Eşiniz yaptığınız yemekleri begenir mi?

ilayda26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2007
922
3
0
Fransa
Kizlarr, evet simdi ben merak ediyorum, esiniz yaptiginiz yemekleri begeniyormu? Yoksa ilaki birsey mi bulur, mesela, tuzu az, acisi fazla olmus, annem daha iyi yapar vs vs.klava: Benimkisi Ne zaman hazir baklava alirsa, ( ben sevmem), sende ye der. Sansima bakin ki mutlaka içinde kil çikaarklava:Kötü Kazen. Genelde yaptigim tatlilarda ilaki birsey bulur. Söylenir ama yiende yer :dance: Bende ona diyorum ki, tabii sen parayla aldigin için daha tatli geliyorsırnaşık şey. PEki sizin esiniz nasil??:enbuyukkk::enbuyukkk:

ben evlendiğimde iyice kör cahil değildim ama yemek yapmasını da tat katmasınıda bilmiyodum....eşimin eli inanılmaz lezzetlidir.damak tadınada çok dikkat eder.evlendikten 2 gün sonra yemek yapmaya başladım ve artık çıkamıyorum mutfaktan.....onun sayesinde çok şey de öğrendim ....yaptığım herşeyi aaaa aferin hayatım çok lezzetli olmuş diyerek önce beni rahatlatırdı...yemekten 2-3 saat sonrada ...var ya şunun içinine biraz şundan birazda bundan katsanda çok değğişik bi tat olur bi denesene merak ettim şimdi derdi .bende bir dahaki sefere dediği gibi yapıp beğenisine sunardım...saolsun hiç kırmadı beni......çok da güzel yönlendirdi....şimdi de ben ustayım artık .....misafir gelince istediği yemeği söylesin yeter....anında hazır...insanoğlu nun isterse başaramayacağı şey azdır hayatta......yeter ki istesin

ewet begenir sagolsun cok severek yiyomuş yemeklerimi bende güzel yapmya calışırım yniiii

canım ben eğitici annelik kursuna gidiyorum biz kursta böyle bir konu işledik eşiniz eliştirirse sizin ona konuşmanız (senin için ne kadar uğraşıyorum beğenmen için sense beğenmiyorsun bu konuşmanla beni çok kırdın) gerçekten çok mantıklı bir dene işe yarar:teselli:

Benim eşimde beğenir yemeklerimi..:asigim:
Ama elimin leziz olduğunu herkes söyler..
Sallayarak bir çok yemek yapabilirim
:sm_cool:

sevgli ilayda aynen sana katılıyorum benim eşimdeyemeklere kusur bulur parayla aldığıherseyi yer inanın bazen pilav bile satın alıyor para verince tatlıgeiyor dediğin gibi

Ben taşı düdüklüye koyup haşlamasını yapsam eşim yine yer..Evlendiğimizde 50 kilocuktu,adam şimdi 82 kiloyu vurdu ya:)):asigim:

Bu da benim yemeklerimin ispatıdır..Ha bi de yemesinde göreyim,elimden geleni ardına koymam..klava:

Şaka bi yana yemeklerimi çok sever,ayıla bayıla yer..:1closedeyes:

2,5 yıllık evliliğimde toplasanız belki 20 defa yemek yapmışımdır.
O da börek,çorba,makarna,yumurta,patates,köfte...
Bayıla bayıla yedi kocacım..:asigim:
Hatta evliliğimin ilk haftasında pişirdiğimi sandığım çiğ tavuğu bile yedi ben üzülmüyeyim diye..:dance:

senin tatlı dilin adama bilmeden, herşey yedirirrr bidenemmmm

Peki lalecim hep disarda mi yerseniz yoksa esin mi yapar yemekleri? 2.5 senede 20 defa yemek yapmissimdir dedinde... ; ):1shok: merak ettim

Peki lalecim hep disarda mi yerseniz yoksa esin mi yapar yemekleri? 2.5 senede 20 defa yemek yapmissimdir dedinde... ; ):1shok: merak ettim

Annem çok yakınımda oturuyor. Üç kızız biz.
Anneciğim üçümüze de yetiyor Allah razı olsun.:teytey:
Ancak annem diyette olduğu için her canımın istediğini söylemiyorum o da yiyip diyetini bozmasın diye. O yüzden canım farklı bir şey isterse ya da genelde haftasonunda dışardan yiyoruz.:dance:

ben de 4 senelik evliyim benim eşim ilk evlendiğimiz zaman birde şu son bir haftadır yemeklerimi beğenmiyor lülülülülülütatlicadiarzuher şey acı geliyor beyefendiye 3 yaşındaki kızım yiyorda :bbo:yaptıklarımı o acı buluyormuş.:1no2:Çok üzgünüm çoook:mymeka::mymeka: Yoksa yemek yapan başka birisini mi buldu acaba?CADIARZU:roflol:

benim eşimde yemeklerimi çok begenir yemek konusunda üstüme toz koydurmaz dışarı yemege gittigimizde sen daha güzel yapıyorsun der ama sadece eşim degil herkez öyle diyor 5 dk içinde 3-4 çeşit yemek yaparım

Ben yemek yapmayı üniversitede okurken öğrendim.Baktım evde kalmama rağmen hep dışarıda yiyorum ve evde kalan herkes evinde yiyor.''Ben de öğrenirim''dedim.Antalyalı bir arkadaşım vardı.Çok güzel yemek yapardı.Sağolsun çok yardımcı oldu.Annem daha önceleri anlatmaya çalışırdı,dinlemezdim.Sadece taze fasulye yaparken ilgileniyormuş gibi görünürdüm.(Fasulyeleri ortadan bölerek:))

Sonra ilgi alanıma girdi.Yemekler yapıp arkadaşlarımı davet etmeye başladım.Eşime evlenmeden önce, tepkisini ölçmek çok fazla yemek yapmaktan anlamadığımı söylemiştim.O da zamanla öğrenirsin demişti canım benim.İlk günden beri hep mutfakta birisi var sanıyor.Beraber çalışmamıza ve eve beraber dönmemize rağmen hemen hazırlarım.O da çok beğenir.:)

Genelde begenir sadece tartistigmiz konu hangi yemegi yapmam oluyor, esim hergün köfte patates kizartma pizza vs vs. gibi seyler sever eh benimde hergün öyle seyler yapacak halim yok tabiki, hem sagliksiz ve kiziminda iyi beslenmesi icin sebze yemekleride yapiyorum tabiki esimin suratida böyleoluyor.

eşim yemeklerimi çok beğenira.seğer beğenmezse kendi pişirmek zorunda kalırjeyyarklava:

cok begeniyoki evlendigimizden beri 20 kilo aldi tosunum benim,annemden bile guzel yapmissin der,biraz beceririm yani sagolsun eline saglik demedende sofradan kalkmaz

aaa benim kocisimde begenir yemeklerimii hemde cook her yemekten sonrada ellerine saglik hayatim herzamanki gibi harika olmus der ,bende afiyet olsun hayatim derim

beğenmek de laf mı valla bayıla bayıla yer:asigim:
e adam düğünden beri 7 kiloyu boşuna almadı herhal:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…