- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
Zamanında nerdeydiniz Allahsızlaar! diye bağırmak gelir insanın içinden
Allah bizim için eşlerimizi hayırlı kılmış. İyi de olmuş..
O diğerleri ile yürür müydü acaba?
Ben zor bir kadınım çünkü. Eşimle birbirimizi iyi idare ediyoruz..
Nişanlıyken, barmahımda nal kadar yüzüğe baka baka, kadının biri kendi oğlu için konuşmaya geldi benimle, ne diyon
Nişanlandım, kısmetim açıldı, eski sevgililer telefona üşüştü, "Sen nişanlandın mı? Niye?" diye çevremden dökülenler oldu, "Kaçırdık kızı tüh" diyenlerin lafları kulağıma geldi.
Neden oluyor ki böyle?
Ne duruyodunuz olm o zaman?
Bunu alan olmaz diye düşünmüşlerdir
2 buçuk senelik evliyken arkadaşın nişanında erkek tarafından kadının biri de beni sormuş.
"Parmağımda alyans var be teyze nasıl gözün döndü senin" demek isterdim direk bana sorsaydı..
Hatta hamileymişim o zamanlar bilmiyordum..
Doğru, öyle düşünmüş olabilirler.
O sıralar şu halde olduğum için, almaktan ziyade; bu kız bizi bizden alır diye ürkmeleri doğal.
Oysa bi o kadar da hanım hanımcıktım
BendeBen yazıp iç karartmayayım şimdi
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Nişanlıyken, barmahımda nal kadar yüzüğe baka baka, kadının biri kendi oğlu için konuşmaya geldi benimle, ne diyon
Nişanlandım, kısmetim açıldı, eski sevgililer telefona üşüştü, "Sen nişanlandın mı? Niye?" diye çevremden dökülenler oldu, "Kaçırdık kızı tüh" diyenlerin lafları kulağıma geldi.
Neden oluyor ki böyle?
Ne duruyodunuz olm o zaman?
Nasıl yani
Yani basin bagliyken daha cok talibin cikar bazinda bence sevgilin varken/sozluyken/nisanliyken demis buyuklerimiz yoksa evli barkli cocuklu kadina kim yazilsin
Komşuyduk. Aşağı mahalle yukarı mahalle vardı ya eskiden, o sebeple pek bilmiyorduk birbirimizi; hoş 6 yaşında ne bileceksek..Anaokula kayıt olurken tanıştık, şuan 28 yaşındayız.... Aklımız erdiğinden beri sevgiliyiz, çocuk yaşlarımızda da tasolarını benle paylaşırdı, buz parmak ve meybuz ısmarlardı onlar da bir nevi sevgi göstergesiydi. Ooyy 22 sene olmuş vay anasını.. 2,5 senelik de evliyiz. ❤
Valla panpa çok çılgın bir teyzemiz
iş işteyken, koca kocadayken bulunur
demişti
Katılıyorum!
Şuraya yazanları okuyorum da arkadaş bize niye olmuyor böyle şeyler. Ben de hep diyorum bunla evleneceğim işte bu kaderim falan.. Böyle kader ağlarını mağlarını bana niye örmüyor. Sürüm hatası mıyım ben anlamadım kişuraya ahanda valla hiç beklemiyordum olduişteensonundabimbambom yazacağım günleri de görecek miyim
Ay ilkokuldayken bana aşık olan çocuğu hatırlattın bak şimdi. Gözümün içine bakardı ama ben hiç sevmezdim..
Sınıfın ortasında çocuğun biri benimle şakalaşıyor diye (saçımı çekiyordu) kavga etmişlerdi. Öğretmen kavga sebebini öğrenince bana bakıp gülmüştü
Acaba şimdi ne yapıyorki?
Saçını çekiyor diye, süper ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?