eşinizden veya sevgilinizden gizlediğiniz sırlarınız varmı?

sır mı sayılır bilmiorum ama sevgililik dönemimizde biz öğrenciydik daha yeni çkmaya başladığımz dönemlerde bi gün buluşcaz işte hazırlanıorum buarada param yok ama abim yatırdı diye rahatım banka kartıyla çekicem diye neyse abim aradı pazar olduğu için yatramamış bgn idare et yarn sabah yatrcam dedi çok çok yeni olduğumz için param yok gelemem de diyemiorum (şimdi olsa ooooo:))) bnde mesaj attım bn çok kötüyüm mdem çok kötü bgün buluşmayalım diye:)))) anaaam ne bilim bu kadar panik olcağını aradı noldu neyn var diye bnde bölee hasta gbi konuşuom ... aradan yarm saat geçti baktım gelmiş:)) bni hastaneye gtrdü bde boşu boşuna serum yedim yaaa:))))))))) o gn hastayım diye çok üzüldü falan snra hiç söyleyemedim koca bi yalan olduğunu :))) şimdi evliyz ama hala sölemedim sanırım hiç söleyemicem:))))))))

bende öyle düşünüyordum....tabi canım insanın eşi...nede olsa yabancı..bende bazı sırları söylemiştim....annemde her zaman o zamanlar söylemişti her ne olursa olsun....eşinde olsa sırlarını verme...ama ufak tartışma olduğunda veya o sırla ilgili bir konu olduğunda hemen yüzüme yüzüme dalga geçiyordu....türkiyede yaşayan kadınlarda...gördüğüm şu....kocam ne olacak işte vucudumda görmediği yer yok....nede olsa kocam...koca denilince bu tür kadınlar yapışık ikiz gibi sanıyorlar...ama yinede o bir erkek ve yabancı....herşeyi yerinde paylaşmak gerekiyor....ama ailem olsun kardeşlerim olsun onlara asla sırlarımızı esirgemeyiz...galiba bu külübteydi bayanın biri işte ben kdd muayne olurken eşimde baktı...bu nedemek yaaa....insan bir sınır koyar.....ilerde ayrılık olması durumda neler başınıza geleceğini bilmiyorsunuz...bazen çok saçma şeyler yazılıyor....yazma gereği dahi duymuyorum...bazende dayanamıyorum...siz siz olun her sırda söylenmez....

herşey paylaşılmaz bence. çünkü kavga yada tartışma esnasında aleyhinizde koz olarak kullanılabilir. özellikle kendi ailenizle ilgili durumlar hiç paylaşılmamalı bence...

ögrencilik dönemimde evde tek kaldıgım zamanlar ozaman flörtüm olan eşim, beni üstüste defalarca aradıgı zaman telini açmayıpta ona bilerek panik yaptırdıgımı sonrada salağa yatıpta bahaneler buldugumu itiraf edemem
ailemle ilgili tatsız şeyleri paylaşmam, ayrıca dostalrımla ilgili küçük kırılmalarımı bile anlatmam, cünkü zaten tekrar düzelecek bir konudur..ne geregi var

Son düzenleme:
eşimden gizlediğim hiçbişeym yok ama ailemden var hemde hala bilmiyolar bilseler ne derler bilemem ..eşimle üniverstede 2 yıl aynı evde kaldık bunu bilmiyolar mesela :))) ama eşim çok iyi bir insandır evlenmeden beraber olmadık ama aynı evi paylaşmak çok güzeldi evlendiğimizde birbirimiizi okadar iyi anlıyordukki anırım beraber yaşamnın faydaları :)) şimdi 8 yıllık evliyiz,geçmişi konuşup güleriz çoğu zaman

sırrım yoktur ama ailemle ilgili herşeyi eşimle paylaşmam,eşimle ilgili herşeyi de ailemle paylaşmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…