- 22 Aralık 2017
- 797
- 1.966
- 63
Aynısını yaşadım evet :) O sırada bir çok talibim vardı, eşim şans verdiğim en son insandı hatta, duysa bozulurAynen dediğinizi yaşadım bende. Ve bahsettiğim kızlar bu enerji sayesinde hep yaşıyor bunu Ne kadar ego tatmin edici bir durum değil mi
Zamanında nerdeydiniz Allahsızlaar! diye bağırmak gelir insanın içinden
Allah bizim için eşlerimizi hayırlı kılmış. İyi de olmuş..
O diğerleri ile yürür müydü acaba?
Ben zor bir kadınım çünkü. Eşimle birbirimizi iyi idare ediyoruz..
Aynen, hayırlısı olması gereken böyleymiş. Ben de zor bir kadınım maalesefEşim de kolay değil, Aslan burcu, benim gibi çetin ceviz biri olmasa iki günde bırakır gururlu küçük pisicik resmen bam telini bulmak lazım ama çok zor açılır.
Cidden bazen olmaması o kadar hayırlı ki, geçen beni durduk yere terk eden üniversite sevgilimle konuştuk, maalesef aynı kurumdayız ve konuşmak zorunda kalıyoruz iş dolayısıyla, ikimizde evliyiz, çocuğu olacakmış falan bir şeyler anlattı dedim cıks biz çok tersmişiz iyi ki olmamış. Adam 10 yıldır aynı yere tatile gidiyormuş ben aynı yere 2. kere gitsem ruhum daralır
Ay konuyu dağıttımÖzür...
Anlat anlat ben dinliyom
Belki eşin değil ex olana aşık olsaydın olumsuzlukları uzun süre görmeyecek belki de boşanacaktın..
İşte her şeyin hayırlısını istemek çok önemli. Duanın da hayırlısı hayırsızı var.
Teşekkürler:)
Aynen öyle...Ruh eşi diye bir şey var işte ben bazen ruh eşi değil ruh zıttı diyorum hani zıtlar birbirini çeker ya:) Zıtların da birbirinin eksiğini tamamladığını düşünüyorum.
Henüz düşünmem gereken biri bile yok. :)kendime benzettim...hayatı paylaşma ve haramdan korunma isteği...sonuç "Nasıl Boşanılır" diye konu açmak...
iyi düşün derimm ya da iyi düşünme evlen..
Eşimle aşık olduk evlendik vs...çok uzun hikaye...
Bildiğim ve bu güne kadarki dinlediğim hikayelerin ortak noktası; o kişiyi ile ilk tanıştığında sanki yıllardır tanıyormuş gibi bir his oluşuyor..tuhaf bir gerilme heyecanlanma ve tuhaf bir rahatlıkla hissi..
rahatlık güvene, gerilim ve heyecan aşk seks yatağa götürüyor zamanla...yoksa öyle kolay değil elin adamına "evet" demek bence.
Yok be iş yerinin önündeYoksa sokak erkeği mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?