Eşinizde değişmesini istediğiniz huyları, özelikleri nelerdir? İmkanınız olsa hangi alışkanlık, huylarıni değiştirirdiniz🍀Bir nevi anket diyelim.

Duygularını belli etmemesini. Bir şeyden memnun mu sevdi mi asla bilemem. Adeta bir kapalı kutu. Kavga etmeye kalkarım dut yemiş bülbüle döner ağzını açmaz

Huyunu değilde bi hareketini hiç sevmiyorum eşimin birine sinirlenince gözlerini belertmesi çok gıcık oluyorum ya

Sorumuzda da belli olduğu gibi alalım cevaplarınızi
Böyle bir soru sorulmadi sanırsam.
bunu en yakınlarıma da sordum.
güzel bir soru bence
Gözlerini biraz gerçeklere acmamasi,abartma huyu vee aile kavramini anlamis gibi davransa da derinlerle bir yerlerde hala geldiği evde kalmasi

güzel bir soru bence
Oyun bağımlılığı. Biliyordum fakat çocuktan sonra batmaya başladı.
Çok soru sorması. Az öz konuşmayı seviyorum.

İlgisiz ve tutkusuz olması. Harika bir insan ve harika bir babadır fakat berbat bir koca. Keşke bu huyu olmasa

güzel bir soru bence
Birşey konuşulduğunda hemen anında olmasını istemesi.. Çok tezcanlı olması işte.. Bende tam zıtım biraz bekleyip düşünmek isterim ama eşim hemen anında o her neyse onu yapar bu yüzden zıt düşüyoruz bazen..

Tartıştığımızda hemen konunun üzerine hiç konuşmadan kapatılıp barışılması gerektiğini düşünmesi... Ve dahası Ama eşimi çok seviyorum ona sorsak bi dolu şey sayar benim için belki de..

Eşiniz hangi burç acaba bu özellikler hangi burca ait olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…