- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.222
- 78
- Konu Sahibi selametle66
-
+1 unutmuşumHayir diyememe huyu var. Sanki herkese yardım etmek zorunda biri bir konuda yardım istesin hemen kosar gider hayir diyemez bu huyu beni deli ediyor
Gözlerini biraz gerçeklere acmamasi,abartma huyu vee aile kavramini anlamis gibi davransa da derinlerle bir yerlerde hala geldiği evde kalmasiSorumuzda da belli olduğu gibi alalım cevaplarınızi
Böyle bir soru sorulmadi sanırsam.
bunu en yakınlarıma da sordum.
güzel bir soru bence
Oyun bağımlılığı. Biliyordum fakat çocuktan sonra batmaya başladı.Sorumuzda da belli olduğu gibi alalım cevaplarınızi
güzel bir soru bence
Huyunu değilde bi hareketini hiç sevmiyorum eşimin birine sinirlenince gözlerini belertmesi çok gıcık oluyorum ya
Tövbeler tövbesimerve gel belertme falan diyo cavidan olmasin
Birşey konuşulduğunda hemen anında olmasını istemesi.. Çok tezcanlı olması işte.. Bende tam zıtım biraz bekleyip düşünmek isterim ama eşim hemen anında o her neyse onu yapar bu yüzden zıt düşüyoruz bazen..Sorumuzda da belli olduğu gibi alalım cevaplarınızi
güzel bir soru bence
Eşiniz hangi burç acabaBirşey konuşulduğunda hemen anında olmasını istemesi.. Çok tezcanlı olması işte.. Bende tam zıtım biraz bekleyip düşünmek isterim ama eşim hemen anında o her neyse onu yapar bu yüzden zıt düşüyoruz bazen..
Tartıştığımızda hemen konunun üzerine hiç konuşmadan kapatılıp barışılması gerektiğini düşünmesi... Ve dahasıAma eşimi çok seviyorum ona sorsak bi dolu şey sayar benim için belki de..
Benim eşim boğa burcu...Eşiniz hangi burç acababu özellikler hangi burca ait olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?