eşinizden ayrılmadan önce bir kere daha düşünecekleriniz

Siz boşanma işini çok yanlış anlamışsınız.eşler anlaşamaz ayrılır ama anne anne gibi annedir babada baba gibi baba.Bu yüzden çocuklarını gelir görürler ilgilenirler birlikte vakit geçirirler.Sizin bu yazdıklarınız boşanma değil terkeden sorumsuz rezil bir baba.Boşanmak evlatlara arkasını dönmek değil sonuçta, sadece ''artık evli olmamak'' anlamına geliyor.
Bu yazı çok mantıksız. Üstelik boşanmasaydınızda o baba bu çocuklarla ilgilenmezmiş eve gelirmiymiş o bile belirsiz hatta.Sorumsuzlukla ayrılığı birbirine karıştırmayın.

Kötünün iyisi diye bir tabir vardır,sanmıyorum ki kimse evliliğimde heyecan bitti dur ben sıkıldım değişiklik lazım diye alsın boşanma kararını. Boşanma kararını vermiş bir kadın zaten öncesinde gerekli mücadeleyi vermiştir kendinden çok evladı için. Yaşanılanların süzgecinden defalarca kez geçmiştir o karar. Bu yüzden zaten sizin yazdıklarınızı düşünmez,yine çocuğunun geleceği psikolojisidir önemli olan,bu yazılanlar terkeden bir baba için geçerlidir yoksa insanların bir çoğu eşlerinden boşanır çocuklarından değil.

yazıyı anlamsız buldum çok arabesk

Cekilen cilelere bulunan kilif sadece. Kendi kendini telkin etme yontemi. Cocugum icin..

İnsanlar anne-baba olup diğer bütün sıfatlarını kenara atıyorlar,yanlış yapıyorlar.

Peki.
Kavga küfür dayak herşey olsun o evde ama ayrılmayın çocuklarda iyi bahane

İşte bu zihniyet yüzünden erkeklerin k.ci tepede. Kadınlar daki bu eziklik olursa daha çok aldatilip göz yaşı dökeriz.

Ya offff....baba dedigin ne ya ????
Tabiki ebeveynlerin birlikte olmasi daha saglikli
ama asil onemli olan anne !
Iste o olmadi mi olmuyor....

Yuuuh , yüzsüzlüğün bu kadarı .
Kendini padişah falan sandı üstüne bi de harem kuruyor herhalde.
Sinirlerim bozuldu .

Sene 1910 mu ne ya?

Hangi Çağda yaşıyoruz Allah Aşkın'a aştık artık bunları..

Bu tarz zihniyetle hiç yoktan boşanmış ebeveyn Çocuklarının kendisini ezik hissetmesine sebep olunuyor ..

Adam artik nasil emin
Nasil ozguvenli...hoduk

kk nın sevgili aydın hatunları , umarım anlam veremedikleriniz bir gün anlam kazanmaz, bu yazı zaten o sorumsuz kişiye arkada bıraktığı enkazı görmesi için yazmıştım, kk yıda sadece kadınlar okumuyor belki erkeklerinde gözüne çarpabilir ve bazen hatun arkadaşlarımızada pire için organ yakıyorsun uyarısındada bulunur, yani yazı ortada üstüne isteyen alınsın isteyen alınmasın, yıl bilmem kaç bilinmez ama evlilik kurumu herdaim kutsal bana göre , hele çocuğun gönlü dahada kutsal, inanmayanlara ve arabesk gelenlere atfedeyim tamamen gerçek , ama inanmak mecburi değil tabi aydın görüşlerinize saygım sonsuz. miscerry cim bari sen anlasaydın beni çok şaşırdım doğrusu, neyse mevzuyu polemiğe çevirmek istemiyorum , site yönetimi konumu kapatırsanız daha çok sevinicem, zira çocukların üzüntüsünü konu alan bi yazı bile ti ye alınıyorsa kimsenin fikr ihtiyacı yoktur dimi, biz aydın medeni olalımda amaaan gerisi boş ibendekide akıl işte , sağolun benide aydınlattınız teşekkür ediyorum yorumlayan herkese

Coluklu cocuklu hic bir kadin pire icin yorgan yakmaz. Kimse de kimseye basit konular yuzunden ayril demez. Beklediginiz cevaplari alamadiniz anliyorum da "iyi tamam siz cok biliyorsunuz" diye laf sokmadan da kapattirabilirdiniz konuyu.

Coluklu cocuklu hic bir kadin pire icin yorgan yakmaz. Kimse de kimseye basit konular yuzunden ayril demez. Beklediginiz cevaplari alamadiniz anliyorum da "iyi tamam siz cok biliyorsunuz" diye laf sokmadan da kapattirabilirdiniz konuyu.
o kadar yazıdan pireye mi takıldınız, ben polemik istemedim polemiği kim başlattı ? bana sokulan o kadar laf ? farkettinizmi ? ki ben o yazımım ti ye alınmasını hakettimmi ? çok biliyorsunuz lafı dahamı ağır sizce, herkesin o ti lere hakkı varsa benimde cevap hakkım doğmadımı ? hangi kadını ezikledim? konuları anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. ha cevap için açmamıştım konuyu en altta belirtmiştim

Kaldı ki bir çocuğun kendine sorduğu sorular arasında babam gözümün önünde annemi öldüresiye dövüyor ama olsun,evin bütün rızkını kumara yatırıyor ne gam yada başka kadınlara gidiyor ama sonunda bizim evimize dönüyor ya veya evde hergün hır gür var ama babam evde ya gibi sorular ve cevaplar yoktur ama ileride annesine soracağı tek bir soru vardır neden izin verdin bunlara? Huzurlu bir yuvada büyümek benimde hakkım değil miydi? İşte ağır yük o zaman başlar karnemi neden aynı anda ikinize birden gösteremedim dediğinde değil

Yoo burada sizi kimse tiye almadi, herkes kendi dusuncesini soyledi. Bu kadar cevaptan alinacaksaniz konuyu hic acmasaydiniz keske. Burada konu acan herkes olumlu olumsuz yanitlara acik olmali. Ayrica herkes istisnasiz ayni seyi soyluyorsa bir bildikleri vardir degil mi?

Ayrica foruma yazip cevap almak istemiyorum nedir? Burasi gunluk mu?

B
eN diger konuyu da okudum da....
Sanirim bosanmaya gucunuz mu yok ?
Korkuyorsunuz ...ya da daha dogrusu
aldatildiniz mi ? O yuzden mi tiye alindiginizi dusunuyorsunuz?
Cunku kimse sizi tiye almadi...
sorumsuz bir esi kabul etmeyeceklerini soyledi kisaca....

Bir kadin kendi ayaklarinin uzerinde durmasini bilecek arkadas .. bizde bosandik biz aci cekmedikmi cektik ama kendimizi ezdirmedik.. kadinlar guclu durmadikca daha cok ezilirler..

Böyle bir konuyu okuduğum için utanıyorum resmen kendimden, düzelteyim zaten utancımdan okuyamadım. Şahit olduğum için utanıyorum.
Yazmak istediğim çok şey var ama anlamazsın konu sahibi, o yüzden yazamıyorum..

kızlar inanın ben polemik yanlısı değilim lütfen uzatmayın, bunu da söyletiyorsunuz ama şimdi buda başka yerlere çekilebilir çünkü sömürü için söylemiyorum ab ve pa lıyım ben ve tansiyonum oynadı az önce polemik bana göre değil, hepinize iyi geceler

kim sizi tiye aldı ki ,istediğiniz cevaplar gelmeyince konuyu kapatalım demekte moda oldu herhal ..Çocuklar tabii ki her anne için önemli,hatta tüm insanlık için önemli ,gelecek onlar çünkü ..Ama sırf çocuk babasız kalmasın diye de saçma sapan şeylere müsade eden kadınlar anne değil ,sadece cesaretsiz bana göre ..Cesaretsiz ve koca aşığı,aldatılmış,dayak yemiş,hakarete uğrayan,kv kp tarafından itilen kakılan hala da kocişim kocişim diye tutturan kadınlara diyecek lafım bile yok zaten ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…