esinizden beklentiniz

eflatun02

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2016
178
88
13
33
eslerimizden neler bekliyoruz. Hangi huylarini duzeltmelerini istersiniz ne yapmasını istersiniz beklentiniz nedir??? Birazda bu yyönden konusalim...

Son düzenleme:
Konusunca ne degisicekki ben degistirme diyil oldugu gibi kabul etme taraftariyim
Hayatta o kadar olaylar yaşanıyor ki bi süre sonra patlama raddesine geliyoruz. bu sonuçlar kötü yerlere geliyor. Peki eslerimizden neler bekliyoruz. Hangi huylarini duzeltmelerini istersiniz ne yapmasını istersiniz beklentiniz nedir??? Birazda bu yyönden konusalim...

Konu çok havada kalmış
Ben kimseden bişey istemem, eşime de sen nasılsan ben öyle olurum ona göre davran demişliğim vardır
Bu kadar
Zahmetsiz kadınmışım vesselam

Eskiden sinirlerime hakim olamazdım, baktım zarardayım
Sonra onu da kontrol etmeyi öğrendim, sinirliyken konuşmuyorum. Telefondan oyun filan oynarım ya da hobilerimle ilgilenirim. Sonra geçer, sakin söylerim neye kızdığımı
Ama inadım pistir işte

Ben evli degilim ama ciddi uzun sureli iliskim var evlilikte sonuclanacak ilerde nasipse..
Ben esimden hic bir sey beklemem bu gun tanıdığım gibi kalsin yeter :)
Bir seyinede karismicagimi bilir evlilik benim icin ev arkadasim olmuş gibi bir sey baska anlam yuklemedim cok ciddi olan bensiz gidemez bi yere gibi dusunen kadinlarida saglikli bulmuyorum

Back
X