Esinizden korakarmisiniz kimi zaman?

ben sözlümden korkarım tırsarımmm ayyy cok sınırlı ya asla karsılık vermem ama benım haklı oldugm konularda da o sesını cıkaraamz :)))

Sevgilim korksun benden ne korkucam ondan itaatmiş hizmetmiş ben kendimi kimsenin kölesi olarak görmüyorum Erkeklerin egosu zaten yeterince şişkin birde şımartamıcam onu :mymeka:

korkmak mı almıyım ayağımın altına -tatlicadiarzu-
eve geç kaldığım zaman korkuyom bana bağrıcak mı diye gamyoncuiremsu
ama kızıyo sokaklar tehlikeli nasıl bi kahramansın diyo :ecrin_bebek:
ama kocam benden çok korkar para konusunda bişi yakalıcam diye ödü patlar
bi tutumlu olamadı

cok ğüzel bir anlatım keske eslerimizde aynı seylerden korksa evlilikler ne kadar güzel gider sana katılıyorum ama temenim insallah erkekler bizden daha cok korkar bu konuda a.s.

Çok üzgünüm çoook bende korkarım esimden cok sinirli bir insandır ama siniri cabuk gecer ve telafi etmek icin pesimden kosar durur ama ben kalbim kırılmıssasenağlama intikamımı almadan duramam onun acısın cıkarmam lazım öylede olur :jeyyar:

Esimden korkmadim kormamda ve korkmicamda..

Ne yani ben emrinde calisan bir iscimiyimki bir hata yaptigimda ondan korkiyim kizacak bagiracak diye cekiniyim.

ne korkçam ya o benden korksun :icecream:

Son düzenleyen: Moderatör:
Eşimden korktuğum yok yani bir konu olsa tartışma falan ne korkucam canım bağıracaksa da bağırır öyle bir durumda yaşamadım hoş ama olsada korkmam ben
Sadece eşimi üzmemek için onun sevmediği birşeyi yapmam onu çok seviyom kırılmasın itiyom:asigim:

eşimden şiddet görmedim hiç...
ama ondan korkarım çekinirim...
bağırdı mı sesi çok gür çıkıyor çünkü...
içim zıplıyor...

evli değilim, bu korkma konusu gecınce yazmadan edemedım, benı kı bugune kadar hep karsı taraf aman pırlanta kızcak aman şöle böle dıye cekınırken, eski erkek arkadaşım beni korkutmuştu, her şeye bir kulp takardı, onun için hazırlanmış bir doğum gününü bile burnumdan getirmeyi başarmıştı , bu yüzden bir kere hava soğukken telefonun şarjı bitmişti ulaşamadım bir aksilik oldu geç kalmıştım , yolda korktuğumu farkettim ayrıca ilişkiden ne kadar yorulduğumu da, sevgimin azaldığını , bence korktuğunuz bir erkeği sevmek pek mümkün değil,ancak çekinilirse o da kırmaktan , ilişikiye zarar gelmesinden böyle olursa sevgi yaşıyor, sevgi öyle hassas ki avucunuz içindeki kuş gibi, çok sıkınca ölüyor...

şiddet olayı hiç olmadı ALLAHa şükür ama benimkinin sinirlendiği zamn bişeylar fırlatma (bana değil) duvara vurma gibi huyları vardır o zamn ne yalan sölim çookk tırrrsıyorum :)

ben ondan korkmam o da benden korkmaz ne diye korkayım kötü bişi yapmıyorum ki

ayrıca tartışmayı kısa keseriz çünkü ayrılmaktan korkarız her ikimizde ikimizde karar verilirse dönüp arkamıza bakmayacağımızı biliriz

korkuyorum çünkü şiddet eğilimli bir adamla evliyim hemen elini kaldıran ve o an indirmek için tereddüt dahi etmeyen dövmeye başlayınca bunun bir yeri kırılırmı ki diye düşünmeyen biri
ne mi yaptım ailem hep çok iyiyiz biliyordu ..Aileme söyledim aldılar karşılarına sordular hesabını ohhhh şimdi elini değil kaldırmak yanıma yaklaşamıyor...

yok asla eşimden korkmam.ama çekindigim bazı noktalar olur.oda huzurumuz kaçmasın diye.yoksa birbirimize çok saygılıyızdır...

korktugum yerler var evet.mesela bi kagidini bulamasa bana patlar,isi rast gitmese bana patlar benim esim cok siinrlidir.sinirlenince ben cok korkarim cünkü cok acimasiz oluyor.siddeet falan yanii
ama para harcasam, evden cikip gec gelsem.hiiic kizmaz o konulara.gezmeme cok sevinir bile.

Ben de korkmam ama onu biraz korkutmuşum galiba:1shok:klava:
Ben söyleyeceklerimi rahat rahat söylerim tatlılıkla konuşuruz ..
Ama o bana bişey söyleyeceği zaman çok kıvranır şutarafagitti
Ama eşimi kırmam ve üzmem...
Ben biraz sinirliyimdir eşim ise çok sakin biri anlaşıp gidiyoruz işte dengeliyoruz ortamı :asigim:Şeniz

valla korkma çekinme tırsma bunlar çooooook eskidendi.asabi bir eşle yaşamak zordu.gencecik toy bir kızdım.8 yaşda büyüktür benden.ister istemez gürledimi aman allahım ben nereye düştüm dediğim zamanlar olmuştur.yumuşacık bir baba modelinden sonra alışmak kolay olmadı tabi.ama şimdi asla ne korku ne çekinme.bazen benim sesim daha çok çıkıyor.büyüdüm artık.başım dik,gögüs ilerde uygun adım marş.kodummu oturturum ayrıcaÇok üzgünüm çoook

Bence korkma demeyelim buna da saygı duymak diyelim.Saygıdan dolayı bazı şeyleri yaparız veya yapmayız bence...Yoksa kimse kimseden korkmaz...

zamanında çok korktum eskidendi onlar
şimdi o benden korksun çünkü beni depresyona soktu
panik atak hastası yaptı şimdi ben konuşuyorum o susuyorklava:klava:

''koca dan korkmak'' bizler için ne kadar da acı bir cümle....korkacağımız şeyler; sevgi ve saygı yitirme korkusu ,sevdiğimizi kaybetme korkusu ve elbette ALLAH korkusu olsun!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…