- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
iste yani her adam baba olamiyor
bilemiyorum belki kizim meslek sahibi olunca cikabilir bir yerlerden
Bunu erkeklere yazın , o çocukların ara sıra gördüğü kızları kollarına takmasınlar.
Aldatılan kadınlar ne yapsın peki kuma mı kabul etsinler, yuvaları yıkılmasın diye adamın başka biriyle sürtmesini mi kabul etsinler?
Erkekler her b.ku yesin ama yuva yıkılmasın diye kadın ses etmesin? Cefanın her türü kadınlara vergi çünkü.
Kim ister çocuk sorumluluğunu tek başına yüklenmeyi, kim ister çocuğu boynu bükük babasız büyüsün? Kadınlar kolay yuva yıkmıyor ki zaten. Erkekler adam olsunlar , çocuklara anne bizim babamız nerde dedirtmesinler.
yazıyı anlamsız buldum çok arabesk
Cekilen cilelere bulunan kilif sadece. Kendi kendini telkin etme yontemi. Cocugum icin..
-Anne babam seni niye dovuyor?
-Sen babasiz kalma diye ayrilamayacagimi bildigi icin yavrum.
-Anne babam neden baska ablalarla gezip onlara seni seviyorum diyor?
-Yuvami bozmayacagima emin oldugu icin yavrum.
-Anne babam sana niye hakaret ediyor?
-Benden bosanmak istedigi halde sen babasiz kalma diye gurursuzluk yapip kapisina gittigim icin yavrum.
-Anne babam kotu biri, ondan niye ayrilmiyorsun?
-Sen babasiz kalma diye yavrum. Cunku nasil bir psikolojiyle yetistigin umurumda degil. Karsinda surekli ezilen hakarete ugrayan saygi duyulmayan bir anneyle buyumenin ruhunda actigi yaralar da onemli degil. Baban beni doverken arada sen de kayniyorsun ama bosver. Sonucta babayla buyuyorsun.
Yazıya kesinlikle katılmıyorum
Ben şahsen çocukken anne ve babamın sorunlu hayatından bıkmış ve anneme sürekli bosanmasini söylemiştim ama yok neymiş çocuklarım için katlanırım yahu ben istemiyorum katlanmani arkadaşım
Evde baba olsun isterse sulanmayi bekleyen saksı modunda olsun... hayır canım evde huzur olsun isterse anne baba ayrı olsun yeterki çocuk için huzurlu yaşanılır bir ortam olsun....
Tecrübelerime dayalı naçizane fikrim bu...
Boşanmış olup çocukları ile ikisi de ayrı ayrı çok güzel ilgilenen ebeveynler var .
Ama bizim toplumda boşandım diye ya çocuk babaya düşman edilir ya da baba çocuğa düşman olur .
Sanki boşanmayanlar süper anne baba .
Erkeklerin yarısından fazlası gündüz çalışıyor akşam da yatana kadar tv izliyor . Çocukla ilgilenme sıfır . Bence önce o sorunu bi çözelim .
İnsanlar anne-baba olup diğer bütün sıfatlarını kenara atıyorlar,yanlış yapıyorlar.
Peki.
Kavga küfür dayak herşey olsun o evde ama ayrılmayın çocuklarda iyi bahane
İşte bu zihniyet yüzünden erkeklerin k.ci tepede. Kadınlar daki bu eziklik olursa daha çok aldatilip göz yaşı dökeriz.
Ya offff....baba dedigin ne ya ????
Tabiki ebeveynlerin birlikte olmasi daha saglikli
ama asil onemli olan anne !
Iste o olmadi mi olmuyor....
Yazıya bende katılmıyorum benim ablamda boşandı defalarca aldatılmasına şiddet görmesine rağmen sustu sustuuuuu ve en son arsız kocayı en samimi arkadaşınla kendi evinde yakalayınca bitti dediğinde arsız koca o kadar eminmişkiiii birlikde yaşayalım bir gece senle bir gece onla olurum demiş ne yani ablamda iki çoçuğum var biri daha süt kuzusu deyip kuma gibi yaşamayı kabul mu etseydi bırakın allah aşkına şimdi çoçukları büyüdü babaları için tek kötü kelime etmeyen ablama kızları anne iyiki boşamışsın bu adamı diyorlar
Olmadı diğer kadınla gezerken gömleğini ,pantolonunu ütüleyelim ,cebine de biraz para koyalım da eziklenmesin
Dövmeye kalkarsa öbür tarafımızı çevirelim de yorulmasın öküz
Çünkü çocuğa atraksiyon oluyor böyle şeyler ,eğleniyor,canı sıkılmıyor falan ..
Siz ne diyorsunuz Allah aşkına
Yuuuh , yüzsüzlüğün bu kadarı .
Kendini padişah falan sandı üstüne bi de harem kuruyor herhalde.
Sinirlerim bozuldu .
Sene 1910 mu ne ya?
Hangi Çağda yaşıyoruz Allah Aşkın'a aştık artık bunları..
Bu tarz zihniyetle hiç yoktan boşanmış ebeveyn Çocuklarının kendisini ezik hissetmesine sebep olunuyor ..
Adam artik nasil emin
Nasil ozguvenli...hoduk
ben bosandigimda kizim dokuz yasindaydi
hic bir zaman cocugumdan ayri bir hayatim olmadi wcye bile beraber gittik
babasinin yoklugunu hic aramadi çocuğunun ustunde hic bir emegi yok defalarca yalvarmama ragmen ilgilenmedi çocuğuyla. .bu adam babamidir simdi
baba eksigi duyuyordur mutlaka ama bu kendi babasinin eksikligi degil baba gibi baba eksikligi
kk nın sevgili aydın hatunları , umarım anlam veremedikleriniz bir gün anlam kazanmaz, bu yazı zaten o sorumsuz kişiye arkada bıraktığı enkazı görmesi için yazmıştım, kk yıda sadece kadınlar okumuyor belki erkeklerinde gözüne çarpabilir ve bazen hatun arkadaşlarımızada pire için organ yakıyorsun uyarısındada bulunur, yani yazı ortada üstüne isteyen alınsın isteyen alınmasın, yıl bilmem kaç bilinmez ama evlilik kurumu herdaim kutsal bana göre , hele çocuğun gönlü dahada kutsal, inanmayanlara ve arabesk gelenlere atfedeyim tamamen gerçek , ama inanmak mecburi değil tabi aydın görüşlerinize saygım sonsuz. miscerry cim bari sen anlasaydın beni çok şaşırdım doğrusu, neyse mevzuyu polemiğe çevirmek istemiyorum , site yönetimi konumu kapatırsanız daha çok sevinicem, zira çocukların üzüntüsünü konu alan bi yazı bile ti ye alınıyorsa kimsenin fikr ihtiyacı yoktur dimi, biz aydın medeni olalımda amaaan gerisi boş ibendekide akıl işte , sağolun benide aydınlattınız teşekkür ediyorum yorumlayan herkeseSiz boşanma işini çok yanlış anlamışsınız.eşler anlaşamaz ayrılır ama anne anne gibi annedir babada baba gibi baba.Bu yüzden çocuklarını gelir görürler ilgilenirler birlikte vakit geçirirler.Sizin bu yazdıklarınız boşanma değil terkeden sorumsuz rezil bir baba.Boşanmak evlatlara arkasını dönmek değil sonuçta, sadece ''artık evli olmamak'' anlamına geliyor.
Bu yazı çok mantıksız. Üstelik boşanmasaydınızda o baba bu çocuklarla ilgilenmezmiş eve gelirmiymiş o bile belirsiz hatta.Sorumsuzlukla ayrılığı birbirine karıştırmayın.
kk nın sevgili aydın hatunları , umarım anlam veremedikleriniz bir gün anlam kazanmaz, bu yazı zaten o sorumsuz kişiye arkada bıraktığı enkazı görmesi için yazmıştım, kk yıda sadece kadınlar okumuyor belki erkeklerinde gözüne çarpabilir ve bazen hatun arkadaşlarımızada pire için organ yakıyorsun uyarısındada bulunur, yani yazı ortada üstüne isteyen alınsın isteyen alınmasın, yıl bilmem kaç bilinmez ama evlilik kurumu herdaim kutsal bana göre , hele çocuğun gönlü dahada kutsal, inanmayanlara ve arabesk gelenlere atfedeyim tamamen gerçek , ama inanmak mecburi değil tabi aydın görüşlerinize saygım sonsuz. miscerry cim bari sen anlasaydın beni çok şaşırdım doğrusu, neyse mevzuyu polemiğe çevirmek istemiyorum , site yönetimi konumu kapatırsanız daha çok sevinicem, zira çocukların üzüntüsünü konu alan bi yazı bile ti ye alınıyorsa kimsenin fikr ihtiyacı yoktur dimi, biz aydın medeni olalımda amaaan gerisi boş ibendekide akıl işte , sağolun benide aydınlattınız teşekkür ediyorum yorumlayan herkese
o kadar yazıdan pireye mi takıldınız, ben polemik istemedim polemiği kim başlattı ? bana sokulan o kadar laf ? farkettinizmi ? ki ben o yazımım ti ye alınmasını hakettimmi ? çok biliyorsunuz lafı dahamı ağır sizce, herkesin o ti lere hakkı varsa benimde cevap hakkım doğmadımı ? hangi kadını ezikledim? konuları anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. ha cevap için açmamıştım konuyu en altta belirtmiştimColuklu cocuklu hic bir kadin pire icin yorgan yakmaz. Kimse de kimseye basit konular yuzunden ayril demez. Beklediginiz cevaplari alamadiniz anliyorum da "iyi tamam siz cok biliyorsunuz" diye laf sokmadan da kapattirabilirdiniz konuyu.
o kadar yazıdan pireye mi takıldınız, ben polemik istemedim polemiği kim başlattı ? bana sokulan o kadar laf ? farkettinizmi ? ki ben o yazımım ti ye alınmasını hakettimmi ? çok biliyorsunuz lafı dahamı ağır sizce, herkesin o ti lere hakkı varsa benimde cevap hakkım doğmadımı ? hangi kadını ezikledim? konuları anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. ha cevap için açmamıştım konuyu en altta belirtmiştim
hala hırsınız geçmedimiAyrica foruma yazip cevap almak istemiyorum nedir? Burasi gunluk mu?
hala hırsınız geçmedimi
eN diger konuyu da okudum da....o kadar yazıdan pireye mi takıldınız, ben polemik istemedim polemiği kim başlattı ? bana sokulan o kadar laf ? farkettinizmi ? ki ben o yazımım ti ye alınmasını hakettimmi ? çok biliyorsunuz lafı dahamı ağır sizce, herkesin o ti lere hakkı varsa benimde cevap hakkım doğmadımı ? hangi kadını ezikledim? konuları anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. ha cevap için açmamıştım konuyu en altta belirtmiştim
o kadar yazıdan pireye mi takıldınız, ben polemik istemedim polemiği kim başlattı ? bana sokulan o kadar laf ? farkettinizmi ? ki ben o yazımım ti ye alınmasını hakettimmi ? çok biliyorsunuz lafı dahamı ağır sizce, herkesin o ti lere hakkı varsa benimde cevap hakkım doğmadımı ? hangi kadını ezikledim? konuları anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. ha cevap için açmamıştım konuyu en altta belirtmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?