eşiniz yemek yapar mı?

benim eşim cok güzel yemekler yapar hatta mutfakda tabakların yerini bilmem bazen cünkü cok fazla girmiyorum cokacimcoook yemek yemek dısında :))
saolsun cok güzel yemekler yapar damak tadımız aynı bol acılı bol baharatlı :CüvCüv:
en güzel yaptıgı yemekkk ımm ama hepsinide güzel yapıyoo mercimek corbası harika fasülye yemegini yeme yanında yat karnı yarık ımmm dolma off daha neler neler:nazar:

yapmaz. sevmez yemek yapmayı, mutfakta çalışmayı
dışardan söyler.

hafta sonları kahvaltıyı o hazırlar, bazende öğle yada akşam yemeği yapar hafta sonları yine

yemek yapma konusunda pek başarılı değil ama çaktırmıyorum, çok güzel olmuş diyorum
:roflol::roflol:

benim eşim bütün yemekleri yapar bana çok yardımcıdır. hatta hamur bile maylayıp pişirir. herşeyde yardımcı olur ama tek etrafı düzenlereken herşeyi bir yerlere tıkıştırır :))) ortalık toplandı ya ona bak der birde :))))

et ve balık işleri ona aittir..sebzeyi sevmediği için yanaşmaz..bide salata ve yumurta çokça yapar.

benim eşim yemek işinden çok anlamaz ama
mangal,salata,makarna:)),tavuk haşlama,patates kızartma gibi biraz daha basit şeyleri yapar
bunun dışında kahvaltı hazılayabilir:))
becerebildiğini yapar
bunların dışında ben yemek yaparken yardım eder
askerden inşallah değişmemiş olarak gelir -tatlicadiarzu-

benim eşim yemek yapar...hem de çok güzel yapar...bi de eli çabuktur maşallah işi bitince de ortalığı bi güzel toplar..:icecream:

eşim bekarken yanlız yaşamış çok uzun süre, hem de Amerikada olduğundan ailesi de yokmuş. ama öğrenci hayatı hep kuru beslenmiş (tavada tavuk, biftek gibi). o yüzden yemek yaptırmam ama yanlızlığın verdiği alışkanlık, mükemmel ortalık toplar. yemeği ben yaparım ortalığı o toplar a.s.

Yok anacım ancak yer kendileri :mymeka:
çok zor olmalı bazende olsa bir erkek mutfağa girip en azından yumurta pişirmeli
benim kocacım valla her pazar mukellef bi kahvaltı hazırlar benıde aşkım kahvaltı hazır der uyandırır bide bazı akşamlar tost yapar ve harıka et kızartır yumusacık olur yazlarıda hemen her aksam yazlıkta mangal yapar harıka salatalar yapar...:)
kahvaltı hazırlamasına özendim valla
tost yapar
sofra hazırlar
ama en en guzeli KUYMAK YAPAR VE SUPER OLUR
HEPSINI BITIRMEDEN ASLA KALKMAMMMM
kuymak nedir ilk defa duydum
pazar kahvaltılarımız genelde o hazırlar yemeğide bazen yapar ama en önemlisi baklava ve zeytinyağlıı harika yaparrr çok şanslıyımkaydirigubbakcemile3
baklavacılar dışında baklava yapan bir erkek ilk defa duydum benimkide yapsada bende yesem
ah nerde yumurta bile yapmaz:mymeka:elinden hiçbir yemek gelmez
birtek mangal işi ona aittir

mangalı benim eşimde yapar hemde çok güzel

yep yapabildiğini söyler ama daha görmedim.bir tek hafta sonları sucuklu yumurta yapar.

bana hiç yemek yapmıyorsun, pazar kahvaltısı hazırlamıyorsun diye sitem edince hadi seni güzel bir yemeğe çıkarayım/ kahvaltıya götüreyim der. Neyse ki ben yemek yapmayı çok severim ki bana yük olarak gelmiyor sürekli yemek hazırlamak.

çöpçu cnm
karadenız yöresine ait bır yemektır
bazı yörelerde rizede falan muhlama derler
ama trabzonlular kuymak dıye bılır

Back
X