• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞiNiz.....?????

Dugunde dans ettik ama hiç onu tanımıyormusumda dans ediyormus gıbı soguk davrandım.Hayatım senin neyin var,niye böyle yapıyorsun diye sordu eşim.Kendine sor dedim,bana niye bunu soruyorsun.Sen bana konusma dırdırından bıktım,nasılsın bile demem sana batıyordu.Bende sana karısmıyorum git iç
git eglen sana karısmıyorum dedim,ne istiyorsan onu yap.Annenle dans et,muhabbet et dedim.Oturdum.Eşim dısarı cıktı dolaştı geldi.Gel dedi senle bir yere gidelim,konusalım dedi.KONUSMAK,O DA NEYMİŞ DEDİM.BEN SADECE DIR DIRR YAPARIM BİLMEM KONUSMAYI DEDİM.Aşkım sacmalama gel,konusalım.Neyse biz dugunu bıraktık bindik arabaya sessiz bir yere gıttik.Evet dedim dinliyorum seni.Eşim; 3-4 gün önce annem aradı senin ablamdan özür dilemen için benle konuştu.x kadın,sen erkeksin eşine bunu diret dedi.Ablanla sende o da küs kalmayın,ablan hatalı ama siz özür dileyin dedi...Bende sinirlendim dedi....Dur dur dedim lafını ben tamamlayayım.Sana erkeksin dedi annen sende bana emir vererek kendince erkeklik yaptın,annen özür dilesin söyle dedi sende üstüme geldin beni yıldırmak için,işindeki streste ekleyince üstüne ben kadınım ya sen benim üstüme geldin.Bak dedim 21 gün boyunca biz ayrıydık,barıstık sen bana ne dedin ben ailemi biliyorum senidr.Sen haklısın dedin.Şimdi yine ailen için mi bana bunu yapıyorsun?Ailenin her yaptıgından etkilenip,her para istedigınde verceksen,bana sahip cıkmayıp aklına her estigınde işine geldigi gibi davrancaksan bosanalım.Yeter dedim,ben ailenin tüm olumsuzluklarına ragmen seni seviyorum diye saygımı gosteriyorum.Onlar yapcak ben suscam haklı oldugum halde özür dilicrm birde....Hadi hadi dedim herkes yoluna baksın bu saatten sonra.Ben dedim senin oyuncagın degilim,her kafana takılan bişey oldugunda annen laf söyleyip seni sinirlendiginde benden cıkarma hakkını vermiyorum sana dedim.Ben senin karınım dedimmm bilmem farkında mısın.Bosanalım ben bıktım artık ailenin ve senin dengesiz hareketlerinden....Ben bosanmak istemiyorum bana sans ver dedi.Evliligimiz için,sevgimiz için dedi.Sana bişeyleri ispat etcem dedi....

çok sevindim canım çok etkili bi konuşma yapmışsın. heleki bir kadın bir erkeğe dur cümleni ben tamamlayım dedikten sonra adam kendi dşündüklerini kadının ağzından duyuyo ya. işte bir adamın pas noktasıdır bu. normalde yaparmısın bilmem ama ailesi hakkında bundan sonra iğneleyici yada sinrini bozan bişey olunca pek konuşma şikayetlenme eşine. mesea şöyle diyim biz kv ile konuşmıyoruz ama bi rahatsızlığı varmış çözebilmesi için ne ler yapabileceğini araştırıp eşimi bilgilendirdim. bu çok küçük bişe ama adamlar şöyle düşünür. annemle anlaşamıyor ama yinede kötülüğünü istemiyo. bide boşanma lafıını aman diyim hep söyleme çok büyük sorunlarınız olmadığı sürece. adamlar bu konuda blöf yemiyo benimkide blöf değildi. o yüzden etkili oldu.

sevindim canım. benim eşimde çok inattır aslına bakarsan ben kendisinden dahada inat birisiydim. ama dişi kuş kimliği yüzünden alttan almaya sabretmeye programlanıyoruz. her kavgada haksızlıkta kenara çekilip ağlamak, derdini anlatmaya çalışmak küsmek ilk zamanlar işe yarıyodu. aslında taktiksel hareketlerim değildi bunlar ama zamanla işe yaramadı hatta umrunda olmadı yada umrundaysa bile umursamıyor gibi davrandı. ve ben 5buçuk yıllık evliliğin sonunda ileri geri vites değiştirmeye karar verdim. çünkü oda hep böyle yapıyo.

mesela bu sert çıkıştan sonra bisüre sert çıkışlarım devam etti. ama bukadar kuvvetli değil. sonra kendimi bıraktım ağlamam dikkatini çekmeye başladı. tam kavgalarda tekrar güçsüz olduğumu düşününce yine sonuna kadar haklı anımda böye tartışıp rest çektim.

mesela eşim bana biyere giderken ne giyeyim yada üstümdeki nasıl diye sorsa inceler ve yardım ederim. eşimse hıı iyi der bazen bakmadan bile. erkeklere tabi bazılarına gereksiz gelir bu soru. geçen giyinmiş geldi bu kazak oldumu bu pantolona gidilirmi böyle oraya diye tv ye bakarak hıııı dedim. ne hıısı bişey de dedi. şahtın şahpaz olmuşsun işte daha ne diym dedim. eşimde yaaa yapma böyle bu sen değilsin benim benim hareetlerim bunlar dedi çocuk gibi sesiyle. yaaa dedim aynısını bana hissettiriyosun. bundan sonra nekadar ekmek okadar köfte :).

ama süreklide bağrınmamak lazım aman diyim. buda alışkanlık yapıyo bisüre sonra söyledilerinizi dinlemez bile sadce evin içinde gürültü olarak gezersiniz. arada bir gerekince ayar vermek gerek. ama hep diyorum eşi şiddet yanlısı bayanlar sakın evde denemeyin

Aslına bakarsan bizde onda ve bende keçi inadı var.Dedigin gibi kadın oldugumuz için dişiyiz ya hep alttan alıyoruz,bunu bildigi için eşim hep ben konusma baslatırdım.Onu takmadıgım için daha cok deli oldu....Kv gelince kv,kp hasta olsun bişey olsun ya da baska birşey ilk ben kosarım.Hastahaneye hep ben gotururum,gorumcem hıc takmaz.Lafta cok ilgilenir ama faliyet yok.Ne kadar kötüde olsalar benim ailem oldugu gibi,onunda ailesi sonucta diye dusunur yardımcı olurum.Ben dedikodu yapmalarını ve ikiyüzlü olmalarını sindiremiyorum.Oglunun evliligi için susamıyor kadın...Yandan dolduran gorumce varken.

Benim bosanalım demem blöf degildi.Kendi aramızda bir problem yokken onun ailesi ve akrabaları yuzunden hep tartısma cıkıyor.Bunları cekmek zorunda degilim diye düşünüyorum.Eşim nerde durcagını bilmeli ya da bilemiyorsada sonuclarına katlanmalı.Sevmek,saygı duymak,kadın olmak,susmak,alttan almak nereye kadar.Gelceksin 50 yasına kadın olarak her yerin hasta bir sürü ilaç al....Ya bişeyler düzelcek,düzelmiyorsada herkes kendi yoluna gitcek.Huylarını biliyor ama damarından basıyorlar gelip beni deli ediyor.Cocugum daha yok,ortada öyle bir düşüncede yok henüz şimdiden gorümcem benim cocugun giyilmişlerini,pusetini,beşigini....sana vercem giydir diye söylüyor.Daha ortada cocuk yok,cocuk oldu diyelim hadi bana gelip sor bunları saklamıstım,giydirirsen vereyim sana de demi?Yok kadın emretmeyi seviyor.Bende sinir oluyorum.

Kv görümcenin doldurusuna cok geliyor...Bende ne yesin içsin kızına anlatır,ne gıysem,biz eşimle ne yasasak herseyimizi iyi yada kötü herseyi herkese anlatır...En son gorumce ile yasadıgımız olayıda herkese anlatmış....Bende kv dedim ben seni annem olarak goruyorum,annemden ayırmadım.Kızına ve evliligine gösterdigin hassasiyeti oglunun evliligine ve banada göstermeni bekliyorum dedim.Yoksa sen sadece benim sevdigim adamın annesi,saygı duymak zorunda oldugum kaynanam olarsk kalırsın dedim.Kaynana lafı zoruna gitmiş ona agladı.Eşimide doldurmuş,eşim geldi sen haklısın ama kaynana demeseydin dedi.Ben ona konusmanın basında annemsin dedim,bunu bunu devam ettirirsen benim kaynanam olursun dedim....

Kv nefret ediyorum yaa...Eşimi yine kızının lafıyla aramış para onu bunu istemiş...Eşim yine sinir küpü ve ne dersem sıcrıyor yine....Offffffff

Kv nefret ediyorum yaa...Eşimi yine kızının lafıyla aramış para onu bunu istemiş...Eşim yine sinir küpü ve ne dersem sıcrıyor yine....Offffffff

Bu kadın böyle gider akıllanmaz.. Siz eşinizle bir olup akıllılık yapıp, evliliğinizden uzak tutucaksınız.. Eşiniz ikide bir aramayı, şikayetlerini, dolduruşa getirmelerini,bişeyler istemelerini! engellemediği sürece daha çok huzurunuzu bozarlar.. Mutluluğun anahtarı aslında eşinizin elinde..

Bu kadın böyle gider akıllanmaz.. Siz eşinizle bir olup akıllılık yapıp, evliliğinizden uzak tutucaksınız.. Eşiniz ikide bir aramayı, şikayetlerini, dolduruşa getirmelerini,bişeyler istemelerini! engellemediği sürece daha çok huzurunuzu bozarlar.. Mutluluğun anahtarı aslında eşinizin elinde..

Sinir oluyorum artıkkkk kadın telefonda agladı mı tamam eşim herseyi unutuyor.Örnek veriyorum 3 hafta üst üste köye gidildi mesala 4. Hafta karı koca birbirimize ayıralım anne dedik.Tabii haklısınız kuzum ananızı istemiyorsunuz deyip aglıyor o aglayınca eşimde triplerde,sıkıntıda.Onun halinede üzülüyorum.Benide cok üzüyor.Eşim ne kadar mesafede koysa yine evliligim etkileniyor.Yine küstük eşimle.

Sabah kahvaltı hazırladım yapmadı,bende gecirmedim işe giderken sofrayı topladım yattım.Son konuşmamızda hersey düzeldi...2 gündür gerginim adet oldum.Eşime dedim askım 2 gün bana bişey deme alttan alıver azcık her ne olursa.Sanki ben böyle demedim.Tam tersini yapıyor.Kv aramış dün,bir gün önce görümce aramış...Eşimi kızdırmışlar yine belli eşimin bana olan tavrından.Dik sözler,dik laflar,terslenme......Yemin ederim tek hakkın var kimi yok etmek istersin deseler görümceyi sonsuza dek yok ederdim,hzurumu bozmasın diye.

Aksam geldiginde bizim için hicbir caba göstermez konusmazsa,dik dik devam ederse bu evlilik ve 10 yıl boşa gitmiş olcak ve kesin bosanmak için mahkemeye basvurcam.Seviyorum,ailesi için tek kelime etmiyorum,şöyleydi böyleydi diye eşimin tabiriyle dır dır yapmıyorum...Eeee daha ne istiyor bu adam benden?Sorun kendinde sapla samanı benim kalbimi paramparca ettikten sonra anlıyor.Bişwy düzelmeyip böyle devam etcekse hep uzatmanın anlamı yok ortada cocuk yokken...Offfffffff

Back
X