Soracağım şeye sadece evli bayanların cvp vermesini istiyorum. Eşinizle akşam ilişkiye girseniz sonra eşinizle uyusanız uyandığınızda eşinizin çamaşırının ıslak olduğunu görseniz eşiniz rüyalanmış olsa sizin yanınızda ona karşı tepkiniz ne olurdu nasıl davranırdınız. Gayet normal bişey olduğunu düşünüp hiç bişey yokmuş gibimi davranırsınız yada tepkiniz ne olur....
O tür durumda görmedim daha doğrusu olmuş mudur diye bakmadım. ama birlikteliğin ardından beni gene rüyasında gördüğünü söylediği oldu...sen rüyasında ne gördüğünü bilmiyorsun sanırım sormadın
Soracağım şeye sadece evli bayanların cvp vermesini istiyorum. Eşinizle akşam ilişkiye girseniz sonra eşinizle uyusanız uyandığınızda eşinizin çamaşırının ıslak olduğunu görseniz eşiniz rüyalanmış olsa sizin yanınızda ona karşı tepkiniz ne olurdu nasıl davranırdınız. Gayet normal bişey olduğunu düşünüp hiç bişey yokmuş gibimi davranırsınız yada tepkiniz ne olur....
vay be ne içirdin adama derim. hem senle hem rüyada .
kocama bu durumda nasıl kızayım kendı ruyalarını kendı yonlendırmıyorkı.olabılır gayet normal.ama ben bu durumun uzun sure bısey yapmayınca oldugunu bılıyorum.ustundekılerın o sey olduguna emınmısınız.bence kızmaya kusmeye hakkınız yok elınde degıl cunku
o zaman işin seyri değişir.
neye şaşırdın anlamadım çalışkan dememeyse sebebi ilişkiden sonra rüyada da olduğu için çalışkan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?