Esinizden korakarmisiniz kimi zaman?

ben buna korkmak diyemeyeceğim...
ama eşimden bazen çekindiğim olur ama çok çok nadir...
çünkü onu çok iyi tanıyorum...
ve nelere sinirlenebileceğini biliyorum...
ama oda benden çekinir ve benim sinir olduğum hiçbirşeyi yapmaz...
eşler birbirinden korkmamalı bence..ama çekinmeli biraz diye düşünüyorum...
sevgiler...

ben korkuyorum çok gıcık bi huyu var kızdımı neye kızdığını bile bilmem benden çıkarır şiddet değil haftalarca konuşmaz

Benim eşim çok uyumludur ama ben onu kızdırdığımda bana kızar, bağırır, tabiki korkarım ama onu kaybetmekten daha çok korkarımsenağlama

korkmak derken ,susup pusmam,haklı olduğum yerde konuşmaktan korkmam.ama sevgisini kaybetmekten korkar insan.eşim zaten kavga etmek istesem bile etmez susar ve asla bağırmaz.korktuğum tek şey sevgisini,onu kaybetmektir

benim eşimden de herkes korkar çünkü hemen parlayan birisi yanlışa haksızlığa hiç gelemez başkalarıyla kavga ettiğini görmüştüm resmen gözü dönmüştü o zaman tırsmıştım:tomato: ama korkuyormusun derseniz korkmuyorum eşimi tanıyorum çünkü onu o raddeye getirecek kadar büyük birşey yapmadım hiç bilerekte yapmam tartışırız evde ama tartışarak anlaşamayız çünkü herkes kendi doğrusunu savunur genelde:dilcikar: ben susarım o anlatır cvp vermem yanında durmam sonra kendi gelir yanıma anlatırım bende kendi doğrumu ortak noktada buluşuruz lafımın bir yerine sıkıştırır sölerim senden korkmuyorum sana karşılık vermiyorsam senden korktuğum anlamına gelmez sadece uzatmak istemiyorum derim bende bağırırsam kötü olur herşey çünkü kendimi biliyorum en son söylenecek lafı ilk önce söylüyorum:dilcikar::roflol:

korkmam ama bazı konularda cekinirim
ir şey isticem yada yapıcam zaten eşimin havasını kontrol ederim
o yüzde hayır cevabı almam

aynen katılıyorum canım sana herkes ne yapacağını bilip ona göre davranırsa kimse kimse den korkmaz....gerek kalkmaz zaten önemli olan karşılıklı saygı...

ben evli değilim yaşamadım böyle birşey ama ben susardım karşılık vermezdim çünki benim çenem durmaz ben sinirliyimdirde ağzımı bir açarsam sonu kötü bitebiliryasakkelime o yüzden sinirinin geçmesini bekler tatlı bir dille konuşurdum sanırım

Hiç korkmam neden korkayım o tırsak hallerim ilk evlendiğimizdeydi :çok üzgünüm: sonradan geldim kendime şimdi süt dökmüş kedi gibi her hareketi temkinli dişe diş kana kan hiçte altta kalmam klava:

korkmam, korktığunu sevemez ki insan...
birbirimizin limitlerini biliyoruz ve o sınırlarda gezinmiyoruz ikimizde...
kendi adıma ben bunu korktuğum için yapmıyorum...
onu incitecek kıracak bir şey yapmaktan çekinirim ben ama korktuğum için değil sevdiğim için...

banada dediler çok işte kork falan iyide neden korkayımkı !!! sonra bunlar işi abarttılar burclara doktuler çok o burc kotu kındar bılmem ne .. (burcu akrep) dedım ne korkacam yaa o benden korksun.. nedense esler arasında bir korkutmadır gidior :S:S
ama suda varkı eger kavgalıysak ustune çok gitmiorum susuyorum... ama bu korku deil aynlıs anlasılmasın daha çok birbirimizi yıpratmamak için... sonra gelir saırılır bana zaten :asigim:

yok anam ne korkayim ben ondan ama kavga ettigim zaman ben hep bagirir cagirirm bazen onun bir patlamasindan korkarim esim sinirli deildir ama damarina bastin mi varyaaaaa uuufffff bir patladi iki hafta konusmaz valla cok ta inatci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…