Esiniz yemek secer mi? Benimki yakinda beni delirtecek!!!

Aç bırak belki akıllanırcokacimcoook
Hala yemezsede yaptıklarını o yapsında sen ye:)

off benim esim de sebze yemiyor hepsi ayni galiba bu erkeklerin....her zaman et yenmez ki..biraz sebze de yemek gerek...

ee bütün yemekleri yemiyormuş
geriye ne kaldıki
mırın kırın etmesin zorla yesin vitaminlerini alsın
sen hadi yiceksin bakalım de sende dert etme.

benim eşimde çok yemek seçiyo.sebze hiç yemez,tavuk ve balık sevmez,çorbalardan mercimek ve tarhana yer.
yedikleri hamurişi,et ve köfte.bide kahvaltı.çoğu zaman akşamda olsa kahvaltı hazırla diyo.
benim için kolay belki,ama çocuklar var.bende azda olsa yemek yapıyorum,babaları yemek yemeyince onlar da yemiyo.zaten iştahsızlar.

benim eşimde yemek seçiyor ama eskisi gibi değil ben alıştırdım valla birçok yemeğe tavuk yemez hala ama eskiden en basit örnek mezgitten başka balık yemezdi artık yiyor. hazır çorba pişirdiğimde biraz mırın kırın eder ama uzun sürmez birde yemeklerin içinde et yemez bende sevmiyorum bu konuda yok problem ama geriye kalan herşeyden az yada çok yiyor.....
yemek seçen koca zor çocuklar olduktan sonra daha zor.........

eşimle daha 2 saat önce kavga ettik bu yüzden.. bende çok şikayetçiyim kızlar.. ne yemez değil de ne yer desek daha doğru :)

nohut, kuru fasulye, yeşil mercimek, kırmızı mercimek, et ürünleri, tavuk ürünleri bi de pirinç pilavı yer. gerisini yemez.. ahhhhh halime...

Nuh nebinin konusunu hortlatmış bulunmaktayım. Ama yıllar önce bu konuya denk gelseydim umurumda bile olmazdı, oysa bugün google'da özel olarak aradım benim bu problemime sahip başka hanımlar var mı ve çareler buldular görebilmek için.

Benim eşim de yemek seçiyor. Bu başlık altında "eşime ne yemek versem yer" yazanlar var. Maşallah, çok şanslısınız. Bu durumun kıymetini bilin.

Benim eşim Rus. Yaptığım Türk yemeklerinin çoğunu yemiyor. Dün mis gibi zeytinyağlı taze fasülye yaptım, onu da yemedi. Dışarıda Türk yemeklerinden yesek, onları da sevmiyor. Benim evde yapmamı istiyor ama şimdilik belli başlı şeyler... Borscht çorbası, spagetti, omlet vs. Türk yemeklerinden enginarlı pilav yiyor, başka da şimdilik bir şey yemek istemedi.

Annesi İngilizce bilmiyor ama eşimden yardım alarak annesinden eşimin Rusya'dayken yediği yemeklerin tarifini isteyeceğim.

Eşimi çok seviyorum, canı sağ olsun. Ama bu durumu çözmem gerek. Her hafta aynı yemekleri yiyip duruyoruz. 1 gün borscht çorbası, 1 gün enginarlı pilav, 1 gün spagetti, 1 gün patates püresi ve fırında tavuk böyle böyle evlendiğimizden beri bunlar ve türevleri.

Canım aynı dert bende de var ben sadece yediklerini sayayım sana :

Köfte,makarna,EVDE YAPILMIŞ ÇORBA (paket yemezzzzz),pilav,fastfood...

geri kalan hiçbirşeyi yemez..Ve bende haliyle yiymiyorum..Çünkü çok zor geliyr ayrı yemek yapmak..

Ben ne yapıyorum biliyomusun :jeyyar:

mesela kabak yemiyomu türlü yapıyorum örneğin kabağı ufak ufak doğrayıp koyuyorum yemek içine..Örneğin pırasa sevmiyor ben ne yapıyorum ıspanaklı böreğin içine karıştırıyorum..

Ve hiçbişeyden çakmıyor...Ve snradan söylüyorum yediğin yemek şuyluydu buyluydu diye..
Eşimde cok yemek secer hatta tumu diyebilirim.. Barbunya sevmez mesela bende bır gun barbunya yapmıştım.. Rengı acıldı pişirirken kurufasulye misalı:) kurufasulye dıye yedirdim sonrasında soyledım ve uzun bir muddet yaptıgım kurufasulye yemegını yemedi dogrusyu soylemıyırumdur dıye.. Halbuki hıcbır sey anlamamıştı..inat işte hı

benim eşim yemek seçmez ancak yemediği sebzeleri bilirim, onlardan birini kendime yapacaksam ona ayrı şey yaparım. Eğer böyle tamamen yemek seçseydi, yemek istediği yemekleri haftalık vermesini söylerdim. Böylece sorun da kalmazdı

Back
X