oter hale getırırım..

hayır senı de anlamıyorum s.ktir cekmeyı bılmıyo musun blöf yap boşuyorum ulan senı ne cekıcem senı senın gıbı bır andaval ile bi kadın asla yasayamaz de..hem bencıl hem otorıter ıkısı yanyana gelınce ne cekılmez bı adam oluyor ya..ulaaağğnnn hiç gelemem boyle emir vermeler isteği reddetmeler..yemın edıyorum ben bu adamı 6 ay zor cekerdım..

allahım hödük kocama kurban olayım valla bide şikayet edıyorum ..allah çarpar benı nankörlükten

Ufak ufak zararsız gidersiz konularda onu dinlemeyerek yavaş yavaş alıştırın. Hatta bunların ufal faydaları olsun evle ilgili olabilir mesela. Farkındalık yaratın eşinizde ilkadım bu. Çünkü alıştırmışsınız bikere.

O zmn sizde izin almayin. Yapicam diyin gidicem diyin. O kdr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…