Eşiniz yaptığınız yemekleri begenir mi?

Hemde coook begenir sukur, disarda birsey yesek senin yaptiklarin daha guzel oluyor askim derŞeniz yani herkeste soyler cok guzel yaptigimi yeemekten tut hamur islerine kadarsengözlerimebaksanaba.s

Hic esimden duymadimki annem daha guzel yapiyordu falan diye.....:1hug:her yaptigimi cok severek yer askisi

Evet benimkide annemin yaptgi yemekleri coook begenir

genelde beğenir..
ama bazen o kadar kötü yemekler yapıyorumki kendim bile beğenmezken onun beğenmesini bekleyemiyorum.........

benim kocişim yemeklerime bayılır çevremdede çk marifetli olduğum söylenir ama benim için önemli olan onun beğenmesi hatta şöyle der bana (benim emeklerim sayesinde bu kadar marifetli oldun)
tabii onaylamıyorum yetenek olmasa bulurdu güzel yemeği....

Benim eşimde çok beğenir geçen bana dediki evlenmeden önce annemin yemeklerinden başka kimsenin yemeğini beğenmezdim şimdi ise senin yemeklerini tek geçiyorum annemden bile güzel yapıyorsun diyor :lepi: şu an annesinin yemeklerini yemez yazık kayınvalıdemde üzülüyor ama kek börek türü şeylerde notum 0 malesef bir onlarda becerikli değilim senağlama

Esim yemeklerimi cok begenir.Yemek bitene kadarda hmm eline saglik gibi güzel sözler söyler.Birde herkese söyler.Esimin yemekleri güzel diye.Bence abartiyor.Ben öyle dedigim zaman evlilik fotografimizi gösteriyor.Güzel olmasa nasil böyle kilo almis olabilirim diyor:roflol:

Esim benim yemeklerimi sevmekle kalmaz hatta baskalarina da över vallahi.
Allah icin marifetimi herkes bilir der burda.
Ne pisirirsem pisireyim,sapir supur yer,ellerine saglik der.Şeniz
Disarida yemek yemeyi hic sevmez,seninkilerin yanindan bile gecmez bunlar der.
Sagolsun annesine bile anlatir.:1hug:
Hatta bir gün annesine demistiki "anne sen gelininden bir seyler yapmayi ögren":1shok:

benim herif yemek yemeyi sevmez
yemek türü bişeydense kahvaltı türünü seviyo
o yüzden mutlaka bi tarafını beğenmez
sabah akşam kahvaltılık yiyoruz
ama çok sıkıcı bi durum
içim dışım kurudu ya

Benim eşim her yaptığım yemeye birşey bulur yok az pişmiş yok çok pişmiş,soğuk olmuş yada çok sıcak bu,yok acı olmuş yok tuzsuz olmuş 5 senede herhalde iki yada üç yemeğimi beğenmiştir...Ama şunuda söylemeliyim ki benim eşim kimsenin yemeğini beğenmez, restaurantlarda yerken bile birşey bulur yani...

benim eşim çok beğenir herzamanda iltifat eder.. allahtan yediğinide gösterirki millet sen yemek yapamıyorsun galiba diye düşünemez.. kocam benim hep buz dolabının önünde takılır zaten.. bir tek arada tuzu az koymama takılır bende ciddiye almam çünkü tuzu bilerek kullanmam zaten yemeklerde

benim eşimde çok begenir benim bide ilgi alanım mutfak farklı lezzetler araştırıp tattırırım..eleştiriye acıgım...basdanda söylerim eşime..bikez tuzunu fazla atmışım pilavin eşim yedi yedi..1 gün sonra söyledi ..canım benimmm ben sevgimi katıyorum her yaptıgıma:1hug:

ne beğendiğini ne beğenmediğini belli etmez hiç.ben başkalarından duyarım lezzetli olduğunu.

benim eşim ilk zamanlarda bişeyler bulurdu şu olsaydı bu olsaydı diye sonra ben uğraşıyorum senin için cevabın bu mu kırıldım dedim şimdi her yemeğe ultra mega süper diyo ama lezzetli çünkü bir senede 7-8 kilo aldı eleştir diyorum aaa aşkım senin yemeğin eleştirilmeyecek kadar güzel diyor çok korkutmuşum galiba

eşim bayılır yemeklerime her yemekte harika olmuş kimse senin gibi yemek yapamaz der
ve birde ekler,senin lokantacı olman lazım diye,sağolsun canaşkım
ama tabii birtek o değil yemeğimi yiyen herkes çok beğenir
ama eşimin beğenmesi ve bunu belirtme şekli dünyaya bedel valla

Benim eşim beğenir yemeklerimi hem de çok...:1hug:
Elimin çok lezzetli olduğunu genelde herkes söyler ama onun beğenmesi çok daha önemli benim için...
Yapamasaydım da kusur bulmazdı öyle huyları yoktur eşimin...
Bilir onun için ne yapıyorsam özenle yaptığımı...:asigim:
Canımdır canım...

eşim çok şükür begenir yemeklerimi :) annem eşimi uyarmişti evlenmeden önce : "bu kiz yemek yapmayi bilmez" diye :))) belki adam kendini cok kötüye hazirladigi için böyle lezzetli geldi yemeklerim bilemiyorum ama sonuc itibariyle begeniyor

benim eşimde beğenir yemeklerimi.zaten mutfak evde en çok sevdiğim bölüm.eee beğenmese bi yılda 13 kilo alırmı adam

benım eşim herzaman kusur bulur ama yemektende gerı kalmaz vede evlendıgımızden buyanada çok kılo aldıgınıda söylemeden gecemıcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…