• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EŞiNiz.....?????

herkesin huyu kiişiliği farklı işte canım allah yardımcın olsun benimki öyle azarlamazda bişey isteyince ben becerem sen daha iyi yaparsın diyor üçkağıtçı bunlar anam:)
ben hem çalışıyorum haftanın 6 gunu bebegım var aksam eve gel yemek bulasık kasık ıyı kotu ev temızle tertıple hem herturlu ısımı kendım yapıyorum(yardımcı aldım bı defa ellı tane laf saydı aga)bıde yaptıklarımı elestırıyo avızelerın ustunu ellıyo bak toz la orası her hafta sılıncek yermı mubarek madem ole boyum ermıyo allah dalyan gıbı boy vermıs al bı zahmet sen sıl dıyorum kadın olan sensın ben degıl yap benden gostermesı dıyo :47:

yok becerır benden ıyı yapar herseyı bunuda bılıyo oyle bısı demez ama ısıne gelmez kım yan gelıp yatacak sonra :ssz:

Benim esimle yasadıgım ve bunu nasıl asacagımı bilemedigım birsey var..Kücuk bir örnek vereyim,evde priz bozulsun hayatım su prizi yapabilir misin diyorum tamam diyor...Aradan 2 3gun gecıyor yapmıyor yine söylüyorum taamammm diyor aradan bir hafta gecıyor yine soyluyorum.Elli kere tekrar edıyorsun tamam dedim ya yapcam.Tamam dedigım seyi niye söyleyip duruyorsun deyip sinirleniyor.Söylüyorum cünkü yapmadıgın için,söylüyorum cunkü beni salladıgın için,söylüyorum cunku yapcaksın ama bir hafta bekleme nedenini bilmedigim için......Bu cok kucuk bir örnek.Evliligımde mutluyum esımın ailesi karısmadıgı sürece....Nasıl yol almak lazım tartısmamak ıcın

her insaın karakteri farklıdır,evliligi farklıdır.ama ben kendimce söyle bir cözüm buldum .mesela; evimiz müstakil oldugu icin aksam cöplerin cöp konteynırına atılması lazım .esime hani cöpleri at diorm .sizin eisiniz ibi tamam tamam dior.sonra o benden bisey istior mesela yemek hazır mı yada meyve getir yada bilmem ne.. bende sen cöpü dökünceye kadar sana hizmet yok,hadi bakalım naş naş diorum ,tabii bunu gülümseyerek diorum .hic sesini cıkarmadan ok .dior atıp gelior .yani ondan istedigin seyi yapıncaya kadar onun istediklerini yapmıorum .tabii tepkimi bagırarak felan degil,yumusak söylüorum .sorunları bu sekilde halletme yöntemi buldum .

Nasıl olsa senin yapacağını bildiği için bu kadar umursamazdır. Huy edinmiş. Sanırım o yapmayınca sen yaptığın için her şey senin üstüne vazife kalmış. Böyle devam ederse onun yapması gereken tüm herşeyi de üstlenmek zorunda kalacaksın. Tek yapman gereken, priz mi çıktı takma. O orda sallansın dursun. Elbet bir gün görecektir. Söyleye söyleye kendini de yıpratma.[/QUOTE Dogru ben yapıyorum yapabilecegimi.Aslında o da yapar tembel degıl,calıskandır bilmedigi iş yoktur.Verdigi tepkiler hosuma gitmiyor.Askım yapcam ama şimdi degil sundan sonra yada yapmıcam su nedenle demesini bekliyorum.Tamam,taamamm deyip yapmayınca acıklamada yapmayınca deliriyorum tavrına.Sinir olup söylenince söylüyor nedenini.Karsıma aldım konustum,hangi olay olursa olsun nedenini bana acıklada bileyim dedim.Tamam dedi 2 gun sonra yine aynı.Hata bende mi anlamadım.Aile konusundada böyle.Kestirip atıyor.Eşim böyle degildi ailesi karısmazsa iyi.

Dogru ben yapıyorum yapabilecegimi.Aslında o da yapar tembel degıl,calıskandır bilmedigi iş yoktur.Verdigi tepkiler hosuma gitmiyor.Askım yapcam ama şimdi degil sundan sonra yada yapmıcam su nedenle demesini bekliyorum.Tamam,taamamm deyip yapmayınca acıklamada yapmayınca deliriyorum tavrına.Sinir olup söylenince söylüyor nedenini.Karsıma aldım konustum,hangi olay olursa olsun nedenini bana acıklada bileyim dedim.Tamam dedi 2 gun sonra yine aynı.Hata bende mi anlamadım.Aile konusundada böyle.Kestirip atıyor.Eşim böyle degildi ailesi karısmazsa iyi.

Son düzenleme:
ben hem çalışıyorum haftanın 6 gunu bebegım var aksam eve gel yemek bulasık kasık ıyı kotu ev temızle tertıple hem herturlu ısımı kendım yapıyorum(yardımcı aldım bı defa ellı tane laf saydı aga)bıde yaptıklarımı elestırıyo avızelerın ustunu ellıyo bak toz la orası her hafta sılıncek yermı mubarek madem ole boyum ermıyo allah dalyan gıbı boy vermıs al bı zahmet sen sıl dıyorum kadın olan sensın ben degıl yap benden gostermesı dıyo :47:

yok becerır benden ıyı yapar herseyı bunuda bılıyo oyle bısı demez ama ısıne gelmez kım yan gelıp yatacak sonra :ssz:

burda hata sende canım hemde çooook hatalısın çalışacaksın para getireceksin bütün işi bebeği herşeyi idare edeceksin bide dört dörtlük ol diyecek yok öyle yavma bana gelmez yani ben susmam öyle bi durumda benimde bebeğim var çalışmıyorum okuyorum üniv 2 deyim örgünüm hiç zamanım yok 5 gün gidiyorum dört dörtlük değilim asla şuda şöyle buda böyle diyemez demezda zaten sen bebeklisin okuyosun yapabildiğin kadar der herkes sana anlayış göstermek zorunda der misafir kabul edemediğim zaman ezdirme kendiini ya üzüldüm valla hiç kasma nekadar olursa durumum yok olsa kadın alırdım bende ama alamıyorum yetişmediği yerde ya bebeği bakıyo yada emrivakide olsa iş yapıyoo mecbur yapacak

Merhaba arkadaslar,eşimizle kimi zaman mutlu kimi zaman mutsuz anlarınız muhakkak olmustur.Evliliginizde esinize nasıl davrandınız mutlu oldunuz??Herkesin huyu ve verdigi tepkiler farklı tabi ama genelde ya esin ailesinden yada kendi aramızdaki problemlerden tartısma cıkar...Evlilikte mutlu olmak ıcın ne yapmalı.Herkes bu konuya yasadıklarını,tecrübelerini yazabilir mi?Evlilikte mutluluk hep kadının susmasına mı baglıdır?

Maalesef ki bu durum çok yaygın türkiye de. Hep kadının susması bekleniyor. Oysa ki kadını konuşturan zaten koca oluyor. Sen nasıl bir kişiliğe sahipsin bilmiyorum ama ben eğer konuşmazsam patlarım ve sinirden mahvolurum. Mideme kramplar falan giriyor sinirden başım ağrıyor, hayatı yaşamaya hevesim kalmıyor, tükeniyorum, yoruluyorum...Eşim bana hep sus yeter artık, dır dır yapma der. Peki ben gerizekalı mıyım kendi kendime Hiçbir şey yokken konuşayım. Mutlaka bir konu var ki yani eşim mutlaka bişi yaptı ki ben konuşuyorum. İsteniyor ki bizler susalım olay kapansın. Öyle olmuyor işte. Neden kadınlarımızın çoğu sinir hapları kullanıyor ya da sakinleştirici şuruplar içiyor? İste bu yüzden, konuşmamaktan, içine atmaktan. Bazen eşime o kadar sinirleniyorum ki gidip bir tane okkalı tokat atabilirim. İçimde ki sinire engel olamıyorum.
“Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir” sözü aklıma geldi şimdi. Evet nedensiz de sevilir, anlaşmadan da sevilir ama bu evlilik için söz konusu değil. Ne yazık ki biz eşimle siyah ve beyaz gibiyiz. Zaten önceki konularda çokça anlattım bunları.
Evlilikte mutluluk nasıl olur? Ben bu konuyu çok araştırdım. Normalde her iki tarafında eşit bir şekilde fedakarlık yapması lazım, yeri geldiğinde susması lazım ve birbirinizin sevmediğini bildiğiniz şeylerden muhakkak kaçınmak lazım. Bunların hiç birini eşim yapmıyor bende yapmadığım için zaten şu an neredeyse ayrılma noktasına geldik. Severek evlenmedik mi? Evet evlendik ama sürdüremiyoruz.
Umarım eşinle aranı yakın zamanda düzeltirsin. Allah yardımcın olsun.

Herkesin farklı bir huyu var o yüzden eşin huyunu anlamak çok önemli

Benim kine bir şeyi üst üste söylediğin zaman inada bindirir, sızlandın mı dinlemez

Ben çok tez canlıyım, özellikle evde yapılması gereken bir iş varsa içim içimi yer. İlk zamanlar sinir oluyordum her şeyi ağırdan alır, şu gün yaparız, bu gün yaparız. Bu yüzden tartıştığımız çok olmuştur. Bir gün bir elektrikçi çağırdım eve, tüm eksikleri yaptırdım hatta eksik olmayanları bile elden geçirttim adamda düzgün bir ustaydı, istediği paradan fazlasını verdim.

Akşam geldi kim yaptı bunları dedi, yaptırdım dedim. Sebep dedi; eksikse yapılacaktır sen yapmıyorsan yaptırırım, burası benim yaşadığım yer, otel muamelesi yapamam, eksikleri yap diye de senin peşinde koşamam, parama geçer hükmüm, sana yalvaracağıma verdim şu kadar para hallettim dedim. Hiç bir şey demedi ama çok ağırına gitmiş, şimdi ne görse anında yapıyor. Sonradan konuştuğumuzda çok utandırdın beni, kendimi çok kötü hissettim dedi. Üzerinde fazla konuşmadık ama bu olay birbirimizi anlamamıza sebep oldu. Şimdi artık sorumluluklarını ihmal etmiyor, bende yapılacak şeyleri üst üste söylemekten vazgeçtim.

Bizde böyle oldu, eminim senin kinin de anlayacağı bir yol vardır, onu keşfetmek gerek

Kızarıp bozarıp içine atınca içindeki sinir hiddet yuzune vuruncada karsı tarafa laf söylemeyeyim deyipte.Eşim niye surat astın oturuyorsun der.Anlamadıysa ya da işine gelmediyse niye öyle oturdugumu anlamak o zaman daha cok sinir olurum.Bizim ikili ilişkilerimizde kendimizden cıkan problemlerimiz yok cok sukur ufak tefek.Biz eşimin ailesi ve eşimin onlar için bana verdigi tavırlardan tartışıyoruz.Evimin huzuru kacmasın diye susuyorum,susuyorum patlayıncada hersey alt üst oluyor.Bana hak veriyor ama yine benim susmamı ve onlara hıcbısey olmamıs gıbı davranmamı bekliyor.

benim eşimi anlatmışsın:53::53:
aynı tip ve modelden bende de mevcut
sorunlarımızda aynı eşimle aramız iyidir ikimizin arasındaki tek sorun ailesi
daha dogrusu annesi
dışardan çok mükemmel kv görsen benim için ölür gider hatta başkalarının yanında ben iyilikmelegini çok seviyorum diye aglar o kadar iyidir:9::9:
ama şu varki bana karşı kocamı doldurmaktan vazgeçmez sürekli bi şikayet halinde
hatta kocama şikayet ettigi yetmedi akrabalarıma geldi sıra arkamı döndügüm an hakkımda konuşmaya başlar yüzüme gıkı çıkmaz
şu varki nişanlılık döneminde gerçekten anne kız gibiydi hatta dogum yapana kadar ben dogum yaptım kadın benim yerime lohusa deprosyonuna girdi o derece degişti:ssz:
sorunlar baş gösterdi iki yüzlü oynadı
sonuç arkamda olmayan bi koca
koca rolünü üstlenen kp:1::1:

Maalesef ki bu durum çok yaygın türkiye de. Hep kadının susması bekleniyor. Oysa ki kadını konuşturan zaten koca oluyor. Sen nasıl bir kişiliğe sahipsin bilmiyorum ama ben eğer konuşmazsam patlarım ve sinirden mahvolurum. Mideme kramplar falan giriyor sinirden başım ağrıyor, hayatı yaşamaya hevesim kalmıyor, tükeniyorum, yoruluyorum...Eşim bana hep sus yeter artık, dır dır yapma der. Peki ben gerizekalı mıyım kendi kendime Hiçbir şey yokken konuşayım. Mutlaka bir konu var ki yani eşim mutlaka bişi yaptı ki ben konuşuyorum. İsteniyor ki bizler susalım olay kapansın. Öyle olmuyor işte. Neden kadınlarımızın çoğu sinir hapları kullanıyor ya da sakinleştirici şuruplar içiyor? İste bu yüzden, konuşmamaktan, içine atmaktan. Bazen eşime o kadar sinirleniyorum ki gidip bir tane okkalı tokat atabilirim. İçimde ki sinire engel olamıyorum.
“Sevgi anlaşmak değildir nedensiz de sevilir” sözü aklıma geldi şimdi. Evet nedensiz de sevilir, anlaşmadan da sevilir ama bu evlilik için söz konusu değil. Ne yazık ki biz eşimle siyah ve beyaz gibiyiz. Zaten önceki konularda çokça anlattım bunları.
Evlilikte mutluluk nasıl olur? Ben bu konuyu çok araştırdım. Normalde her iki tarafında eşit bir şekilde fedakarlık yapması lazım, yeri geldiğinde susması lazım ve birbirinizin sevmediğini bildiğiniz şeylerden muhakkak kaçınmak lazım. Bunların hiç birini eşim yapmıyor bende yapmadığım için zaten şu an neredeyse ayrılma noktasına geldik. Severek evlenmedik mi? Evet evlendik ama sürdüremiyoruz.
Umarım eşinle aranı yakın zamanda düzeltirsin. Allah yardımcın olsun.
Tam benim evliliğimi anlatmışsınız.Yakında ben de başlarım ilaç kullanmaya böyle giderse.Allah yardımcımız olsun.

Arkadaslar esimi aldım karsıma konustum,kv ilede konustum hersey bu saatten sonra benim için cok farklı.Hayat herseye ragmen cok guzel ve stres herseyin bası bunu fark ettim artık.Bakalım kv oglunun evliligını ne kadar dusunuyor gorcez...Konustum konustum rahatsız olduklarımı esımde konustu kv..

Alıntı yapamıyorum ve mesaj begenmemde problem var bu yuzden kusura bakmayın.Öznel,hayatım321,iyilikmelegı cok tesekkür ederim.Diger arkadaslarada tesekkürler.

Merhaba arkadaslar,eşimizle kimi zaman mutlu kimi zaman mutsuz anlarınız muhakkak olmustur.Evliliginizde esinize nasıl davrandınız mutlu oldunuz??Herkesin huyu ve verdigi tepkiler farklı tabi ama genelde ya esin ailesinden yada kendi aramızdaki problemlerden tartısma cıkar...Evlilikte mutlu olmak ıcın ne yapmalı.Herkes bu konuya yasadıklarını,tecrübelerini yazabilir mi?Evlilikte mutluluk hep kadının susmasına mı baglıdır?

net olmak çok önemli.sınırlarınızı bilmesi lazım baştan.sonra eşede aileyede baştan tavrınızı net yansıtmazsanız sonra yapmakta zorlanırsınız.baştan net olun öyle kabul ederler sizi.benim kayınvalidemde elin çok ve herbirine farklı davranıyor.sezsiz kalmıştım ben başta ve ben bazı şeyleri kabul ettirmekte zorlanırım.

Gunaydın herkes ilk sayfayı okudugu için buraya yazıyorum,yardımcı olun delircem hiç uyumadım dünden beri sürekli aglıyorum.Esim 3 gunden beri herseye bagırıyor,herseye sinirleniyor.Dun gecede yatagımızda yatmadı.Esım ek iş yapmak ıstıyor daha once yaptı ve para kazanma hırsı bürüdü gozunu herseyı unuttu.Dedim hayatım sen ek iş yapma zaten buna ihtiyacımız yok,yorulmanı ıstemiyorum bosver dedim.Tamam dedi.2 gun sonra yıne aynı konu bende aynı cevap...Arkadasının arabasını aldı bir iş için(adam arabasını hemen geri ister) dedim araba 3 gun bizde mi kalcak,sert bir ifadeyle kalcak tabi ne olmuş dedi.Niye bu kadar tepki gösteriyorsun kalcak demen yeterli,kalcagı belli degıl mi bu da soru mu diye basladı bagırmaya.En son dun aksamda kardeşime gıttık kardesımde oyun oynuyorlar her gıttıgımızde gece yarılarına kadar oynarlar.3 mac yapcaz bırakcaz dedi.Hıcbısey demedim.Eşim yenilmeye basladı saka için dedim şimdi hırs yaptı benim kocam 3 degıl 15 mac yapar.Dondu bana bagırarak ne olmus yaparsam diye oyunu kapattırdı,kalk gıdıyoruz dedi.Eve kalktık geldik.Sen dedi annemi aglattın gecen gun,bana dedi cok dır dır yapıyorsun bırak beni nasıl yasarsam yasıyayım,biz senle konustuk herseyi barıstık şimdi senin yaptıkların oyun mu yalan mı dedim..Sus artık konusma yeter bıktım ya senden diye söylenmeye basladı.Gecede yataga gelmedi.Bende sabah kalkmadım.Dunden beri sürekli aglıyorum,hıc uyumadım.Ne yapcam?

Daha önceki konumdan bilenler bilir kv ile gorumcenin ne yaptıgını esımle 21 gun ayrı kaldıgımızı geldıgınde konustugumuzu....Dunden beri dusunuyorum nerde hata yapıyorum??Sen dedim benden ne istiyorsun herseyi yapıyor muyum,yapıyorsun.Konusma konusma ya zaten ben 10 senedir konusuyorum ki.Hem soru soruyor dusuncemi istiyor,soyluyorum sus konusma dıyor.Ne oluyor bu adama anlamadım.İlk bir kac gun isyerinde stresi var ondandır dıye dusundum ama herseye bagırıyor,herseye tepki gosteriyor.

Cok bunaldım.Esim cok iyi davranıyor canım,cicim pesimde dolanıyor.Bir an geliyor herseye bagırıyor,sinirleniyor.Daha önceden tamam dedigı ve cozumlendıgını sandıgkm seyleri 2 katı sinirle tekrar gundeme getiriyor ve hep sorumlu beni tutuyor.Ben salak mıyım durduk yere huzurumu bozayım???Seni seviyorum demek ıcın eskiden fırsat kollar söylerdi.Ben soylemeden söylemez.Dun aksam tartısmada sen istiyorsun ben senin kuklan olayım hep senle ilgileneyim istiyorsun dedi.Benim böyle bir amacım yokki dedim.Seni bişeylere zorlayamam dedim,içinden gelirse yaparsın...3 gun önce kv aramıs konusmuslar ne konustuklarını söylemedi esim.Esımdeki tavır,bagırma,lafları tersten algılama ondan sonra basladı....Amacı ne?? DURAN KALBİMİ TEKRAR DURDURMAK MI???

Nasıl davrancagımı,neye nasıl tepki vercegımı,ne dusuncegımı sasırdım artık.Ne istiyorsun benden diyorum,beni bırak kendi halime ne istersem onu yapayım,nasıl hayat istersem onu yapayım diyor.Sen soruyorsun fikrimi söylüyorum,işine gelmediyse susturuyorsun dedim.Sorma o zaman bana demi??Cok sinirlerim bozuldu kızlar.Aksama yakınımızın dugunu var onun ıcın hazırlık yapmam lazım ama hıcbır yerim tutmuyor...Cozemiyorum artık esımı.Ne yapmaya calısıyor?3 gun önce nasıl şimdi nasıl?Benim sana iyi misin demem bile batıyor dedim.Evet batıyor dedi...

Nasıl davrancagımı,neye nasıl tepki vercegımı,ne dusuncegımı sasırdım artık.Ne istiyorsun benden diyorum,beni bırak kendi halime ne istersem onu yapayım,nasıl hayat istersem onu yapayım diyor.Sen soruyorsun fikrimi söylüyorum,işine gelmediyse susturuyorsun dedim.Sorma o zaman bana demi??Cok sinirlerim bozuldu kızlar.Aksama yakınımızın dugunu var onun ıcın hazırlık yapmam lazım ama hıcbır yerim tutmuyor...Cozemiyorum artık esımı.Ne yapmaya calısıyor?3 gun önce nasıl şimdi nasıl?Benim sana iyi misin demem bile batıyor dedim.Evet batıyor dedi...

nasılsın demeniz bile batıyosa eşinizin size,sesinize tahammülü kalmamış o zaman.ne demek nasılsın demen batıyo.
beni bırak ne istersem yapiyim demeside hiç hoş gelmedi bana.eşiniz sanki sizi kendinden uzaklaştırmak ister gibi davranıyo.bilemedim valla..:50:

Zaten ilk sayfada yazdıklarınızı yazmışsınız tekrar. Sanırım konunuz aşağıda kaldığı için tekrar yazdınız arka arkaya sıralamışsınız. Arkadaşım erkekler bir değişik onların hallerine akıl sır ermiyor bazen biz kendimiz gibi olmalarını istiyoruz ama işte bazı erkekler emir verilmesinden ya da konuşma tarzından yönlendiriliyormuş gibi hissetmekten hoşlanmıyorlar hele annelerine zaaflarına hiç girme ağlamalarına filan dayanamazlar sen değiştirmeye çalışırsan neden böyle yapıyorsun diye hiddetlenirsen daha fazla üste çıkma iç güdüleri doğar çünkü onlara göre hep onlar üstün olmalı son sözü söyleyen olmalıdır kadın bir adım geride kalmalıdır ne alıp veremediği var ki nasılsın dediğinde de bile bağırıyor güzellikle karşına alıp canım ne sorunun var söyle bu aralar seni gergin görüyorum üzülüyorum desen. Mesela oyun oynarlarken hırs yaptı ya kaç tur oynar şimdi kazanana kadar dersen tepki verir çünkü başkalarının yanında onu aşağılıyormuşsun gibi düşünür. Boşver araba kaç gün kalcakmış filan sorma. Prizi yapmıyorsa ama bana lazım süpürge fişi takıyorum oraya desen yada hadi kocacım bak boşsun bir el atıver desen. Bilmiyorum yani benim eşimde tam tersi çok tez canlıdır hemen o an olsun ister bende o huyuna kızarım çok telaşelidir herşeyde öyledir. Herkesin eksik yönü vardır. Birbirinizi dengelemeniz şart biri bağırırken biri sussun sonra konuşun o konuyu. Benim ki annesine öyle düşkün değildir her hafta gideriz ama tüm özel günlerini filan ben hayırlarım işten çıktığımızda kötüysem gitmeyiz, asla ailesine ezdirmez, tam tersi bağıran, kavga eden sabırsız benimdir ama o alttan alır. Ben de tedavi görüyorum bebek için o yüzden yani. Ama erkekleri biliyorum yani huylarını idare etmeye çalışacaksınız.

Zaten ilk sayfada yazdıklarınızı yazmışsınız tekrar. Sanırım konunuz aşağıda kaldığı için tekrar yazdınız arka arkaya sıralamışsınız. Arkadaşım erkekler bir değişik onların hallerine akıl sır ermiyor bazen biz kendimiz gibi olmalarını istiyoruz ama işte bazı erkekler emir verilmesinden ya da konuşma tarzından yönlendiriliyormuş gibi hissetmekten hoşlanmıyorlar hele annelerine zaaflarına hiç girme ağlamalarına filan dayanamazlar sen değiştirmeye çalışırsan neden böyle yapıyorsun diye hiddetlenirsen daha fazla üste çıkma iç güdüleri doğar çünkü onlara göre hep onlar üstün olmalı son sözü söyleyen olmalıdır kadın bir adım geride kalmalıdır ne alıp veremediği var ki nasılsın dediğinde de bile bağırıyor güzellikle karşına alıp canım ne sorunun var söyle bu aralar seni gergin görüyorum üzülüyorum desen. Mesela oyun oynarlarken hırs yaptı ya kaç tur oynar şimdi kazanana kadar dersen tepki verir çünkü başkalarının yanında onu aşağılıyormuşsun gibi düşünür. Boşver araba kaç gün kalcakmış filan sorma. Prizi yapmıyorsa ama bana lazım süpürge fişi takıyorum oraya desen yada hadi kocacım bak boşsun bir el atıver desen. Bilmiyorum yani benim eşimde tam tersi çok tez canlıdır hemen o an olsun ister bende o huyuna kızarım çok telaşelidir herşeyde öyledir. Herkesin eksik yönü vardır. Birbirinizi dengelemeniz şart biri bağırırken biri sussun sonra konuşun o konuyu. Benim ki annesine öyle düşkün değildir her hafta gideriz ama tüm özel günlerini filan ben hayırlarım işten çıktığımızda kötüysem gitmeyiz, asla ailesine ezdirmez, tam tersi bağıran, kavga eden sabırsız benimdir ama o alttan alır. Ben de tedavi görüyorum bebek için o yüzden yani. Ama erkekleri biliyorum yani huylarını idare etmeye çalışacaksınız.
Canım tesekkür ederim yorumlar ıcın dediklerinin hepsini uyguladım ve yaptım.Priz ıcın,gergın gordugumde ustune gıtmedim bir sonra ki gun hayatım neyin var dedim.Yook bişeyim benim dedi bagırdı,soylendi.Dun aksamda sen susun,bana karısma ne ıstıyorsam yaparım,sen dedim berdus gıbı mı yasamak ıstıyorsun onu yapma,bana karısma dıyorsun.Evet ddi

üstlerine gittikçe hiç birşey çözülmüyor.. bırak biraz ne hali varsa görsün, bi kendi kendine kalsın, sende o yokmuş gibi hareket et evde biraz, yani yemeğnzi ortak yaptıgnz herşeyı yap ama devam et işine uğraşma, konuşmak için konu açma,kaprıs yapma, soru sorma, surat asma, sakın ol, merak etsin noldu buna diye, herşeyi normal yap, bir kaç gunlugune sdc fiziki varlık gbi görmeye calış, o evde yokken delir, ağla ne yapacaksan yap, bak bakalım, hiiç bişey değişmez devam ederse zaten inceldiği yerden kopar kopacaksa, buna kimse engel olamaz.

Back
X