Eşinizde nasıl tanıştınız? Ve evlenmeye nasıl karar verdiniz?

Nişanlıyken, barmahımda nal kadar yüzüğe baka baka, kadının biri kendi oğlu için konuşmaya geldi benimle, ne diyon
Nişanlandım, kısmetim açıldı, eski sevgililer telefona üşüştü, "Sen nişanlandın mı? Niye?" diye çevremden dökülenler oldu, "Kaçırdık kızı tüh" diyenlerin lafları kulağıma geldi.
Neden oluyor ki böyle?
Ne duruyodunuz olm o zaman?

Bunu alan olmaz diye düşünmüşlerdir

2 buçuk senelik evliyken arkadaşın nişanında erkek tarafından kadının biri de beni sormuş.
"Parmağımda alyans var be teyze nasıl gözün döndü senin" demek isterdim direk bana sorsaydı..
Hatta hamileymişim o zamanlar bilmiyordum..

Doğru, öyle düşünmüş olabilirler.
O sıralar şu halde olduğum için, almaktan ziyade; bu kız bizi bizden alır diye ürkmeleri doğal.

Oysa bi o kadar da hanım hanımcıktım

Doğru, öyle düşünmüş olabilirler.
O sıralar şu halde olduğum için, almaktan ziyade; bu kız bizi bizden alır diye ürkmeleri doğal.

Oysa bi o kadar da hanım hanımcıktım

Ya ya kesin öylesindir..

Bu kız bizi ayinde kedi diye keser demişlerdir..

Görev yaptığım ilçeye benden 6 ay sonra atanmış. instada benim hesap açıktı, takip etmişti. tabi ben geri takip etmedim. sonra tatil bitti ilçeye döndüm aa dedim bu beni takip eden salak. neyse bi bakim derken takibi bırakmış. pek önemsemedim ama gıcık aldım biraz. sonra bi şekilde mesaj attım ona ama amacım yazılmak değildi. mesajlaşmalar uzadi falan.
çay içelim dedi tereddütle gittim. sonra onunla sohbet etmek güzel geldi. sonra sevgilimsin dedi.
evlilik muhabbeti hiç yapmamıştık. 1 yıl geçmeden evlenelim dedi. evlendik. bana seni seviyorum diye bir cümle kurmamıştı ama kendi oruçluyken erken uyanıp bana tost yapmıştı.
yani 1 mesaj attim, o da 1 çay içelim dedi ve şimdi evliyiz

Şu detayı da vermek istiyorum ki bence en can alıcı nokta bu bizde:)

Eşim başka memleketten benim olduğum yere benden önce başka bir kızla görüşmek için geliyor o Kızla benim en yakın arkadaşım da aynı yerde çalışıyor.ama olmuyor eşimle kız görüştükten sonra sonuç olumsuz

Arkadaşım eşimi tanıyınca benimle tM birbirimize göre düşünüyor.o esnada ben yakın tarihte sözden caydım ve aman evlilik kalsın modundayım

Arkadaşım bana dediğinde asla olmaz NAraları attım ki hiç istemedim hem uzak diye.afkadaşım bana tavır yaptı sırf onun gönlü olsun diye tamam dedim ama içimden de ben bi bahane bulur olmaz derim nasılsa dedim

O beni Facebook’ta da görmüş ama ben görmedim ta ki ilk konuştuk sonra gördüm fena sayılmaz dedim.
İlk uzun konuşmada hissettiğim şey sanki yıllardır tanıyorum gibi geldi

Yani bu işler nasip kısmet eşim ne niyetle geldi ama ne oldu

Biz eşimle aynı okulda görev yapıyorduk. O benden bir dönem sonra okulumuza atanmıştı. Farklı devrelerdeydik. O sabahçıydı, ben öğlenciydim. Yaklaşık 1,5 yıl hiç muhabbetimiz olmadan geçti. Ama birbirimizi tanıyorduk sonuçta, bana facede arkadaşlık isteği yollamıştı, kabul etmiştim. O sıralarda benim kötü giden bir ilişkim vardı. İlişkim bitti. Yaklaşık 1 ay kadar sonra da kader ağlarını örmeye başladı.
Bir gün çok hastayım. Öğretmen hastalığı, faranjit olmuşum yine. Köyde çalışıyoruz o zamanlar. Öğlenciyim, okula geldik. Ama çok kötü oldum okula gelirken, öksürmekten içim dışıma çıkacak. Bu halde ders anlatamam geri döneyim dedim ama geri dönecek başka araba da yok. Eşimin de içinde olduğu sabahçı devredeki öğretmen arkadaşların arabasıyla dönmem gerekti mecburen. O gün hasta olduğumu gördü. Sonra başka bir gün yine okulda hastalığımla ilgili sorular sordu. Doktorun hangi ilaçları yazdığını bile sordu yani. İlgiliydi, romantikti. Sonra çok geçmeden sinemaya davet etti. Sinemada elimi tuttu. Çıkmaya başladık. Okulda dolabıma sürekli mektuplar, hediyeler, çiçekler bırakırdı. 5,5 ay sonra da evlendik. Hızlı gelişti.
Zaman zaman gıcık etse de beni özünde iyi bir insandır eşim. O romantik duygusal insan oduna bağladı tabi zamanla.

Çok uzun yazmışım, kusura bakmayın.
İnşallah karşınıza hakkınızda en hayırlı olacak insan çıkar.

Komşuyduk. Aşağı mahalle yukarı mahalle vardı ya eskiden, o sebeple pek bilmiyorduk birbirimizi; hoş 6 yaşında ne bileceksek.. Anaokula kayıt olurken tanıştık, şuan 28 yaşındayız.... Aklımız erdiğinden beri sevgiliyiz, çocuk yaşlarımızda da tasolarını benle paylaşırdı, buz parmak ve meybuz ısmarlardı onlar da bir nevi sevgi göstergesiydi. Ooyy 22 sene olmuş vay anasını.. 2,5 senelik de evliyiz.

Valla panpa çok çılgın bir teyzemiz

iş işteyken, koca kocadayken bulunur

demişti

Katılıyorum!

Şuraya yazanları okuyorum da arkadaş bize niye olmuyor böyle şeyler. Ben de hep diyorum bunla evleneceğim işte bu kaderim falan.. Böyle kader ağlarını mağlarını bana niye örmüyor. Sürüm hatası mıyım ben anlamadım ki şuraya ahanda valla hiç beklemiyordum olduişteensonundabimbambom yazacağım günleri de görecek miyim

Valla bizim hikaye uzun da..
Şunu söyleyeyim ilk gördüğüm an allah sahibine bağışlasın efendi çocuk demiştim aynı kelimeyi o da benim için içinden geçirmiş.
Nasıl bir dua ettiysek içten rabbim bizi birbirimize bağışladı
Tabi biz bunu yıllar sonra döküldük birbirimize :)

He bi de ben görüşmeye başladıktan sonra onunla evleneceğim hissi düşmüştü içime. Hiç aklımdan evlilik geçmezken o yıllarda

Ay ilkokuldayken bana aşık olan çocuğu hatırlattın bak şimdi. Gözümün içine bakardı ama ben hiç sevmezdim..

Sınıfın ortasında çocuğun biri benimle şakalaşıyor diye (saçımı çekiyordu) kavga etmişlerdi. Öğretmen kavga sebebini öğrenince bana bakıp gülmüştü
Acaba şimdi ne yapıyorki?

Valla ben yazdım..
Adamı 1 sene boyunca gördüm ama ot ot iş muhabbeti yaptım. Sonra sonra hoşlantı başladı.
Bana olmadı öyle ruhani ve mental şeyler. Zira zaten ben de düz bir insanım. Duygusal olsam da kendime bile belli etmem.

Kader bana uzaklarda arama çünkü sen içimdesin diyormuş meğer..

Saçını çekiyor diye, süper ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…