• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinize böbreğinizi verirmiydiniz?

ben ona hayatımı vermişim bi böbreğimi vermiycem feda olsun canım kocama kesinlikle veririm oda aynı şekilde bana verir allah yaşatmasın hiç kimselere

hayatımın geri kalanını vermişim, böbreğimi mi vermicem? veririm tabi..

ömrümü verdim ben eşime tabiki böbreğimide veririm opuyorumnanaktan

eş olmak aile olmak böyle zor zamanlarda belli olur işde...Allah kimseye yaşatmasın tabi...
hem eşime hem de ailemden birine seve seve veririm...

Bende verirdim hiç düşünmeden tüm bayanlar verirdim demiş anladığım kadarıyla ama düşünüyorum da acaba beyler de bayanlar gibi hiç tereddütsüz veririm diyebilirler mii??
Ben nedense onların bu kadar cesur vefakar olabilceklerini sanmıyorum yani mutlaka vardırda bayanlar kadar değil.

her nekadar hakketmiyor olsa da verirdim.ama kocam olduğu için değil bana muhtaç olduğu için.....

Allah korusun hiç düşünmeden verirdim tabiiki. eşimin bir yeri ağrısın dayanamam ben. bazı gece uyandığımda eşime bakıp dua ediyorum Allahım beni sensiz bırakmasın diye.

tabiki hiç tereddütsüz veririm onunda bana vereceğinden eminim.
buarada bir tek eşime değil anneme babama kardeşlerime de düşünmeden veririm..

Allah göstermesin..
Allah korusun ama böyle bişey olsa 1 sn düşünmem verirdim bnde..
Herşeyim onun zaten böbrek neki Şeniz

o bana kalbini vermiş.böbrek dalak mide ne lazımsa veririm.yeterki o yaşasın ve yanımda nefes aldığını duyabileyim

Back
X