Esiniz yatakta kufurlu konusuyor mu?

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
36
Normalde küfürlü konuşmayan bir eşim var ama beraber olurken açık konuşuyor benim de boyle konuşmamı istiyor sizce normal mi? Fantezilerinin sonu yok, belki de istektendir bilmiyorum, yatakta çok başka oluyor.
Sizin eşleriniz de boyle mi?
Eşim normal mi?

Küfürmü yoksa açık acik konuşma mi bence ikisinin arasinda cokk fark var.
Normal diye biliyorum fantezi seven erkekler genelde öyle olur
Açık saçık konusma diyelim.
Ilişki esnasında konuşmayı ve benim de konuşmamı istiyor bu da genelde malum muhabbetler oluyor.

Açık saçık konusma diyelim.
Ilişki esnasında konuşmayı ve benim de konuşmamı istiyor bu da genelde malum muhabbetler oluyor.
Esiniz sonucta her türlü açık konusma olur bu bence cok normal.
Küfür ayri bisi. Kufur olsa cok yanlis olur
Ama acik acik konusma bunun esler arasi zevk alımı fazlalıkla var.
Normal karşılıyorum ben

Küfür diyince ana avrat kufrediyor zannettim Allah seni hiç küfür duymayinca açık seçik konuşmayı küfür mu saydın normal canım o adam öyle zevk alıyordur bir gariplik yok yani bu durumda
:)))( küfüre kayan muhabbetler diyelim.
Demek ki normalmiş.

Küfürden kastiniz nedir? Açık açık konuşmaysa bu fantazidir normal yani susarak ilişki istemiyordur buda çok mantıklı sizde ayak uydurmaya çalışın zamanla sizinde hoşunuza gider. Rahatsız hissediyorsanız söyleyebilirsiniz herkes aynı şeyden haz duyacak diye bi kural yok

Yanı buraya yazmak ne kadar doğru ama sevişmek manasında erkeklerin çok sık kullandığı bir tabir
Ay inşallah banlanmam.
Bu tarz şeyler işte, belki de normaldir bana öyle geliyordur bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…