Size katılıyorum, güzel olmaktan ziyade kendine güven, kendini güzel görmek mesele, çünkü ben güzelim değerliyim enerjisi yayıyorsunuz. Bazı kızlar vardır aman ne buluyor erkekler bunda dersiniz, hani çok popülerdir ama bizce yani kadın gözüyle öyle doğal güzel falan da değildir, hah işte o kızların sırrı bu. Kendilerini dünyanın en güzel kızı olarak görüyorlar. Ünlülere falan da bakın hiç bir dünya güzeli aşırı yakışıklı bir adamla, ya da çok yakışıklı bir adam çok güzel bir kadınla olmamıştır, çok nadirdir bu. Çünkü insan kendinde olmayanı arar:)
Ogrenci degisimiyle yurtdisina cikmistim.
Okulun partisi vardi, arkadaslarla oraya gittik.
Karsidan bi cocuk geliyor, yanimda Turk bir arkadasim vardi.
Bak dedim, cocuklarimin babasi geliyor.
Tovbe estagfrullah, boyle anlatinca adami yataga atma niyetindeymisim gibi geliyor ama gordugum an dedim ben bu adami taniyorum, sanki daha onceden tanisiyoruz..ki yabanci kendisi.
O ilk ve son gorusum oldu esimi, 6 ay hic gormedim sonrasinda - bolum ve fakultelerimiz farkliydi-
Ama her gece istisnasiz ruyamda goruyordum kendisini.
Artik eve donuslerimiz yaklasmisti, bi aksam bir arkadasin evinde toplandik.
Esimde geldi.
Konustuk tum gece.
Tlf alip verdik ve ben ertesi gunu Turkiye'ye dondum o da ulkesine.
Bana bikac gun sonra msj atti, benimle evlenir misin diye.
Baska hicbirsey yazmiyordu mesajda.
Evet dedim evlenirim gel iste ailemden
8 ay icinde evlendik.
Tabi annem ayildi bayildi.
Katir gibi inadim vardir, ya evlenirim ya da omur boyu basinizda otururum, tursumu mu kurarsiniz, bana ayri ev mi acarsiniz bilmem.
Ben bu adamla evlenicem.
Bendeki manyak cesareti, ondaki de oyle.
8 senedir evliyiz, 2 de cocugumuz var.
Etrafa yaydığın enerji ile çok alakası var..
Şunu hatırlıyorum mesela eşimle sevgili olduğumuz dönemde tabiri caizse kısmetim açılmıştı..
Öylesine naber diyen adamlar çevremde dolaşmaya iltifat etmeye başlamışlardı..
Ben genelde soğukkanlı biri yapıya sahibim. Eşimden önce de kimseye yüz vermezdim. Kendimce sade takılıyordum.
Ama sevmenin, sevilmenin verdiği pozitif enerji sanırım diğer insanlara da sırayet ediyor..
Biz tatilde tanıştık.Ablam.annesini tanıyordu.Ayni zamanlarda ben ablamlarla oda ailesi ile tatile gelmişti.Bizi tanıştırdılar.Evlilikten deli gibi korkan hiçkimseyi begenmeyen eşim ikinci gün evlenme teklif etti.Ben şok))
Düşünmem lazım seni hiç tanımıyorum dedim tabi.(Ama içimden ya bu adamla evlenirim yada hiç evlenmem demiştim neden bilmem)
Üçüncü gün biz eve döndük.Ertesi gün birde baktım eşim annem ve babamla tanışmak için bize geliyor.Geldi tanıştılar sohbet,gezmeler,piknik derken bu babamı ıssız bir köşede sıkıştırıp kızınızla evlenmeyi çok istiyorum uygun görürseniz demiş.Babamda en doğru kararı kızım verir biraz tanıyın birbirinizi demiş.
10 gün sonra nişan ve iki ay içinde de düğün yaptık.Cok tanımışız birbirimizi)))
Yaşadığım ülkeyi bırakıp yurt dışına geldim tanimadigim kocamla..
Sukur mutluyuz 20 yıl oldu ve iki çocuğumuz var..
Amin insallah..Allah herkese hep mutluluk versin.)Allah mutluluğunuzu artırsın, böyle hikayelere bayılıyorum ya, hani ilk görüşte aşk gibi :) Bizimde bir akraba anlatırdı, uzaktan görmüş kızı hah evleneceğim kız bu demiş, ne cesaret demiştim, 2 çocukları var mutlular hiç bir vukuatlarını duymadım.
Sana katılıyorum,annemin mahallesinde,2 iyi akraba ve arkadaş olan gencin aynı kıza aşık olmaları yüzünden tatsızlıklar yaşandığını öğrenince kızı merak etmiştim.Gerçekten anlattığın gibi.İki aile birbirine girdi,kız sonunda binbir nazla birini seçti...Aynısını yaşadım evet :) O sırada bir çok talibim vardı, eşim şans verdiğim en son insandı hatta, duysa bozulurAynen dediğinizi yaşadım bende. Ve bahsettiğim kızlar bu enerji sayesinde hep yaşıyor bunu Ne kadar ego tatmin edici bir durum değil mi
Sana katılıyorum,annemin mahallesinde,2 iyi akraba ve arkadaş olan gencin aynı kıza aşık olmaları yüzünden tatsızlıklar yaşandığını öğrenince kızı merak etmiştim.Gerçekten anlattığın gibi.İki aile birbirine girdi,kız sonunda binbir nazla birini seçti...
Babamın kuzenlerinden bir kız da bölgenin en yakışıklı çocuğuyla evlenmiş,çok vasat bir kızken,ve oğlanın annesi hiç istemezken o kadar kendinden eminmiş ki,kadının karşısında sigara içip dumanı yüzüne üflüyormuş...O enerji yapıyor ne yapıyorsa,konu sahibi modunu düşürme sakın...
Sana katılıyorum,annemin mahallesinde,2 iyi akraba ve arkadaş olan gencin aynı kıza aşık olmaları yüzünden tatsızlıklar yaşandığını öğrenince kızı merak etmiştim.Gerçekten anlattığın gibi.İki aile birbirine girdi,kız sonunda binbir nazla birini seçti...
Babamın kuzenlerinden bir kız da bölgenin en yakışıklı çocuğuyla evlenmiş,çok vasat bir kızken,ve oğlanın annesi hiç istemezken o kadar kendinden eminmiş ki,kadının karşısında sigara içip dumanı yüzüne üflüyormuş...O enerji yapıyor ne yapıyorsa,konu sahibi modunu düşürme sakın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?