- 13 Mart 2015
- 1.268
- 982
- 123
Emin olamadım şimdiSuslendim puslendim agzim kulaklarimda sarilarak acacagim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emin olamadım şimdiSuslendim puslendim agzim kulaklarimda sarilarak acacagim![]()
Güzel bir karşılama töreniKapı koluna basıp çekme süretiyle açıcam kapıyı ama oğlumazira babasını asansör kapısında bekliyor
![]()
Aynen öyle yaptım menemen çayBi kahvaltı masasi yanina cay iyi gider o vakit![]()
Milis benimde temizlik günleri kurtarıcı mönüm menemen veya esimin yaptığı soğanlı omletAynen öyle yaptım menemen çay
Hemde nasıl kurtarıcı.soganli ileti çok severimMilis benimde temizlik günleri kurtarıcı mönüm menemen veya esimin yaptığı soğanlı omlet![]()
Sade bi giriş tabiAnahtarıyla kendi açtı girdi
Romantikhiçbirş eşim burda değil ancak telefonu açarım![]()
Akşamın taze çılgınlığı pekaalaBugün böyle![]()
E yapsın niye kendi yapmiyorBütün gün temizlik yaptım enerji denen bişi kalmadı.acim açım diyip dolaniyo pacamda![]()
Ben bı öyle yaptım daKapıyı kendi açar ben de içeriden ya da mutfaktan hoşgeldin diye seslenirim
Benimki takılmıyor allahtan, ama hoşgeldin genellikle cıvıltılı oluyor bende, o durumu kurtarıyordur belkiBen bı öyle yaptım da
Bana binbir surat asti aptallar gibi.
Neymiş yüzüne bakmiyormusum
Altını da bezleyimmi diye kızmıştım epey
Böyle sorunca bi tek kapının üzerinde anahtar bırakan son dünyalı gibi hissetmedim değilŞeyyy... Neden anahtarla açmıyor![]()