Eşinizden gizli ne yaptınız???

düşünüyorum düşünüyorum CADIARZU
yok :1no2: hiç gizlim saklım bi yaramazlık yok :CüvCüv:

Ne zaman gizli saklı bir şeyler yapsam elbet yakalanıyorummafoldumben
Ama hakediyor ne yapayım.
Kendisi biraz pintidir. Ödü patlar paraları eksilecek diye. Benimde ailemin durumu kötü ve hayatta eşim kimseye borç vermez. Bende ondan gizli geçen sene maaşımdan tırtıklayıp babama para veriyordum ama salak ben maaş kağıdımı cüzdanımda unutmuşum, karıştırmış cüzdanımı ve bulmuş.:umursamaz:
Sonra sigara içtiğimi söylememiştim, biliyordu ama tek tük sanıyordu, sonunda öğrendi:delphin:
Birde 2 ay önce babamın 250TL ye ihtiyacı vardı, eşimden istedim tamam veririrm dedi, akşamına çıkarıp 200TL verdi, başka yok dedi ama var adım gibi biliyorum. Babamda ona güvenip başkasına söz vermişti. 50TL açık kaldı. Bende işyerinden aldım mecburen, yine yakalıandım.
Bu üçünün sonucu ne mi oldu, bana asla güvenmiyormuş, ben yalancıymışım ve ona her türlü kötülüğü yapabilirmişim(aldatmak gibi):olmaz:
Sanki onun benden gizlediği şeyler yok, mutlaka vardır ama ben hayatta irdelemem, nedense zaten içimden irdelemekte gelmiyor:umursamaz:

gizli hiçbirşey yapmadım yapamamda zaten hemen söylerim eşimden hiçbirşeyi saklıyamıyorum

Çok ıŞler yaptım yaptırdı ne yapıyım aılem ılgılı genellıkle oldu para verdım,aılem eskıden olan Şeylerı anlatmam

en son bi puf terlik aldımonu da haftasında ağzımdan kaçırdım
eşim terlikleri pek sevmez de
heralde annesinden çok terlik yedidelikafadulden

Kendisi biraz pintidir. Ödü patlar paraları eksilecek diye. Benimde ailemin durumu kötü ve hayatta eşim kimseye borç vermez. Bende ondan gizli geçen sene maaşımdan tırtıklayıp babama para veriyordum ama salak ben maaş kağıdımı cüzdanımda unutmuşum, karıştırmış cüzdanımı ve bulmuş.:umursamaz:
Sonra sigara içtiğimi söylememiştim, biliyordu ama tek tük sanıyordu, sonunda öğrendi:delphin:
Birde 2 ay önce babamın 250TL ye ihtiyacı vardı, eşimden istedim tamam veririrm dedi, akşamına çıkarıp 200TL verdi, başka yok dedi ama var adım gibi biliyorum. Babamda ona güvenip başkasına söz vermişti. 50TL açık kaldı. Bende işyerinden aldım mecburen, yine yakalıandım.
Bu üçünün sonucu ne mi oldu, bana asla güvenmiyormuş, ben yalancıymışım ve ona her türlü kötülüğü yapabilirmişim(aldatmak gibi):olmaz:
Sanki onun benden gizlediği şeyler yok, mutlaka vardır ama ben hayatta irdelemem, nedense zaten içimden irdelemekte gelmiyor:umursamaz:

ailene yardımda bulunmuşsun yalanda olsa hiç bi sakıncası yok bence tatlım boşverrvereliniortak

:tomato:aaaaaaaaa hiç eşinden gizli bir iş olurmu ayoll ..gizlide olsa o sonunda muhakkak duyulur yerin kulağı vardır derler ya öyle yani ..sonra keserler adamı vallaaaa..:icecream::mymeka:[/B:mymeka:

şimdiye kadar olmadı bundan sonrada olmaz inşallah
çünkü o benden gizli bir iş çevirse çok kızarım:olmaz:dolayısıyla bende yapmam

ailevi şeylerimiz dışında yani kendi ailemle ilgili olanlar bişey saklamam.:D

ailene yardım etmişsin alkisalkisalkis tabiki edeceksin onlar zor durumdayken evlat rahat edebilir mi.. seni gizli gizli yardım etmeye iten koca utansın şüphe etsin insanlığından.. helal olsun arkadaşım ne yalancılığı ne kötülüğü ne güvensizliği senin de senin gibi evlatların olsun a.s.

tabiki ese söylenmeyecek seyler vardir, bi kadin herzaman gizemini tasimalidir, ben bunu beceremedim, cenem cok düsüktür.. ama gizli yaptigim , bilmesi gereken seylerden bazilari sunlar:
bana bi tanisma mesaji geldiginde, esim o kisisye küfürle karsilik verdi, sonra o adamda geri mesaj yazdi, gel bulusalim erkekligini göster felan diye, bende o mesaji hic esime söylemeden sildim, cnkü kötü seyler olablirdi..
2. bazen makjayi gizli yaparim, cok kizar..
3. bacilarindan gelen bazi moral bozucu, esime sitemli mesajlirini okurum, silerim :-) kimseyede demem..
4. ailem esim hakkinda hos bisey söylemesede esime caktirmam, benim ailem hep iyidir, ona iyi davranir, iki laf yüzünden arayi bozmayalim diye..
5. bazen tartistigmiz zaman kimseyle konusmamai ister konu hakknda, ben cogu arkadasim anlatirim.. bunu bilse cok kizar..

simdilik aklima gelmio daha ..

kardeşlere çizme aldım :))
onun ek kartınan üstelik

Son düzenleyen: Moderatör:
bencede herşey eşine sölenmezz... sana kalması gerek şeyler var..
sonuçta seninde yaşadığın bi hayat onunda yaşadığı bi hayat var
ve beraber yaşadığınız bi hayat...
ammaann ne olursa olsun herşey eşine sölenmezz:)))

Benim çenem çok düşüktür.Her şeyi söylerim ama bazen kendime bir şey alınca fiyatını düşük söylüyorum, ağzını açıp da hiçbir şey demişliği de yoktur ama babama da öyle derdim oradan kalma bir alışkanlık herhaldekaydirigubbakcemile3

yok valla hiç bişeyimi saklamadım ben dayanamam zaten söylerim ama anlayışlıdır pişman etmez

sanki söylesende kavga sebebi söylemesende
gizlemiştim böyle yaptım diyorum
yine bi dünya kıyamet kopuyo
yok arkadaş erkek milletine herşeyi söylemeyeceksin
her şekilde burnundan geliyo nasılsa

Back
X